Енгин Акюрек в Дъщерята на посланика". Нови и стари проекти – Тема 404

• 41 780
  • 736
  •   1
Отговори
# 120
Сахра-Наре
Акън-Санджар

Това ли ще е?

# 121
  • Pleven, Bulgaria
Е,дали се чувства отмъстена Наре сега?Видяхме с очите си как за втори път беше разбито на хиляди парчета сърцето на Санджар.Каква болка само!И мен ме заболя...
Без нито една дума!Адмирации към таланта на Енгин!Да те развълнува,разплаче,и да свие гърлото ти на топка с една единствена сълза!!!

# 122
  • Пловдив

Санджар й каза да не ги сваля, но Наре не искала да си играе на щастие...
Ей, голям актьор е Енгин. Затова го обичаме.
Теменужка Христова - точно така, една сълза говори повече от монолога на Наре.

Дали ще ни пуснат трейлър...

# 123
  • Варна
Е,дали се чувства отмъстена Наре сега?Видяхме с очите си как за втори път беше разбито на хиляди парчета сърцето на Санджар.Каква болка само!И мен ме заболя...
Без нито една дума!Адмирации към таланта на Енгин!Да те развълнува,разплаче,и да свие гърлото ти на топка с една единствена сълза!!!
нали затова го гледаме Smile тоя сериал,  и това е края на епизода , както винаги Smiling Imp  трябва да е гадно
Лека да ви е нощта Yellow Heart

# 124
  • Пловдив

И туитите говорят - Енгин над всичко в епизода.

# 125
А какво стана с речта на Наре в заведението....С демонстрацията пред Гедиз...

Ясно.Играела си е на щастие.

Мнекше, дете, та и традиции.Няма нищо, за което да се хване.

Особено пък обич.

# 126

И туитите говорят - Енгин над всичко в епизода.

Прибавям и Санджар.

# 127
  • Pleven, Bulgaria
Охххх,заради такива сцени съм съгласна да гледам всички останали глупости.Направо съм потресена какво влияние има върху чувствата ми Енгин.Невероятно е!

# 128
  • Пловдив

https://www.youtube.com/watch?v=xE4uJ5uTsEg

"Дъщерята на посланика" - 31 епизод - ОРИГИНАЛ.

# 129
Както се казва видяхме, че Наре не обича Санджар.
Повече няма какво да ни показват сценаристките,относно старата любов.
Много си отиват Наре и Гедиз, да вземат да ги съберат, да се приключи с тази драма, насилие и легенди...
В крайна сметка, развалиха сериала...
След 5 серии не ми се гледа отново Наре която щяла да се жени, обичала Санджар....
Браво на актьорите жалко за таланта им, с такива слаби сценеритски.
Хванали са се за измислената бременност като удавник за сламка...

# 130
Както се казва видяхме, че Наре не обича Санджар.
Повече няма какво да ни показват сценаристките,относно старата любов.
Много си отиват Наре и Гедиз, да вземат да ги съберат, да се приключи с тази драма, насилие и легенди...
В крайна сметка, развалиха сериала...
След 5 серии не ми се гледа отново Наре която щяла да се жени, обичала Санджар....
Браво на актьорите жалко за таланта им, с такива слаби сценеритски.
Хванали са се за измислената бременност като удавник за сламка...

Съгласна.  Явно не съм само аз дето ми горчи още от трейлъра, озета и сегашната серия.
Но обещах, че няма да пиша повече  негативни неща и да развалям настроения. Обаче всичко което съм писала досега - рано или по-късно се случва.
Но, че Наре се отказа заради парцаленото бебе на Менекше - е факт.  Жалко, че ревността ѝ е над другото.
Всъщност 50:50.  Сега искам Санджар  да си тръгне и да я остави сама.
Най-вероятно  като се прибере в къщи ще дойде полиция да го арестува по доноса за трупа на Акън.
А какво би правила отсега-нататък Наре   - не ме интересува, но  виж истината за парцаливката искам да зная.

Значи Санджар беше "заставен"  един вид да избира между двете си деца / друг е въпросът, че второ дете няма/.
Но наистина Наре не обича.  Трудно би ме убедила отсега нататък в нещо. Ами тя два пъти не казва едно и също. 

# 131
Все се надявах, някой да се е обадил на Наре и да я шантажира, да се откаже от сватбата.

Това с Менекшето не върви.Наре знаеше всичко.

Явно си е мислела, че е простила, но не е.

Затова ни подготвиха с онова писмо на Санджар.Той си е чувствал нещата, но се надяваше.

Сега вече действа отмъщение, е неосъзнато уж.

Лека.

# 132
  • Pleven, Bulgaria
Всъщност като се замислих,тази невероятна сцена беше балансът в нашите 50-50.Санджар изгони Наре в булчинска рокля,и сега точно по същия начин Наре отхвърли Санджар в сватбения костюм.Всеки със своите мечти,очаквания от сватбата и......се връщаме в отправната точка.На акт1орите-дълбок поклон!Енгин е моят №1 за вечни времена.Няма друг артист,който да вълнува душата ми по такъв начин.Чувствам със сърцето си неговите емоции и ги преживявам.
Много ми е интересно накъде ще завъртят нещата нашите две ортилерки.От доста отдавна не бях гледала серия,която да възбуди на макс любопитството ми.От 24 епизод бях заседнала малко,но днешната финална сцена отново ме разтърси.
Е,как мислите?Какво ще направи Санджар?
Със сигурнаст няма да отиде да литне от скалата.Моето мнение е,че ще се изправи с лице пред хората и проблемите.Дали обаче ще се бори за любовта си......това май зависи от Наре.
Нека да дойдат и буквичките,имаше доста сцени,на които си гризах ноктите от яд,че не разбирам нищо...

# 133
Чесно  казано съм разочарована.
Има толкова много други по смислени и правдоподобни промени- да ги разделят и да си простят. Нека не са заедно.
Нищо не би ме учудило в Наре. И тя не знае какво иска -отмъщение ли е,любов, легенда и никога да не ги съберат,жалко..
Ще излезе,че.магията действа. И до кога ще се ослянят на тази глупава  бременност.
Забравиха Акън,сега остава и да възкръсне..
Много ще се радвам да видя, Санджар да се откаже . Да приеме,сгрешил  е,загубил е..
Няма любов,няма легенда и всеки по пътя си.

Тава и най-логично след този епизод...
И много се дразня,че няма фрагмент, с какво ще задържат рийтинга ...не знам..

# 134
  • Пловдив

Здравейте и добро утро момичета.
Да започнем деня с хубавите намерения на Санджар.
Едно искаше, друго се получи - много подобия на "човеци" помогнаха за това.
Не съм изненадана, очаквахме си 50:50-то.
Ако всичко е наред с историята, какво ли са измислили ортилерките за още около 20-25 епизода.
Предстои ни да разберем. Успешен вторник на всички.

Ето какво гифче сложила феновете от Бразилия, като написаха:
Източник: https://twitter.com/EvaRufinopires/status/1336123799549452291
Какво направи Наре със Санкар днес???

Източник: https://twitter.com/707_ash/status/1336136044526383104

А това е от арабските фенове, за играта на Енгин снощи.

Последна редакция: вт, 08 дек 2020, 06:13 от mariana51

Общи условия

Активация на акаунт