Енгин Акюрек в Дъщерята на посланика". Нови и стари проекти – Тема 404

• 41 666
  • 736
  •   1
Отговори
# 570
  • Пловдив

Здравейте и добро утро.
Ще ни изненадат ли днес с втори трейлър....
Успешна събота на всички.

https://www.webfen.net/do-smart-nov-turski-serial-ot-btv/?fbclid … TvpY60lzoCUqlc9Zk

ЕКСКЛУЗИВНО: „До смърт“ (Ölene Kadar) започва в България!

Премиерният турски сериал вече е наличен на Voyo.bg (онлайн платформата на bTV Media Group), като епизодите ще откриете на ТОЗИ ЛИНК. Стандартният едномесечен план за VOYO е на цена от 8 лв., а ако предплатите за 12 месеца напред, ще получите отстъпка от близо 60% (3,33 лв./месец).

Главните роли в „До смърт“ са поверени на Фахрие Евджен („Листопад“, „Чучулигата“, „С Русия в сърцето“), Енгин Акюрек („Пепел от рози“, „Черни пари и любов“), Сарп Левендоолу, Гюлджан Арслан („Момичето, което обичах“, „Великолепният век: Кьосем“) и др.

„До смърт“ е показан в Турция по ATV от януари до април 2017 г. и се състои от 13 епизода по 130 минути. Интернационалната версия съдържа 33 епизода по 45 минути.

Историята:

Поредицата ще разкаже за любовта, предателството, съвестта и отмъщението. Животът на героите ще бъде променен за един ден. Даахан (Енгин Акюрек) е мъж в разцвета на силите си, който мечтае да срещне голямата любов. Той е обвинен и тикнат в затвора за престъпление, което не е извършил. Севги (Фахрие Евджен) е адвокатка, която иска да се отърве от угризенията на съвестта си. Тя ще се опита да спаси Даахан, който е осъден до живот.

Е, името на Селви е объркано....
Да видим, кога ще започне и дали е вярна тази информация

Последна редакция: сб, 26 дек 2020, 07:23 от mariana51

# 571
Добро утро,

"Цялата човешка мъдрост е обобщена в две думи - очакване и надежда."
Александър Дюма, френски писател – романист

Момичета, Hug

Здрав и приятен ден.

# 572

Добро утро момичета Two Hearts
Нека вторият ден  на Коледа да ни донесе неочаквана приятна изненада, може и подарък, обаждане от приятел, може дори и бутилка вино - всъщност каквото и да бъде - важното е да ни направи щастливи /ама истински, не като Наре фалшиво/...
Да започнем с песен-поздрав.

Връщам се една страница назад за да прочета всичко на спокойствие, защото вчера цял ден "обичах кухнята", снощи на работа, днес отново вчерашното с любов и едва сега съм седнала с чаша кафе пред компа.
Видях, че има много за четене и гледане. 

Благодаря за всичко преведено, сложено и написано!

# 573
Добро съботно утро във втория ден на Коледните празници мили момичета! Hug

Имайте един изпълнен с коледни изненади, много здраве и усмивки ден!

Аз също очаквам с нетърпение втория трейлър и по възможност още някоя нова снимка.
От сърце благодаря на Марианка за инфото, което ни носи, уловено на момента и ни прави съпричастни на всичко случващо се около нашите любимци и нашия сериал! Sparkling Heart

Прекрасен ден ви желая мили момичета!

Gift Heart Gift Heart Gift Heart

# 574
  • Пловдив

https://twitter.com/SefirinKiziDizi/status/1342755376962416640

Започват подгрявките:

Никой не може да устои на Санкар Ефе!
Кой ще спечели тази битка?

# 575

Момичета Two Hearts изчетох всичко.
Отново благодаря за всички поздрави - така в темата посрещнахме празника заедно като едно голямо виртуално семейство.
Какво да кажа за анализа на Навид - перфектен! И в крайна сметка даде едни ясно разяснение защо Гедиз накрая направи този избор - да "спаси" Санджар. Всъщност така спаси себе си.
Относно озета - направи ми впечатление следното:
 "Ще бъдеш ли отсега нататък синът на арендатора или затворникът Санджар Ефе?"  Отговорът на Санджар на този въпрос е ясен: "Ще бъда Санджар Ефе!"
Но отговорът на Наре също е ясен: "Свободен син на арендатора".
Кой ще победи в борбата на двамата влюбени?"

