Пациенти на клиники Бахчеджи Тема 11

• 74 807
  • 755
  •   1
Отговори
# 255
Шепа хора , но има статистика дори от шепата хора ! Тук да не би да седят всички отишли в Бахчеджи . Аз не петня името на доктора просто коментираме това което пишете тук ! Защо смятате че имате правото да пишете колко е велик и че неговия лекарски подход е най правилния на света . Това че успяват хората е страхотно но като цяло има и друга статистика която сочи че мемориал е клиниката в която повече хора успяват от 1 вия път а в Бахчеджи от втори опит ! Така че казвам пак всеки си има глава на раменете но вие превръщате групата само в правилен подход и хвалба нищо повече което не е редно . Когато има хора недоволни имат правото да изкажат и тяхно мнение

# 256
"Нейното изказване е на база друго изказване..."

Омотахте се в собствените си нелепици. Точно с мен да спорите, няма нужда....Отдавна минах първи клас. 🤨

@Бочинка, много е полезна статистиката. Лично мен ме е яд,че не отидох при Тургут навремето. Една лоша дума не съм чула за него. Последно, една дама успя при него, с която имам контакт.

# 257
Здравейте,  има ли някой сега в Истанбул и има желанието да ми помогне със закупуването на инжекции proluton depot 500mg?Или някое момиче, на което са й останали в излишък? Благодаря предварително!

# 258
"Нейното изказване е на база друго изказване..."

Омотахте се в собствените си нелепици. Точно с мен да спорите, няма нужда....Отдавна минах първи клас. 🤨

@Бочинка, много е полезна статистиката. Лично мен ме е яд,че не отидох при Тургут навремето. Една лоша дума не съм чула за него. Последно, една дама успя при него, с която имам контакт.
Ако тръгна да споря,бъдете сигурни,че ще се справя много по-добре,не бих се доказала на вас и неслучайно съм избрала тази професия,в която се спори с доказателства,но това е друга тема.Не съм се оплела,говоря с факти,а вие само плюете. Още не разбирам защо сте тук ..

# 259
Разбрахме те че изказването на мнение различно оо положително е плюене ! Разбери и ти че в тазиигрупа има и ДрУГИ хора ! Не са само доволните пациенти ! Айде аривидерчи

# 260
Разбрахме те че изказването на мнение различно оо положително е плюене ! Разбери и ти че в тазиигрупа има и ДрУГИ хора ! Не са само доволните пациенти ! Айде аривидерчи

Разбира се,че има и хора не успели и ще има най-вероятно и за вбъдеще,но не успелите да се правят на лекари ми супер смешно.

# 261
Как ще тръгнете да спорите, като не умеете? То, за да спорите ви трябват аргументи и търпимост към чуждото мнение 🤨
пп.Ахааа, значи неуспелите не може да се правят на лекари, само на успелите е позволено да разнасят нелепости😆
В крайна сметка всеки има глава на раменете си.

# 262
Как ще тръгнете да спорите, като не умеете? То, за да спорите ви трябват аргументи и търпимост към чуждото мнение 🤨
пп.Ахааа, значи неуспелите не може да се правят на лекари, само на успелите е позволено да разнасят нелепости😆
В крайна сметка всеки има глава на раменете си.
Не сте вие човека,който да определя какво умея и какво не умея,какво правите тук още не знам ...
Още повече,че досега не съм си позволила да споря с хора,които изказват различно мнение от  това на успелите,но едно е да споделиш своя опит друго е да натрапваш своето мнение,което никога не съм правила. За това не съм се правила на лекар,ако бях нямаше да съм в Турция. Говоря единствено и на база моите изследвания,подход към моя случай и това,което се е случило на мен,а не да казвам,че видиш ли не знам никой успял в клиниката и затова ,че не са успели сте отишли точно там да правите опити... хубава вечер желая !

Последна редакция: вт, 23 фев 2021, 17:33 от Djordjiq1

# 263
Уважаеми съфорумки от клиника Мемориал Bochinka, haidi,
Аз съм от  все още не успелите пациентки на Карликая!!!!
Но моля ви защо по дяволите пишете в тема на клиника Бахчеджи? Има обща " Клиники в Истанбул"и там давайте компетентното си мнение и то, ако ви е поискано!!!
Не издържах  да чета двете страници писания от ваша страна.
На кому е  нужно "самарянки" като вас?
Аз не хваля  и не коря лекаря имам си глава на раменете и мога да разсъждавам както предполагам и  90% от жените в тази тема и не е нужно да дебнете темата и при всяка "нова" пациентка да обяснявате как е Мемориал, ако някой го интересува ще влезе в общата и ще ВИ попита.
 Успех и гледайте повече в своята паница.
С най- добри пожелания!

