Модни тенденции в прическите и всичко за косата Тема 17 Зимата идва...

• 50 388
  • 757
  •   1
Отговори
# 570
Правих корейската маска-шапка, уникална е!

# 571
А какво е актуално сега в крайна сметка?Нещо с мн.дълга коса станах и не ме кефи май,май...
Аз не знам какво е актуално, знам какво ми отива и какво не. Лично аз не следвам модата в подстрижките, а и какво толкова пък ново могат да измислят не знам.

# 572
Хубавата коса винаги е актуална. Единственото, което според мен трябва да се избягва, ако се цели някаква ,,актуалност" е: прекалено филирана, прекалено етажирана и изтънена коса, както и прекалено дълга коса (особено в комбинация с ,,на черта"). Под прекалено дълга имам предвид, ако почва да покрива дупето. До кръста според мен е ок, но след това вече е.... ,,Добре дошли в 1820 година". Grinning

# 573
  • SF
И аз да попитам за актуална прическа в момента. Винаги има модна линия.
Ясно, че хубавата коса винаги е актуална, но да кажем, че косата е много хубава (или много лоша, но природа - нищо не може да се направи) и трябва да отидем на фризьор и да поискаме нещо, с което после ще живеем. Колкото и да е красива една коса, се оформя според модата. Не е достатъчно само да я измием и да я вържем на опашка.
Ако знаете ко е хитът в момента, споделете и да го обсъдим.
Аз скоро ще си запиша час им смятам да направя силно изразено деграде. В момента съм на много дълго каре. Не стои добре на гъста къдрава коса и според мен, фризьорката, която ми го направи нещо не беше много добра и с визия за нещата. Затова сега искам да отида със собствена концепция.

# 574
  • Някъде там
Тези дни ще си запиша час за бретон.
Харесах ето това
Тъкмо ще обсъдим потъмняването на косата ми.
нещо такова искам, тъмно и сивеещо

# 575
  • София

И аз много я харесвам.

По другата тема съм на мнението на Стрина Калина - модерната коса е здравата коса. Било то руса, черна, къса ,дълга, просто да изглежда здрава, поддържана коса.

Искрица,  ти сега червена ли си?

# 576
  • Street of Dreams
И аз искам да разгледам нови модерни прически и да ги обсъдим. Част от темата е все пак.

Показаното от Искрица с опашката много ми харесва. Само не знам дали ще стане нещо на моята тънка коса.

# 577
Елена, как е косата след терапията, след къпане, колко време се задържа ефекта?

# 578
  • Бургас
Актуално или не, на мен много ми харесва! Това е любимата ми прическа Simple Smile) красива, много стилна, лесно се поддържа.
Ако желаеш да се направиш така, действай! ❤
И на мен ми харесва.

# 579
  • Някъде там

И аз много я харесвам.

По другата тема съм на мнението на Стрина Калина - модерната коса е здравата коса. Било то руса, черна, къса ,дълга, просто да изглежда здрава, поддържана коса.

Искрица,  ти сега червена ли си?
Не, не съм с червена коса, лилавее ми косата.

От днес съм и с бретон, нямам снимки. Записах си час за потъмняване в събота в 12 Blush

# 580
  • София
За мен не трябва да я пипаш, супер свежо ти е сега.

Не мога да преценя.  Хубава ми е косата и сега, но естествено не е така изправена и "стъклено" гладка.

# 581
  • Някъде там
За мен не трябва да я пипаш, супер свежо ти е сега.

Не мога да преценя.  Хубава ми е косата и сега, но естествено не е така изправена и "стъклено" гладка.
Да и аз го харесвам, но на слънце не го харесвам Laughing
Нищо де  може би е по добре да не боядисвам наистина и да дам почивка.Малко се поядосах, не ми направи добре бретона, добре ,че  има фибички, до месец ще дръпне на дължина.
Крив ми го направи леко Grinning

# 582
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Коя е тази корейска маска?

# 583
  • Street of Dreams
Днес бях в дрогерията и видях тази боя, която наскоро показахте тук. Заложих на нея, макар консултант ката да ме убеждаваше, че новите на Екселенс убиват червени нюанси. Просто спомена лилави пигменти, което про мен си става лилаво, вместо студено стоманено. И като прибавим лошата трайност на Лореалската, направо прибрах Сайъс. Единственото, което ме тревожи е дали ще покрие добре русите ми корени, дали е достатъчно тъмна.

Постоянно забравям да си поръчам синия Колестон, от който в крайна сметка съм най-доволна.

# 584
И аз ТУП! тук,ама с друг дерт.Боядисвам корени със смесени 6ца и 7ца, а дължини с 7ца. Само, че долната част на косата ми от извесно време е доста тъмна някъде 6ца, че и по тъмна. Мислех си ако вкарам някакви кичури, но не бели,разбира се, супер демоде ли ще бъде?Някак да са малко по светли за да се освежи малко.Аз съм над 40 год с какво бих могла да поизсветля тъмната част без да изглеждам лелка?

Общи условия

Активация на акаунт