Модни тенденции в прическите и всичко за косата Тема 17 Зимата идва...

• 50 353
  • 757
  •   1
Отговори
# 690
Боядисах се.
Боята ми се стори малко по течна от другите бои, стигна ми 1 опаковка за коса малко под раменете. При отмиване на боята без шампоан се изненадах приятно, косата ми беше много нека а не заплета и тежка (като въже).
След това използвах шампоана и балсама от комплетк(страхот са)
Цвета стана много добре според мен.
Искрица, покри ли белите коси, ако имаш такива Simple Smile

# 691
  • София
Щастлива мама , много ми харесва косата ти Heart

# 692
  • Някъде там
Щастлива мама, супер чупки имаш Blush
Polin4eti, имам бели коси и за съжаление тази боя не ги покри достатъчно добре. Ще се наложи след две седмици да направя корени за да ги покрия. Frowning.
Ще ги правя със loreal majirel CC6. 17.

# 693
Моята фризьорка точно корените винаги ми прави с 7.0 примерно или 8.0, надолу слагаме нюанси, заради бялото

# 694
  • София
Хора, много ми цъфти косата. Просто наистина не знам каква е причината. Почти 100% спрях пресата, ползвам я много рядко и най ниска температура. Не знам дали е от подстригването нещо. Направо е ужас.

# 695
При мен беше от калпаво взимане на предишните цъфтежи, за което съм споделяла тук... Отрязах онзи ден 3 пръста от дължината, иначе нямаше оправия...

# 696
Благодаря ви за комплиментите, момичета!Беше ми нацъфтяла косата от подстригване с бръснач, преди много години. Ама толкова зверски цъфтеж имах, а и косата ми беше спряла да расте. Ха ха тогава това ме стимулира да променя дължината и 6-7 г. бях на късо каре. Там пък други кахъри с това постоянно изправяне....той косъмът ми е дебел и плътен, ама не е от желязо. И така сега пак дългокоса за радост на мъжът ми Grinning
За жалост без ножица май няма как да се махне цъфтежа. А после ако искаш опитай с рициново масло.  Четох, че запечатвало косъмът и не позволявало да се цепи и дели....уж

# 697
  • Някъде там
Пуловерите, студеното време също оказват влиение на цъфтежа и го засилват.
Некачествени ножчетана машинка, ножица и т.н.
Най добре малко отрежи и наблегни на хидратацията.
В момента съм home arest, но мога ли да ходя ще си запазя час за обиране на връхчетата.

# 698
  • София
Aз нямам проблем с подстригването, даже последните от декември всеки месец режа, на всяко боядисване. Обира цъфтежите вертикално ли как се казва и аз не знам., после отдолу я подравнява с машинката.  Толкова много никога не ми е цъфтяла косата. Не искам като че ли да бързам да я сменям , защото ми се струва, че добре работи, обаче може и да греша.

# 699
Да дам отзиви за това нЯщо- https://www.technopolis.bg/bg/Mashi/Masha-PHILIPS-HP8663-00/p/833571
Доволна съм. Работи се лесно, приставките за добри и удобни, за тези пари просто няма какво друго да искам. С кеф ще си я оставя тук и вече като се прибирам към Бг, няма да се чудя къде, аджеба, да вмъкна в багажа и поредната маша/ преса за коса.

Елена, да не би ножицата да не е достатъчно остра?
Ти си с дълга коса, защо подравнява с машинка? Сега, може и да не съм много- много в час с техниките, но за такова нещо аз поне за пръв път чувам. Rolling Eyes

# 700
Елена, преди терапията беше ли нацъфнала косата, възможно ли е да е от нея?

# 701
ТиЛи, върти ли се четката?

# 702

Не, не се върти.

# 703
  • Някъде там
Не съм Тили, но тази четка не се върти.
Преди години я имах, харесвах си я, използвах я, занесох я на майка ми.

# 704
  • София
TиЛи , масово така изравняват отдолу косата с машинка.

Цъфтеше си и преди терапията. Ще отида при една фризьорка , която подстригва много хубаво да обере всичко и така. В много лош вид е.

Общи условия

Активация на акаунт