Енгин Акюрек в Дъщерята на посланика". Нови и стари проекти – Тема 404

• 41 780
  • 736
  •   1
Отговори
# 150
Момичета, днес няма трейлър, глупостите вредят и на рейтинга....

Вече не знам какво да мисля. Каквото и да са измислили сц дано  тази бременност излезе наяве.
Очаквам дори Наре да се окаже влюбена в Гедиз. Няма лошо нека ни покажат такова  развитие..
ДА видим щастие, мир  и хармония.. Победа на доброто,,,
Не бих се изненадала след демонстративното хващане  на ръката на Санджар пред Гедиз.
Явно е, Наре играе на щастливо влюбена.. Но дали не е влюбена в ГЕдиз?
След всичко което се случи между нея и САнджар,не виждам как ще намерят път един към друг.
Мен ме дразни бременността  на Менекше и непостоянството на героите.
В единия епизод Яхя обича  Елван, в другия  Дуду.
КАврук не се ожени, развали си сватбата и до там..никакви действия..
Наре едно говори, трето прави...Нека да видим какво ни очаква....

# 151
# 152
  • Варна

"Дъщерята на посланика" - епизод 31 с бг субтитри[/url]

Благодаря Two Hearts за бързия превод Flowers Hibiscus невероятно е да имаме толкова бързо превод Flowers Hibiscus

# 153
  • Пловдив

Сет - снимат в къщата на Наре.
Вижда се Санджар.

# 154
Благодаря за превода.
Тайната на успешния ден е да го започнеш с усмивка . Имайте страхотна сряда,, бъдете, здрави и щастливи.
 Добро утро приятели! 🙂☕🍀

# 155
  • Пловдив

Здравейте, добро утро и от мен.
Честит имен ден на празнуващите днес.
Да си коментираме 31 епизод, ако сте го изгледали.
А днес - ако ни пуснат трейлър, ще сме доволни.
Успешна сряда на всички.

# 156

Добро утро момичета Two Hearts
Хубав и успешен ден сряда!

Честито на празнуващите, както и на тези в чиито семейства има такива!
Живи и здрави!

Пазете се! Идват празници и трябва да сме здрави!

# 157
  • Варна
Привет Smile
Да почетем днес Св. Анна покровителка на майчинството и семейството
Скрит текст:

дано ни закриля в тези тежки дни
да почерпя с парче торта Smile 

Не съм го изгледала още епизода ама и аз се набрах Smiling Imp
Бъдете здрави Yellow Heart

# 158
Здравейте,

Flowers Bouquet

Не се страхувай от живота, вярвай, че той си струва да се живее, а твоето вярване ще се превърне във факт.“
Хенри Джеймс, американски писател

Момичета, Hug

Здрав и спокоен ден.

# 159
  • Пловдив

И аз се набирам, само когато Наре го ядосва.
Успокоявам се, че е така при всяка голямата любов.

# 160
  • Варна
Здравейте момичета !
Благодаря за превода !🌹🌹🌹
Не съм изгледала серията  , но се питам кога Наре е щастлива и кога играе на щастие . Преди девет години , когато скри истината и се омъжи пред бог за Санджар, ден след като беше изнасилена и сега , когато знае истината , преди да приеме предложението , ден преди сватбата . И в двата случая наранява и разбива сърцето на Санджар , както ще разочарова и  дъщеря си  .
Мисля ,че вече влиза в обувките на Санджар и скоро ще осъзнае грешките си .
Честит празник на всички именници !
Хубав ден и бъдете здрави !