# 264
Уважаема Крис да не беше чела за да не измаряш ! В тази група съм защото бях пациент на др Карликая ! Мога да пиша каквото пожелая както и вие ! В тази група не пиша никога ! Но не се сдържах да не напиша коментар на стимулация без изследвания ! Хайда моля ти се всеки да си гледа себе си ! В тази група просто се вижда че който напише нещо различно от хвалба бива изяден . Което е тотален провал . Рекламата не работи така ! Нормално е да се споделят мнения ! Защо в групата на Сигридов най великия лекар в бг когато има кофти отзив никой не напада човека с кокалите !

# 265
Бочинка наистина има тема за Мемориал в която може, да си пишете за успешната си стимулация в Мемориал. Това, че сте били на консултация при Карликая не ви прави негова пациентка. Още по - малко, да се изказвате за стимулациите му, след като не сте имали такава при него!Аз не успях в Мемориал, но не влизам в другата група, за да пиша срещу клиниката!Ако трябваше да разчитам на изследването на хормони при тях сигурно още нямаше да стигна до стимулация/ имам високо фсх за техните изисквания и ме връщаха/. Имам и стимулация при тях, така че имам база за сравнение.

# 266
И аз не разбирам кому е нужно и от полза цялото това постоянно изливане на негативни преживявания и то от бивши или кандидат-бивши пациентки. И цялото това озлобление...Позволих си за първи път да пиша и споделя преди няколко месеца, че успях при Карлъкая от първия път (след серия от измамни изпълнения в Бг клиники) и веднага беше коментирано за “щурия късмет” без въпросните госпожи да си дават явно сметка, че, за да стигнем до тази група всички сме минали или все още сме по труден път, но никоя от нас не обременява с личните си предходни истории. Пак казвам всеки случай е строго индивидуален и различен - не може всяка история да съпоставяте с развитието при вас. Не е честно спрямо всички момичета тръгващи по този път!!! Тук е място за подкрепа и взаимопомощ, не за избълване на едни и същи неща от хора, които нямат какво ново за клиниката да споделят. Нека върнем добрия тон в групата и обменяме полезна информация (било то положителни или негативни впечатления, но без да ги натрапваме). Крайната цел е най-благородното и скъпо нещо, към което всички се борим! Нека се изпълним с доброта и вяра! Успех на всички и ще се радвам ако мога на ЛС да съм полезна.

Последна редакция: вт, 23 фев 2021, 19:59 от Dilyana__

# 267
Dilyana, Gretamih, Kris_80 много точно сте го написали! И при мен беше изкоментирано за този” щур късмет” без да знаят някои потребителки през какво съм минала, докато стигна до успех! Благодарение на момичета, които преди години споделяха за своите успехи, аз събрах смелостта да отида в непозната страна и там да търся помощ!

Последна редакция: вт, 23 фев 2021, 20:18 от green tree

# 268
Dilyana__ , green tree, бъдете здрави и щастливи вие и вашите семейства и минавайте за по едно рамо  в темата,
 че само на  ЛС Simple Smile
Попаднах  в тази група преди 2 години след като близка позната сподели за клиника Бахчеджи и д-р Карликая. За протокола тя  е от не успелите при д-р Карликая. Осиновиха си детенце, да са живи и здрави цялото семейство, но и до ден днешен споменава името на д-р Карликая само с добро.

По това време темата поддържаше   sisi345  и помагаше на уплашените зайци като мен... тя също не успя при Карликая, но не съм  видяла един пост от  нея  в който  да обвинява доктора или клиниката.

Не знам дали повечето от сегашните потребители са наясно, че д-р Карликая е бил лекар в Мемориал и след като  е напуснал от там доста от пациентите са го последвали ...явно защото е кофти лекар....

# 269
По развилата се тема...
Да, познавам успели. Изключително нелогично за мен е изказването, че успели няма.
Аз не успях от 1ви опит за съжаление, но ще се върна за 2ри.
Не знам какво правите в тема за клиника, на която не сте пациенти в момента и очевидно нямате намерение да бъдете отново. Но си е Ваша работа, живеем в свободен свят.
Аз лично не съм от хората, които искат да чуват само хвалби и то фалшиви. Трябва да се чуят различни мнения.
Не бих казала, че др Карликая е най-добрия лекар на света, защото още не ме е дарил с дете. Но е хубаво да четеш, че все пак хора успяват. Кара те да се усмихваш, да си казваш ейййй ето... стават чудеса.
И моята стимулация беше без абсолютно нито 1 пуснат хормон, което ме втрещи. Но в крайна сметка за първи път (след 2 опита в Бг с милион изследвания) стигнахме до бластоцисти и то цели 4бр.
Не е окей според мен да не се пускат хормони. Ама... резултата беше чудесен. Най-добрият ни досега. Бях си казала, че отивам там за бебе. Каквото иска да прави док. Той е лекаря, аз пациента.
И това беше.
Всички сме уморени.. и притеснени.
Никоя няма нужда от нападки и злобни коментари.
Сега пак сигурно ще скочи някоя ама..
Написах си го.
Хубава вечер!

Последна редакция: вт, 23 фев 2021, 22:26 от Mimoza88

Общи условия

Активация на акаунт