Модни тенденции в прическите и всичко за косата Тема 17 Зимата идва...

• 51 123
  • 757
  •   1
Отговори
# 675
Хм, сега ме изправи фризьорката, че е трудно с моята силно чуплива коса да я докарат еднакво равна.
Утре след като я измия ще покажа. Тя моята сама ще се докара по този начин и без маша. Тежка и чуплива е. Само с бетона ще трябва да се позанимавам сигурно.

# 676
Показаната прическа е страхотна! А ако можеш и с лекота да я подържаш- удар в десятката! Браво и честито!

# 677
  • Бургас
И на мен ми хареса много показаната прическа.

# 678
  • София
Уф, правя каквото правя , все ми червенее...

# 679
Елена, супер ти е! Аз не виждам червено, но пък и не виждам нищо лошо в червенеенето.

# 680
Елена, и аз имам естествен червен отенък, да не кажа, че беше точно като твоя цвят в момента. От 4-5 години спрях да се боря с него, безсилна съм. Просто си го приех.

# 681
На мен ми харесва цветът. Много е приятен.

# 682
Супер цвят, Елена. На мен точно този топъл оттенък много ми харесва, но не ми стои много добре.

# 683
  • Бургас
Елена, супер ти е! Аз не виждам червено, но пък и не виждам нищо лошо в червенеенето.
И аз така мисля.Пък и много харесвам червенокоски.

# 684
  • София
Ох , не ми харесва на мен. Всеки път уж ме матира, слага цвят с пеплив оттенък и т.н пъл на мен си ми червенее и това е.

# 685
  • Някъде там
На снимката не ми стои червенеещо а леко по към медно.
Може да е от телефона ми.
Цвета ти ми харесва Simple Smile.

# 686
Обещах снимка Grinning

Трябваше да си поизправя така наречения бретон, че доста се беше накъдрил.

# 687
Здравейте, някой ползвал ли е majirel glow? Идеята ми е да се боядисам с 6.17 на collage и после отгоре след някой ден да сложа d01 на majirel glow, за да стане доста студено. За съжаление не откривам никакви ревюта дори в ютуб на обикновени хора, които са се боядисвали с нея.

# 688
Щастлива мама,
Много си готина! Страхотна прическа.

# 689
Благодаря, Анастасия!

Общи условия

Активация на акаунт