Модни тенденции в прическите и всичко за косата Тема 17 Зимата идва...

• 50 349
  • 757
  •   1
Отговори
# 705
  • Пловдив
А изправя ли косата тая четка?
Е...наясно съм, че няма да е като преса Simple Smile

# 706
Аз имам подобна и се справя, но косата ми е тънка, жилава и права.

# 707
  • Пловдив
Аз имам подобна и се справя, но косата ми е тънка, жилава и права.
м да...не е за моята гъста и чуплива грива.

# 708
Може само да подпомогне изправянето, но сигурно със сешоар и четка пак същото,
Навремето нямаше хубави преси и за разни прически купувах всякаки такива джаджи

# 709
И аз да се включа с отзив за новата Екселънс боя за студени тонове. Взех 4-ка. Разочарована съм. Не стана студен цвета ми. Даже бих казала, че естественият ми цвят (3-ка може би) е доста по-студен от полученият. Усещам леко позасушаване на косата, но като цяло няма поражения. Не ми е раздразнен и скалпа. Нямам бели коси и не мога да кажа нищо за покривност.

# 710
  • Някъде там
Аз нямам проблем с цвета от новата Екселенс.
Пепелен си е при мен, но искам да е малко по светъл, тъмен ми дойде.
Записах си час за връхчета за 24 и ще обсъдим мърдане на цвета тон на долу и обливка Simple Smile

# 711

С леко зачупваща се през последните години коса съм. Тънък косъм, гъста грива. Аз си взех джаджата по- скоро за оформяне, защото се постригах дълъг боб, а нямах под ръка никакви уреди, с които да придам финален финиш, когато се налага. При мен се справя добре.

Елена, не знаех. Или не съм обърнала внимание, или... въобще не съм в час. Grinning Много е вероятно да е и двете, но наистина се зачудих. Следващия път специално ще гледам в ръцете кой- какво и как. Grinning

# 712
Искрица, страхотно изглежда при теб!

# 713
Искрица, много приятен цвят Simple Smile
Аз много се ядосах на Рибите в неделя и това ми беше за последно с тях, та и боя не можах да си купя.
От както внесоха Пермес друго не съм ползвала, но вчера си поръчах Wella Illumina 6/16. Изглежда много приятен цвят и нямам търпение да го пробвам:

Ако ми покрие и белите коси, няма да я сменям 😁

Взех и една пяна на Милкшейк за студено кестеняво, ще дам отзив и за нея, дано прави, каквото е описано:

# 714
  • Street of Dreams
И на мен на първата снимка на Искрица ми се видя топъл, затова поисках снимка на дневна светлина. Сега пъм нещо ми се губи блясъка, който е типичен за нейната коса.

Мисля да се въздържа от покупката на тази боя. Сайъс още не съм сложила, нещо косата ми не расте и няма нужда от боядисване.

# 715
  • Някъде там
Аз си харесах този цвят
И този

# 716
Много хубав цвят! Ама как се прави идея си нямам

# 717
Искрица, ти как имаш още коса на главата си? Постоянно правиш нови цветове .. Flushed Grinning

# 718
  • Някъде там
Искрица, ти как имаш още коса на главата си? Постоянно правиш нови цветове .. Flushed Grinning
Бъркаш ме с някой Grinning.
С дължините си поиграх и правих омбре миналата година, корените боядисвам веднъж месечно.
Когато съм в кафявата гама без кичури цялата коса боядисвам на няколко месеца.
Изобщо не си сменям цвета толкова често Blush.

# 719
  • София
И аз бях останала с впечатление като Krystall, имаше лилав отенък който после боядиса отгоре с екселъбс най и сега нов цвят заглеждаш само за последните няколко седмици 🙈 ма може и аз да бъркам а и всеки си преценява, особено ако ти расте бързо косата и избива корен

Последна редакция: чт, 18 мар 2021, 16:46 от Мélisande

Общи условия

Активация на акаунт