# 161

Момичета Two Hearts
Докато ходих по пазар и после да сложа да готвя, все в ума ми колко време още ще се мотаме с "бебето"  на Менекше пардон Джейлян.
Сметнах, че поне още 10 серии не ни мърдат. Сега ще обясня защо.
Първо -  за да съвпадне времето с предполагаемото раждане на Менекше - това на Джейлян трябва да се роди в 7 месец. Ами по природния закон то е все още незряло и му трябват специални грижи. Предпочитам да е все пак в болница, а не конакът за пореден рът да става реанимация при това детска. Детето трябва да се отглежда известно време в кувьоз, може да се наложи прилагането на кислород и някаква друга терапия.
Второ - да речем някъде към февруари бебето ще иде в конака. Интересно ми е кой все пак ще го гледа?
Трето - трябва по някакъв начин да се разбере, че то не е на Санджар.
Дали той ще направи ДНК или ще повярва на Менекше /всъщност тя не го излъга когато му каза, че е била единствено само с него/ или по някакъв друг начин ще се разбере.
Тук се сещам пак за един латино сериал, но там бяха разменени две родени в един и същи ден бебета /момчета естествено/.  Там бащата направи ДНК тест, но това всъщност беше неговото дете от любимата му жена, а това което роди жена му беше от любовника ѝ. То отиде при любимата му.
Най-интересното беше, че в този сериал показаха безусловната обич към детето въобще.  Главните герои обичаха двете деца и при приемаха като свои /тя - родила все едно от чужд мъж и той гледайки тяхното общо дете като свое/. Съдбата обаче наказа двамата злодеи, които бяха истинските родители на подмененото дете и то загина.  Толкова сърцераздирателна сцена на плачещ и скърбящ мъж не бях гледала. Накрая се разбра, че тяхното истинско дете  е живо и всъщност той го гледа в дома си. Направиха отново ДНК тест, но този път търсеха коя всъщност е майката. Истината излезе наяве, но бяха минали години.
И всичкото дойде от това, че детето и истинската му майка имаха еднакви родилни петна.

Да се върна на нашия сериал.
Представете си, че в един момент Елван изпита необходимост да се грижи за това бебе. И установи, че то има някакво родилно петно, което има и тя  самата. Оттук може да се направи някаква връзка  и да се търси бащата на това бебе и дали пък има нещо общо с Елван. Я си представете, че такова петно се е предало от бащата на Кахраман към сина и незаконната, изоставена дъщеря, а от Кахраман на детето.
Бая сложно стана, но не е невъзможно.
Обаче нашите СЦ какво са измислили - ще се разбере.

Аниста Two Hearts Жива и здрава! Почерпката беше приета с голямо удоволствие!

Скрит текст:

# 162

Изгледах серията и ми хареса, но СЦ, трудничко обясняват защо разделят нашите птички.

Важна беше за мен, вечерята.

Санджар Ефе и цивилизованият Санджар, са един и същ човек, а Наре се заблуждава, че харесва и двамата.

Докато на Санджар му е ясно, че ако бяха се събрали преди 9 гадини, "войната" между тях пак щеше да е факт.

Могат само ако не се разделят, да я победят.

След вечерята.

Наре се стресна от собствената си грубост ли е, ревност ли е.Каза на Санджар, че трябва да е удовлетворен, че е

видял сина си на видеозон и няма нужда от дъщеря си.

На другата сутрин.

Санджар призна, колко очаква да отгледа сина си от бебе, защото е бил лишен от Мелек.

Не само това, но и очаква разбиране от Наре.

Този факт я срази, защото тя явно, няма сили да понесе по-нататъшното развите.

Наре осъзна, че напразно, някога се е надявала като се омъжи за Санджар, раните и да отшумят от постъпката

на Акън.Тя осъзна, че и в момента тези рани не са отминали, въпреки че иска да се омъжи за Санджар.

Само не ми стана ясно, как ще си лекува раните....Поиска от Санджар, да пази пръстените, за да ги вземе от

него, след като се излекува.

Тази песен, в края, страшно ми въздейства.Не ми се е случвало от МСП.

За другите.

Каврук спомена, че е премистил гроба.Дали?

Менекше усеща неистовото желание на Санджар за детето и се възползва чудесно.Толкова му е замъглен

мозъка, че само чака да го "излъжат".

Мисля си, че ако Санджар и Гедиз влязат в затвора, с гиздавия ще има преобразяване.Thinking

Последна редакция: ср, 09 дек 2020, 16:25 от harmonia_dd

# 163
  • Пловдив

Ох Санджар... И да обясняваш, кой ли те разбира.

# 164

Санджар "няма" рани, но като Ефе, мълчи 8 години, но пак ли ще мълчи....

Не, този път чака син.Ужас.

А Наре, ако остане със Сахра, квартирантката, няма начин да си лекува раните...

Не и стига Акън, уж приятел/брат, а сега Сахра, приятелка/лекуваща уж....

Гедиз вече може да помогне на Наре, като разбере, че се е разделила със Санджар.Заслужила си е помощта.

Общи условия

Активация на акаунт