Не видях никъде липса на логика
Само аз ли си мисля, че всичко си върви логично и героите са си такива, каквито са и са напълно нормални /доколкото може/ , но естествено нищо не е нормално от това, което им се случва
Чудя се защо ще махат СЦ , надявам се новите да не вземат да прецакат всичко. Това, което сгрешиха според мен дотук в СЦ е преекпонирането на реакциите на Санджар спрямо Наре, с което предизвикаха поляризиране на феновете/ те всъщност това са искали, да хвълят бомба, на ви сега бомбата
/ Но грешката е сторена, връщане назад няма. Мисля,че си продължиха дотук първоначално замислената история напълно логично. Това, че натовариха Санджар с цялата вина на света и от там и Енгин отнесе негативи, не вярвам да не им е идвало на ума, че ще се случи
Енгин е смел, пое си риска, а пък продуцентите какво им пука
нали това предизвиква суматоха и гледаемост, това е тяхната цел. Може би двете СЦ им дойде в повече натиска от фенове и психически не издържаха
Но дали новите ще успеят оттук нататък да държат юздите на сценария, защото влизат хора, дето няма как да проследят събитията дотук в детайли, а в това отношения засега нямаха съществени пропуски. Това дето го приказват Гедизовите фенки изобщо не мисля, че трябва да го приемаме на сериозно, ще им се Гедиз да не беше това, което е 
Но според мен трябваше да си стоят докрая и да си отстояват труда ортилерките, а те при най- малката трудност и си плюха на петите

Не знам , но стана така, СЦ си измиват ръцете и да видим, кой накрая ще го отнесе
Не ми харесва това 

Марта, изгледах клипа от вашата болница, страхотно е, когато виждаш толкова настроение и дух в едно такова място, където радостта и оптимизма не са постоянни обитатели, браво на инициаторите и изпълнителите

а тази песен е заредена с такъв оптимизъм и енергия, че е трудно да удържи човек на нея, затова и обикаля света и вдъхновява, и аз ви поздравявам с нея

Бъдете най-вече здрави и щастливи! Пожелавам ви мир, хармония, топлина и уют.