Енгин Акюрек в Дъщерята на посланика". Нови и стари проекти – Тема 404

• 41 997
  • 736
  •   1
Отговори
# 255

https://twitter.com/SefirinKiziDizi/status/1338063613798404097

Менекше стигна до края на играта.
Да видим какво ще стане сега?

Край на играта..Misc Bomb. Misc End

Аз се радвам, дано влезе в затвора или в лудницата..
По интересен ми е плана на Кахраман, все си мисля, че ще му излязат криви сметките..
Срещу него и Санджар, и Сахра не са за подценяване...
Може да видим Санджар и Гедиз отново в затвора..
Гедиз ще бъде много щастлив да раздялата на Наре и Санджар!
И отново, ще е памук,каквото каже Наре, изпълнява. Много кофти, след всичко станало много долно от нейна страна..
Вече се чудя, в кой е влюбена?
И как ли ще реагира, след като беше изиграна от новата си най-добра приятелка?
Ще се радва, че няма бебе.
Ако се СЪБЕРАТ веднага с Наре, ще ми стане смешно..явно е, че бебето е основната причина за раздялата..
И как след всичко преживяно, така лесно се сближава с нови хора, приема ги, общува толкова фамиларно, близо до непознат мъж, чак живя в тях, чайчета и прочие:rolling_eyes:
Много странни неща ни показват сц, доно  всичко си има обяснение..

# 256
  • Варна
Привет Smile

От официалния акаунт:

Ако боли, боли...
Няма нещо, което Санджар не може да направи за Наре!

Ами той го каза и го показа - готов съм да умра за теб !
Да видим Наре обаче дали е готова да умре за него Relaxed
 Иначе, добри предположения имате за продължението, може би наистина така ще стане - Санджар да влезе в затвора, за радост на всички Гедизови фенки Smiling Imp
Не съм толкова критична към Наре, защото тя е много объркана в момента. Иска да е щастлива, пак както преди 9 години/опитва се да си затвори очите за нещата, които тормозят мозъка и душата й, но които знае, че няма да приеме никога/, но не й се получава. Сега го осъзнава, иска да си даде време. Иначе за нероденото дете на Санджар, сама тя се стресна от думите, които изрече в гнева си, не вярвам да го мисли наистина.

# 257
  • Пловдив

https://twitter.com/SefirinKiziDizi/status/1338095071124713474

Какво очаква Сахра и Гедиз?

Сахра разбра, че Гедиз иска да открадне трупа без да й каже.
Гедиз искаше да го направи заради заплахата на Наре.
Кахраман бди и му обърка плановете. Интересно е с какво го е заплашил, че си е "отработил" чантата с парите.
А Сахра не е влюбена, в роля е заради някакъв неин отмъстителен план...
А, че Санджар ги видя - това изостря още повече вниманието му.
Потърпевша е не само Менекшето естествено. Повече в епизод 32...

https://twitter.com/SefirinKiziDizi/status/1338129045771472897

Нека големият план започне...
Какво ще рискува Наре, за да защити Санджар?

Последна редакция: нд, 13 дек 2020, 16:35 от mariana51

# 258
Цитат
Нека големият план започне...
Какво ще рискува Наре, за да защити Санджар?
Пак разрушителен план.Ще рискува любовта си, по-точно себе си.

# 259
  • Пловдив

https://twitter.com/SefirinKiziDizi/status/1338147919485050881

Каврук, който не може да се събере с любимата си...

# 260
Кахраман знае ли, че Гедиз знае коя е Сахра? Демек, че е сестра на Акън. Може и с това да го шантажира, че ще каже на Санджар или на Наре.
Най- вече на Наре.

А тя какво ще рискува за да "спаси" Санджар?
Като за човек пращаща  го в Ада, нейната загриженост ми идва доста фалшива и демонстрираща "Аз съм по - добрата".
Ай,  ****ир с големите й планове. Нали искаше да е сама и да си гледа парчам- парчетата...

И друго се сетих - нали се ненавиждаше, че копала гроб за Акън /заради Санджар/ - сега защо пак иска да прави нещо заради което след време най-вероятно  отново ще се възмущава от себе си... Или си трупа причини за нови "Боже, колко съм добра, как заслужавам да съм щастлива, но Санджар не ми " позволява"..." А и да може да го праща отново в Ада....

Последна редакция: нд, 13 дек 2020, 22:00 от Марта_49

# 261
  • Пловдив

Марта, разсмя ме. Кахраман следи всички, но не знае кой какво знае. Всеки си "пази" някакви козове.
Кахраман знае това, което знаят в конака. Държи в шах Сахра, държи почти в мат Гедиз, кани се на Санджар, но пази Наре. Може пък тя да го нокаутира след време...
Ама много си й набрала на Наре. То, не че не заслужава де. Тя си има своите обяснения за поведението си. Това лутане в собствените й противоречия, дано не й изиграят лоши обрати.
Предполагам, че ще ни отпускат по малко любовни чувства в преносен смисъл, не в директни обяснения, в доста епизоди напред.

# 262
Ами, набрала съм й, защото когато казваше "Евет, евет, евет" на предложението въобще не изглеждаше нещастна / играеща на щастие/, както после сама се определи на такава.
Това си е игра с чувствата на човека срещу нея. Подигравка или отмъщение  - без значение кое от двете е, но така тя си противоречи с обвиненията срещу Санджар, че не й вярвал.

Ами как да знае човек кога казва истината и кога  е честна в отношенията си с хората...
Щеше да обича детето на Санджар - оказа се, че не е така. Дори му го натякна за пореден път, че това е неговото предателство спрямо нея / женитбата и детето, като естествен резултат от консумацията на брака/.
Тя затова се отказа.
Нали когато си тръгваше от конака / заминавайки за Швейцария/ благодари на Ефе деде за убежището и за излекуването си.  Значи тогава е излъгала.
Иска да й вярват, ама тя много лъже бе....

