Пациенти на клиники Бахчеджи Тема 11

• 74 830
  • 755
  •   1
Отговори
# 210
Честито,дай боже един пухкав и ревлив финал 😍
Ние сме били почти по едно и също време с вас.Моята стимулация започна на 13 януари,а пункцията ми беше на 25 януари.Трансфера ще е замразен и ще е в началото на март 😊.Много се радвам за вас,дано и аз се похваля скоро с добри новини 🙏
Честито green tree ! Момичета искам да споделя моята история. Вчера си направих тест за бременност, който за мое огромно щастие е положителен. При мен нещата в Бахчеджи се случиха изненадващо бързо. На 18.януари почнахме стимулация, на 30. 01 беше пункцията, трансферът беше свеж- на 04. януари и както казах по-рано, вчера получих положително ЧХГ. Не мога да кажа дали е бил "щур късмет", но мога да кажа, че се случи благодарение на усилията, професионализма и човечността на др.Карлъкая, за което ще му бъда винаги благодарна. Добре, че съм отишла в Бахчеджи, добре, че съм избрала точно др.Карлъкая. Пожелавам успех на всички  момичета!

# 211
Поздравления момичета за бързите успехи! Дано е  заразно! Simple Smile

За да стане съвсем ясно, на колко сте години и с какъв проблем сте отишли за лечение? Мъжки фактор, женски някакъв? Какъв опит имате, с клиниките, преди това? Какво различно направиха за вас там, с което се стигна до успех?

# 212
Благодаря, qwerty9000! Пожелавам на вас и на всички пухкав финал! Нека се сбъдват мечтите!
Deona, аз съм на 34, с премахната лява тръба. Не съм имала опити в други клиники, затова не мога да направя съпоставка. Разбрах от една приятелка за Бахчеджи и др.Карлъкая и се насочихме директно към Турция. На първичният преглед доктора каза, че можем да опитаме още 5-6 месеца да забременея спонтанно. Но времето си лети, затова решихме без да губим време да започнем  ин витро. Със сигурност сме взели най-правилното решение Simple Smile

# 213
Поздравления момичета за бързите успехи! Дано е  заразно! Simple Smile

За да стане съвсем ясно, на колко сте години и с какъв проблем сте отишли за лечение? Мъжки фактор, женски някакъв? Какъв опит имате, с клиниките, преди това? Какво различно направиха за вас там, с което се стигна до успех?

Аз съм с намален яйчников резерв. Не съм имала инвитро опити в България, само 2 пъти инсеминация.

# 214
При нас също се случиха много бързо нещата от първия път,забременях.
Тогава на 23/мъжки фактор/.
Не се развиха както трябва нещата,понеже направих СА.
Сега мислим пак да ходим само за трансфер.
Успех желая на всички момичета.

# 215
Момичета, изискването за PCR при влизане в Турция до кога важи?

# 216
Момичета, изискването за PCR при влизане в Турция до кога важи?
До 01.04. мисля

# 217
При прием на Ясмин получавате ли болки в корема с кървене?
Пия ги заради задържан фоликул.

# 218
Бахари, мисля че е до 01/03, но може и да са го удължили...
Крис и аз сега съм на Ясмин преди трансфер и също имам “кървене”, по скоро е зацапване някакво! Звъннах на Нигер и каза, че е абсолютно нормално, най-вероятно спукана киста, която се чисти! Болки не съм имала!

# 219
До 01.03 бяха обявили, но предполагам ще удължат. А за влизащи в България мисля, че беше до края на март месец.

# 220
Благодаря за отговора Емичка!

Публикувам отново последната информация ( от 11.01.21г ) за пътуване В Турция:
Нова очакваме  може би на 01.03. 21г !
https://mfa.bg/bg/situationcenter/27718
Скрит текст:
Турските власти определят задължителни изисквания, на които следва да отговарят, предоставяните при влизане в страната документи за отрицателни PCR тестове, както следва:
-    да са в оригинал и да притежават подпис и мокър печат;
-    съдържанието на документа да е на латиница;
-    резултатите от теста да са оптечатани (не се допускат ръкописни резултати);
-    да е приложен документ за заплатена такса за изготвяне на PCR теста.

Скрит текст:
Напомняме, че от 28.12.2020 г. всички пътници, пристигащи със самолетните линии, а от 30.12.2020 г. всички пътници, влизащи през сухопътните граници, следва да представят негативен PCR Sars-CoV-2 тест, направен в рамките на 72 ч. преди пътуването.

Негативен PCR Sars-CoV-2 тест не се изисква за деца до 6-годишна възраст, както и за пътуващите със самолет транзит, в случай че не напускат трансферната зона на съответното летище. Освободени от това изискване са и членовете на екипажа на въздухоплавателни и на морски плавателни средства.

За България:
Всички лица, на които съгласно заповедта е разрешено да влязат на територията на България са задължени да предоставят отрицателен резултат от PCR тест за коронавирус, направен не по-рано от 72 часа преди пристигането.
Заповедта е валидност до 30.04.2021г.

Последна редакция: пн, 22 фев 2021, 10:07 от Кris_80

# 221
Здравейте момичета , за съжаление се записвам с първи неуспешен опит при Д-р Карлъкая .
С ниско АМХ съм , общо взето нямаме някви открити проблеми , нито аз нито мъжа ми . Бихте ли споделили как процедира доктора след един неуспех ?
Интересно беше , че аз си отидох с доста изследвания от тук , и там не ми направиха абсолютно никакви . Нито по време на стимулацията , нито преди трансфер .

# 222
Момичета, след първи преглед на 2 или 3 ден , горе долу, след колко дни ви викат пак за преглед?

# 223
Здравйте, tatabobi86! Съжалявам за резултата. Най-добре е да се свържете с координаторките, те ще ви съдействат. Аз също бях пациентка на др.Карликая, отидох в Турция, с изследвания правени в България, при мен също не се направиха допълнителни изследвания. Пиша го за да не се притеснявате, някои лекари държат на всеки преглед да се следят хормоните, но др.Карликая повече разчита на ехографския преглед, което не е грешно. Всеки лекар си има свой стил. От сърце ви пожелавам следващият път да е успешен!

# 224
Здравйте, tatabobi86! Съжалявам за резултата. Най-добре е да се свържете с координаторките, те ще ви съдействат. Аз също бях пациентка на др.Карликая, отидох в Турция, с изследвания правени в България, при мен също не се направиха допълнителни изследвания. Пиша го за да не се притеснявате, някои лекари държат на всеки преглед да се следят хормоните, но др.Карликая повече разчита на ехографския преглед, което не е грешно. Всеки лекар си има свой стил. От сърце ви пожелавам следващият път да е успешен!
Много Ви благодаря !

Общи условия

Активация на акаунт