Ясно е защо Санджар предпочита да остане ЕФе. Първо, защото отивайки в затвора ще се самонакаже /както смяташе да направи първоначално/. Второ, Наре не желае да му прости и да прекара живота си с него в семейство.Тя от своя страна е достатъчно силна, за да може да бъде както майка, така и баща на Мелек. Трето, мисли за семейството си - няма да остави толкова зависими от него хора в бедност и нужда. Кой би ги издържал, къде биха живяли? Ясно е, че на Яхя не може да се разчита да бъде начело на семейството.
Ако Санджар е в затвора - то всички ще са добре, ще имат дом и най-вероятно Наре няма да ги остави сами. Ще имат възможност да възродят фирмата и да продължат напред.

# 576
  • Пловдив

Подгрявка: https://twitter.com/SefirinKiziDizi/status/1342786140131250179

Какво очаква Наре в борбата си?

На мен нищо не ми е ясно. Мисля си, че ни попързалват...

# 577
Цитат
Гедиз най-накрая има известен успех, когато освобождава Сахра от неизвестен склад; и накрая (за негово подсъзнателно облекчение) му е позволено  да играе ролята на „рицар в блестяща броня, спасявайки момиче в „беда “Докато ужасена, странно уязвима Сахра се притиска към Гедиз, който най-накрая се вижда като „спасител“, нищо не може да бъде извинение за сериозния пропуск в посока, когато Гедиз включи осветлението с едно натискане на бутон в самата стая, където е задържана Сахра! Със сигурност една толкова интелигентна и умна жена, каквато изглежда, щеше да запали светлините и да се спаси от ужаса на тъмнината!
Цитат
Бързо изчисление позволява на Гедиз да разбере, че ако Санджар умре, той, първо, ще бъде на милостта на Кахраман, и второ, че единственият човек, който може да го извади от дупката, в която се е вкопал, е Санджар. Така че остава въпрос за един милион долара: защо Гедиз спасява Санджар от непосредствена смърт? Съвест? Оцеляване? Или друг номер? Само времето ще покаже.
Той и Санджар не е съвсем сигурен, защо Гедиз му спаси живота, но му благодари с обещание за същия жест.
Резултатът....Wink

А Наре, кого ли ще помоли за помощ, в нейната борба...Властната и досадна Халисе.....?

Дали Халисе ще предпочете да е без конак или Ефе да е в затвор....?

# 578

Подгрявка: https://twitter.com/SefirinKiziDizi/status/1342786140131250179

Какво очаква Наре в борбата си?

На мен нищо не ми е ясно. Мисля си, че ни попързалват...

Наре и борбата ѝ?
Ама много са ми странни нейните борби - бори се срещу Санджар, бори се срещу Халисе, бори се за това Санджар и Гедиз да "залепят" разбитото си на парченца приятелство, но тя самата не се бори да залепи своите, не се бори с Менекшето, а се предаде пред лъжите ѝ.

# 579
  • Пловдив

Марта, нямах предвид това, което обясняваш.
А озет и трейлър за нови епизоди.
Там ни пускат по пързалката.

На Санджар му е ясно, че Наре прави това, което е решила. Та то в това е красотата...
Но пък знаят, че се обичат и той чака Наре "сама" да си излекува раните. Ще успее ли обаче???
Когато "оздравее", ще узрее...

# 580

Надявам се, че поне Мелек е истински щастлива с баща си и никога няма да му каже "Играх на щастие".

# 581
  • Пловдив

https://twitter.com/SefirinKiziDizi/status/1342833581220114433

Подгрявка:

Дали Дуду ще постигне целта си?

https://twitter.com/SefirinKiziDizi/status/1342848377059479555

Кръстопът за Яхя...
Кой път ще избере?

Последна редакция: сб, 26 дек 2020, 17:09 от mariana51

# 582

Да вземат да пуснат пак от тоя род снимки, за да ни зарадват.Hug

# 583

Да вземат да пуснат пак от тоя род снимки, за да ни зарадват.Hug

+100👍

# 584
Здравейте момичета!

И аз се индикирам, че съм добре ,чета всичко и съм благодарна на Марианка за всичко което слага в темата за Енгин и на всички момичета които коментират .Благодаря и на  момичета които правят преводите.

Със закъснение ви пожелавам весела Коледа, на вас и на вашите семейства. Бъдете живи и здрави вие и вашите семейства!

Да се надяваме ,че Санджар ще се справи ,но какво ще направят Кахраман и Мнекше и кого убива тя?
Лека вечер момичета и весели празници!

Общи условия

Активация на акаунт