Модни тенденции в прическите и всичко за косата Тема 17 Зимата идва...

• 50 332
  • 757
  •   1
Отговори
# 720
  • Street of Dreams
Значи да си боядисаш косата в чисто сиво, а да стане на червени кичури - такова нещо само на мен може да ми се случи. Grinning

Мерси им за десетте седмици трайност...

# 721
Завиждам на здравата и лъскава коса /че даже и на цвета/, някога и моята беше такава . . .

# 722
  • Някъде там
Ondine, дано не се задържи 10 седмици Grinning.
На 24 съм на фризьор за връхчета, ще искам да оформи косата така както показах преди няколко поста.

# 723
OnDine, обаче Metallic shine имаш страхотен ! Много лъскава коса ! Върху каква основа го прави това сивото и с цел матиране само или цвят ?

# 724
  • Street of Dreams
Тъкмо пък аз стигнах до извода, че Сайъс никакъв блясък не прави. В сравнение с предната на Шварцкопф - онази прави огледален блясък.

Metome, естествената ми коса е руса, на ниво към 9 в корените. Преди тази боя използвах тази боя, която обаче при мен даваше яко лилави оттенъци
Не разбирам, косата ми е пепелява, защо постоянно избиват червени оттенъци - от мен ли е, от боите ли е?

Най-хубаво сиво-кафяво бях постигнала със тъмносинята Вела Колестон, мисля 0.88 беше. Бях качвала снимка тук в далечната 2015. Непременно ще се върна на нея.

Последна редакция: пт, 19 мар 2021, 20:39 от OnDiNe_

# 725
Ако намериш снимка, покажи ни.
Вела дават страхотен блясък, даже и евтиния вариант около 6лв, който е.

# 726
  • Street of Dreams
Намерих, ето я, на различна светлина, със и без светкавица. Помня, че на дневна светлина беше студено кафяво и не синееше толкова.

# 727
Значи да си боядисаш косата в чисто сиво, а да стане на червени кичури - такова нещо само на мен може да ми се случи. Grinning
Скрит текст:

Мерси им за десетте седмици трайност...
Малко странен въпрос ще ти задам ( ако искаш не ми отговаряй) : как си с хормоните? Бременност, кърмене? Пиеш ли хормонални препарати?
Питам, защото бях в същата ситуация преди 6г. Цяла бременност стриктно се боядисвах в салон, защото бях чувала много кофти истории. После, почти бях приключила с кърменето (явно тогава съвсем съм изфирясала и изключих, че все още съм под влияние на хормоните) и видях някакво "слънчево медено" на Сайъс в супермаркета, точно моя цвят. Трябваше ми само за корени и смело се наплесках. После ме беше срам от всички. От корените до ушите бях огнено червено, от ушите надолу- оранжево медно. Фризьорката щеше да се задуши от смях като ме видя. После, естествено, имаше часове след 20 дни и трябваше да ме "изпере".

Последна редакция: сб, 20 мар 2021, 09:04 от bubanka

# 728
Аз пък съвсем лаишки да попитам- за да си оцветиш косата сива, не би ли трябвало преди това да я обезцветиш? Аз сериозно го обмислям, коментирала съм го с моя фризьор и доколкото зная, за да не се получат подобни гафове, именно това са стъпките.

# 729
  • BG-DE
Да, за сива коса определено се налага обезцветяване няма как върху тъмна основа да се получи. По принцип всеки цвят, който е в каталозите за бои или върху кутиите показва какъв резултат се получава върху бяла или обезцветена коса.

Последна редакция: пт, 19 мар 2021, 23:18 от Menerva

# 730
  • Street of Dreams
Аз пък съвсем лаишки да попитам- за да си оцветиш косата сива, не би ли трябвало преди това да я обезцветиш? Аз сериозно го обмислям, коментирала съм го с моя фризьор и доколкото зная, за да не се получат подобни гафове, именно това са стъпките.

Както някой нагоре писа, целта беше да се матира цвета и да стане по-студен. А стана обратното.

Особено забележимо е в корените, които преди това бяха руси.

Хелия, интересен въпрос. Не кърмя, но и хормоните ми не са наред. Ще помисля по въпроса.

# 731
  • Пловдив
Момичета, има ли някакви временни оцветители?

# 732
  • СОФИЯ
Здравейте,как правите "обливка" на дължините,когато боядисвате само корените? Благодаря

# 733
10 минути преди да трябва да мия в боята, която ми е останала слагам малко шампоан и малко вода. Разбърквам добре, мажа дължините (аз с ръце), разресвам (ако мога), стоя 10 минути и мия.

# 734
  • Sofia
Момичета, има ли някакви временни оцветители?
Мистик, тонер за коса? На мен те ми се задържат по седмица и половина, две.

Общи условия

Активация на акаунт