Последна редакция: нд, 13 дек 2020, 20:54 от Марта_49

# 263
Здравейте!
Малко остана до утре и "завесата ще се повдигне". Не много разбира се.
Цитат
Потърпевша е не само Менекшето естествено. Повече в епизод 32...
Веднага бих си помислила брат и, майка и, но после се сетих за Джейлян.
Второстепенните герои не ги споменават много във фраговете, но понякога те са ключът.
Цитат
Кахраман знае това, което знаят в конака. Държи в шах Сахра, държи почти в мат Гедиз, кани се на Санджар, но пази Наре. Може пък тя да го нокаутира след време...
А не може ли Кахраман да знае вече или да се досеща за бременността на Джейлян?
Утре предстои да видим дали той не е пошушнал на Санджар.

# 264
  • Пловдив

Целувките вече ще са мираж...

Момичета, вижте какво ми попадна във ФБ - още се смея с глас.
Направих го на гифче, за да ви го покажа. В публикацията пише: Някой иска ли да бъде ваксиниран. !!
А в/у гифчето: Искаш ли да се ваксинираш?

# 265
Надявам се в плана на Наре да влиза връщането на пръстените.
Да са  ни спестили нещо в миналия епизод.
Щеше са е хубаво,ако Елван се е осъмнила в Сахра, след като чу разговора и с Гедиз.
Нека да не си съчинявам сценарии, но малко се дразня.
 Нищо нямаше да ги раздели, Наре ще си събира парчетата, ще си лекува раните-като отиде при Гедиз да помощ или? Scream
Някак странно се развиха събитията, както и да се опитам да ги разбера.
Все пак трябва да бъдем либерални към любимите си герои.

Това е една от най-добрите и емоционални сцени за мен .
Тук ясно виждаме, колко различни са Наре и Санджар, два различни свята, различни разбирания, мисли и възпитание.
За Санджар честта и  дълга са важни, за жената след брака трябва да се грижи.
Наре не се поставя на негово място, но и той на нейно.
Знам, че има задължения към Менекше.
Но както каза, Наре на вечерята нейнана гледна точка е друга и действията му я нараняват.
Чесно казано и аз бих се издразнила, ако ме зареже на вечерята и поеме убийството за бившата си.

Санджар се опитва, но малко повече говорене, малко повече тактичнос и можеше да не се стига до раздяла.
Не мога да разбера сц как може да ни покажат такива двойни стандарти в държанието на Наре. Готова да скрие труп, но май най-много се вбеси, че Санджар скри труп за Менекше.
След като отрови дъщеря им, след като направи толкова много лошотии.
Мисля, че за нея всичко това беше голям шок.
Не оправдавам никой, но брака не изгражда една двойка, а разговорите, компромиси и доверието. Опитвам се да бъда обективна, защото и двамата очакват другия да постъпва спрямо неговите разбирания .
Сега Наре ще отиде при Гедиз, ще нарани много Санджар и се въртим в затворен кръг.
Двамата допускат една и съща грешка. Не се познават добре, не си говорят, не са открити, честни един към друг ..
Знам, че Санджар в това отношение е напред много.. Някак, като шок ми дойде играта на щастие на Наре.

Тук историята е някак 50 на 50,двамата говорят за наказание. Мисля, че всеки сам не е преживял болката от миналото, не си е простил, както и един на друг.
И да Санджар, съжалява за грешката си и трябва да получи прошка, плаща жестока цена.
Наре трябва да се постави на негово място, трябва да  опитат да разбират болката и действията си. От два различни свята, да създадат свои. Приемайки грешките и отсрещната  страна  с мисли и действия, такъв какъвто е. Имат  дълъг път за изминават докато стигнат до прошка, разбиране и щастие.
Може би едно от най-добрите неща, ще бъде да видим разкриването на гроба на Акън. За да преодолеят и това, да им падне от раменете тази тежест.
И няма да бъдат щастливи, преди да се отърват от неприятелите и наивността.
Наре след всичко преживяно, не се е научила да недопуска лесно хората до себе си, особено необвързани мъже.
И явно, чувствата на Гедиз са й за мачкане? Angry Както и тези на Санджар....

Последна редакция: нд, 13 дек 2020, 22:42 от Nina_richi

# 266

Крайно време е, СЦ да заведат Наре да се лекува, защото Санджар отдавна вижда нервните и кризи, но тя като

заеме бойната си поза, с високо вдигната глава, той млъква, за да има "мир".Wink

А Гедиз, като я обича и иска да я пази от нея самата, не да мисли как да ги раздели със Санджар, а да я убеди,

да отиде на лечение.Нали са от цивилизования свят.

Според мен, трябва да потърсят помощ от Мелек.Heart

Момичета, малко грубичко, но да е по.весело.Wink

Лека.

# 267
  • Пловдив

Здравейте и добро утро в нашия ден момичета.
Довечера отново ще сме в продължението на историята.
Успешен понеделник.

# 268
Добро утро приятели !
Всеки залез ни носи спокойствие,
а всеки изгрев ни носи надежда…

Ще видим продължението...
В реалния живот след всичко преживяно, всичкии биха имали нужда от помощ..

# 269

Добро утро момичета Two Hearts
Хубав и успешен ден понеделник!
Нова седмица, нов ден, нови очаквания и надежди, нови емоции...
Дано всичко да е за добро.
Бъдете здрави и се пазете!

Надявам се довечера да останем удовлетворени от продължението на историята.

Общи условия

Активация на акаунт