Модни тенденции в прическите и всичко за косата Тема 17 Зимата идва...

• 50 356
  • 757
  •   1
Отговори
# 645
Момичета, ползвате ли разни защитни лосиони или олеа за скалп преди боядисване?

# 646
За косопада при мен повлия много добре маска с рициново масло.
Записах час за фризьор, сега остава да реша как да ме оформи. Не че избора е голям, косата ми е
силно чуплива към къдрава и общо взето леко каскада прическа, но сякаш ми се ще едно бретонче да направя. Единствено ме спира , че ще трябва да го изправям, а като израстне след десетина дни пак фибички и прочие.
До преди пандемията бях с много късо каре. Сега я пускам дълга, че да си почине малко от преси и сушоари.
Нещо такова мисля

# 647
Момичета, ползвате ли разни защитни лосиони или олеа за скалп преди боядисване?

Аз лично, когато се боядисвам сама- не.
Когато съм при фризьор- нямам идея. Тогава се оставям в ръцете му, буквално. Не съм се и интересувала де, но май и не съм забелязала. Следващия път ще питам и разпитам. Simple Smile

За косопада при мен повлия много добре маска с рициново масло.

Рициновото масло няма ли да прецака боята на тези, които се боядисват?
Съвсем до скоро бях с прическа много подобна на тази от първата снимка, но малко по- дълга коса.

# 648
По принцип маслата мисля, че влияят на цвета. Но избираш по малкото зло Grinning

# 649
Здравейте, боядисвах се днес, вкъщи,и ми остана боя ,може ли да я съхраня някак си,и колко време може .

# 650
  • SF
За класически бретон предпочитам макс леки етажи, не силно етажирани:
на такава средна дължина много отива.

Днес си ми направиха тази прическа - точно същата! Много ми отива! Simple Smile
Simple Smile

Харесвам и предложенията на ТиЛи, но косата е доста къса за мене.

# 651
ако боя и окислител не са смесени - може
ако да - изхвърля се, пише го на всяко упътване

Здравейте, боядисвах се днес, вкъщи,и ми остана боя ,може ли да я съхраня някак си,и колко време може .

# 652
  • Някъде там
Добро утро Simple Smile
Супер раздвижване в темата.
За косопад след терапия е съвсем нормално да е позасилен Simple Smile
Чудя се дали да се боядисам в нас, имах записан час за фризьор, но го отмени защото вчера не се чувствах добре.
Боите с които разполагам са
майка ми ми я взе, препоръчали са  я в ДМ(аз нали съм с резерви към дрогерийните бои)
Другата е тази

# 653
Червено лале, обикновените кичури са доста ретро, препоръчвам ти балеаж, с него косата изглежда като изсветляла от слънцето, стои естествено. Матираното също е задължително, защото след изсветляването цвета става жълт или оранжев.

# 654
  • Street of Dreams
Искрице, аз съм ЗА да се боядисаш сама с Екселенс, не за друго, ами да кажеш мнение. Понеже и на мен ми я препоръчаха в дрогерията.

Иначе ти си знаеш дали ще се справиш Simple Smile

Последна редакция: нд, 07 мар 2021, 13:29 от OnDiNe_

# 655
Червено лале, обикновените кичури са доста ретро, препоръчвам ти балеаж, с него косата изглежда като изсветляла от слънцето, стои естествено. Матираното също е задължително, защото след изсветляването цвета става жълт или оранжев.

Благодаря ти, ще заложа тогава на балеаж, пък дано ми хареса. Blush

# 656
Аз се боядисах с боята която препоръча Стрина Калина Flowers Rose .Корените направих с 7.0,а на дължините обливка.Покри ми белите коси перфектно,но ми идва по-тъмна от това което искам та ще добавям 8.0 и коректор(да убие червените оттенъци).
Знаете ли колко коректор да добавя към 25 мл. боя?
Другата ми чуденка вместо коректор и 8.0 дали да използвам боя 8.1. Тоест възможната комбинацията да е
7.0+8.1 или 8.0+ 7.1
като е тъмно, следващият път 8.0 + 8.1

# 657
За класически бретон предпочитам макс леки етажи, не силно етажирани:
на такава средна дължина много отива.

Днес си ми направиха тази прическа - точно същата! Много ми отива! Simple Smile
Simple Smile

Харесвам и предложенията на ТиЛи, но косата е доста къса за мене.

Честито! Похвали се с една снимка : )

# 658
  • Някъде там
Искрице, аз съм ЗА да се боядисаш сама с Екселенс, не за друго, ами да кажеш мнение. Понеже и на мен ми я препоръчаха в дрогерията.

Иначе ти си знаеш дали ще се справиш Simple Smile
Боядисах се.
Боята ми се стори малко по течна от другите бои, стигна ми 1 опаковка за коса малко под раменете. При отмиване на боята без шампоан се изненадах приятно, косата ми беше много нека а не заплета и тежка (като въже).
След това използвах шампоана и балсама от комплетк(страхот са)
Цвета стана много добре според мен.

# 659
  • Бургас/Пз
Искрица, много хубав цвят. Аз съм с подобна дължина на косата и все още се боядисвам сама, но май ако порасне повече не знам дали ще успявам пак.
Днес си направих корените с 6.0 на Олиосета, около 20 минути, а дължините само за 15 минути. Мисля, че добре се получи. Ползвах 1/3 от боята. Боядисвам се горе долу през 6 седмици корени, а дължините само ги освежавам.

Последна редакция: пн, 08 мар 2021, 20:46 от ani_d

Общи условия

Активация на акаунт