Енгин Акюрек в Дъщерята на посланика". Нови и стари проекти – Тема 404

• 41 779
  • 736
  •   1
Отговори
# 135

Добро утро момичета Two Hearts
Хубав и успешен ден!
Бъдете здрави и се пазете!

# 136
Да ви е сладко кафенцето и усмихнат денят...
Добро утро 🌞☕☃️🎅🌺

# 137
Добро утро!

Така се посрещат ударите от силните хора, с вдигната глава, преглъщайки сълзите и гледайки право в острието на ножа или в окото на урагана💔. Това го може само Санджар Ефе. Дано малко от това да имам и аз когато ми затрябва 🙏

Бъдете здрави ❤️

# 138
  • Пловдив

Рейтингът.
Каквото - такова.
Реакциите от фенове в туитър.
Глупавата история с Менекше води до този спад.
Но какво да се направи, нали е протеже на режисьора...

# 139
Добро утро,

Прекрасен.Heart

Не мога да отрека, желанието на СЦ да пародират действителността в сериала.

Физиономиите на Неждет в дома им с Менекше.Образа на леля Фериде.Образа на Елван.

Гиздавото обличане на Гедиз с по-големи дрехи и снощи палто в тон с цвета на буса.

Поведението на Наре и Санджар в заведението-преекспонирано европейско.

Саката на Санджар.Красивата глава и блуза на Наре и много широкия колан на късата поличка.

"Бодат" ме тези неща и наистина ми действат, да не се ядосвам достатъчно.Hug

Момичета, Hug

Здрав и спокоен ден.

Сега виждам и рейтенга.Минус, но търпим, засега.

Причината-основанието на Наре, заради Менекше.

Случаят Менекше, действа отрицателно за сериала.

# 140
  • Пловдив

Социалният рейтинг - обратно пропорционален на турския официален.
Но, знаем че социалният се формира от аудиторията в чужбина.
От него зависят и продажбите на сериалите. Нищо, че не било това, не било онова.
По панаирните продажби, търсят това, което се гледа по света.

# 141

Непреходна обич.Heart
Цитат
Но, знаем че социалният се формира от аудиторията в чужбина.
Умеят да ценят, играта на актьорите.Hug

# 142
Рейтингът  отново надолу. Така ще е докато не излезе истината за парцалената бременност. Не може 16 серии Менекшето да води всички за носа...
Прекалено много негативни емоции  вече предизвиква сериала, отделно дето никой не е щастлив.
Санджар имаше съмнения за "прошката", Наре пък играла на щастие.  Значи всичко което е казвала до сега е било една лъжа.
Да си беше тръгнала за Швейцария.

# 143
Най- много ми хареса петроленото палто на Гедиз. Очаквам повече от Кахраман. А това как Яхя яде ябълки ми идва повече...

# 144

СЦ искат да ни убедят, че Санджар обича Менекше и не знае ...Особено Сахра, съвсем е наясно.Wink

А Наре обича Гедиз и не знае.

Ох, да не излязат прави, за радост на "доброжелателите" на Санджар/Енгин.Wink

# 145
  • Пловдив

http://www.ranini.tv/haber/42726/1/timeless-dizi-channel-isvicre … e-yayina-basliyor

Източник - Ранини.
Канал Timeless TV Series Channel  (TDC) - Швейцария започва излъчването на "Мръсни пари и любов".

Момичета, рейтингът на "Мръсни пари и любов" не беше завиден. Дори по зле от сегашния на "Дъщерята на посланика". Наградата в Сеул и номинацията Емми, Енгин получи точно за ролята на Йомер Демир. И си направиха 54 епизода, и е втори по продажби, след КВФ откакто Турциия шевства по света със сериалите си.
Така, че спокойно.

Излезнаха тези снимки - Енгин като абсулвент. Сниман с колегите си пред факултета по История, География и зикознание Анкара. Снимките са споделени от негов колега състудент Ведат Аксой: https://www.instagram.com/p/CIh99buMScd/: .

Последна редакция: вт, 08 дек 2020, 15:38 от mariana51

# 146

Наистина това дете съществува.Но защо трябваше да бъдат унизени Санджар и след това Наре от машинациите на Менекше, Сахра и.......Да видим, като се роди момчето какво ще стане с Джейлан, която е любимка на Сахра.
Отвратително и непонятно е, дори да си го помисли човек, съответно за Санджар и Наре....
Може Менекше и Джейлан да се хванат за косите и Сахра, според интересите си, да реши проблема.
А Кахраман следи нещата...

# 147
  • Пловдив

Ех, тези два свята.
Нали противоположностите се привличат.

# 148
Здравейте ! Blush
Не искам да бъда досадна, но ако не споделя с вас просто ще се пръсна!
Слагам разсъжденията си в скрит текст, но моля ви не ме линчувайте.
Скрит текст:
Разглеждам героите и се опитвам да бъда безпристрастна. Ще започна със Санджар. Мъж, който в една култура като мюсюлманската, очаква дете и то момче, от жена, която не обича. Нищо не реалистично и необикновено! Това дете, обаче е момче и то първороден! От него се очаква да бъде наследник, да управлява, да защитава цялото семейство.Когато порасне, неговата дума ще бъде "закон" и никой не може да му се противопостави!
Наре усеща, чисто интуитивно, като жена, че това ще бъде за нея и дъщеря и нещо като "препъни камък" в съвместният им живот със Санджар. Не искам да кажа, че той не трябва да обича сина си, напротив. Но в нашата култура, хората не разделят децата си! А в мюсюлманската това е друго.Според мен тя просто изпадна в ситуацията "по добре сама, отколкото нещастна и с дъщеря, която трябва да се подчинява на остарели догми"
Това си мисля, че се опитват да ни внушат сценаристите.
Играта на актьорите - перфектна! Много малко световно известни го могат!

# 149

Добра вечер с  Йомер и Елиф, които ще превземат и Швейцария...

Общи условия

Активация на акаунт