Пациенти на клиники Бахчеджи Тема 11

• 74 759
  • 755
  •   1
Отговори
# 390
Здравейте, другата седмица ни предстои преглед в Бахчеджи. Много съм чела по темите но как ли ще стане незнам аз съм с 1 яйчник съпругат ми е с диагноза азоспермия. Дали изобщо имаме някакъв шанс Sad  Ще се радвам ако споделите опитите си и аз ще споделя след прегледите.

# 391
Здравей koleva457, и ние сме с мъжки фактор. В България направиха една биопсия на моя съпруг и не бяха открили сперматозоиди и заключението им беше, че няма как да се получат нещата при нас и сме за донорски материал. При мен нямаше проблеми.Не се отказахме в Бахчеджи като имаше безплатни прегледи при др Карликая отидохме и минахме преглед и при  андролога проф Ерол изписа лечение за 3 месеца. Миналия месец ни беше стимулацията и в деня на пункцията направиха и тесе на съпругат ми. След дългото чакане професора дойде и каза ЧЕСТИТО открихме сперматозоиди и даже ако желаем можеме да замразиме. И двамата от щастие се разплакахме. Юни месец ми предстои трансфер. Вярвам,че и при вас ще се открие материал.

# 392
И моят мъж беше с азооспермия и на Микро тесето откриха малко бройки (не сме в Бахчеджи, а в Мемориал). За съжаление имахме само 2 ембриона след ПИД здрави, но опитите бяха неуспешни. Преди месец бяхме на нова стимулация, но за наш късмет се откриха в еякулата хиляди бройки и нямаше операция, дори замразихме за всеки случай сперматозоиди.Не знам как се случи това, нямат обяснение, може да се е повлиял от инжекциите, няколко месеца си би Хориомон и пи Неофортил. С доста момичета си писах(и от Бахчеджи и от Мемориал), също и там срещнах двойки със същия проблем като нашия и при всички се откриват сперматозоиди след микро тесе. В Турция са много добри при мъжки фактор, не се притеснявайте.
Имате ли правени генетични изследвания, хормоните как са?

Последна редакция: пт, 30 апр 2021, 12:36 от VDimitrova111

# 393
И моят мъж беше с азооспермия и на Микро тесето откриха малко бройки (не сме в Бахчеджи, а в Мемориал). За съжаление имахме само 2 ембриона след ПИД здрави, но опитите бяха неуспешни. Преди месец бяхме на нова стимулация, но за наш късмет се откриха в еякулата хиляди бройки и нямаше операция, дори замразихме за всеки случай сперматозоиди.Не знам как се случи това, нямат обяснение, може да се е повлиял от инжекциите, няколко месеца си би Хориомон и пи Неофортил. С доста момичета си писах(и от Бахчеджи и от Мемориал), също и там срещнах двойки със същия проблем като нашия и при всички се откриват сперматозоиди след микро тесе. В Турция са много добри при мъжки фактор, не се притеснявайте.
Имате ли правени генетични изследвания, хормоните как са?

Леле страхотно вдъхнахте ми кураж мили дами. Имаме правени хормонални изследвания но генетични не сме правили никой не ни ги е поискал. Дано и при нас да има късмет и да се отркият сперматозоиди много много силно   го желая от сърце.

# 394
Препоръчвам ви да направите генетични, предполагам и докторите ще го изискат, защото често причина за азооспермия е хромозомни нарушения (ако е необструктивна)
Имайте предвид, че отнема време излизането на резултата.

# 395
момичета в гугъл за адрес ми излизат няколко в Истанбул.Да ви попитам в кой точно е д-р Карликая като адрес?видях,че ще затягат още мерките от 7 май,вие ще отлагате ли прегледите си?

# 396
момичета в гугъл за адрес ми излизат няколко в Истанбул.Да ви попитам в кой точно е д-р Карликая като адрес?видях,че ще затягат още мерките от 7 май,вие ще отлагате ли прегледите си?
Този,който е в Шишли. А пък при тях е до 17 май,не вярвам да засягат след това понеже всичко това го правят за летния сезон. Аз така или иначе планирам може би август.

# 397
Здравейте.В Шишли Фуля клиниката се намира др Карликая.

# 398
Здравейте! Да, др.Карлъкая е в клиниката в Шишли в европейската част, другата клиника се намира в азиатската част на Истанбул. Ние като идвахме за първичния преглед объркахме адреса и навигацията ни закара в другата клиника, та трябваше да се връщаме обратно.
Моята пункция мина в понеделник, не бяха се спукали фоликулите:) Вчера координаторката ми писа за ембрионите, утре отново ще ми предаде информация, дано всички да се развият. Живот и здраве другият месец ще направим трансфер.

# 399
Привет! Из поредицата от теми за инвитро процедури в Турция попаднах на изказване на една дама, че с нейният партньор са сключили граждански брак заради процедурите. Има ли такова "изискване" или не е проблем и съжителството на семейни начала?

# 400
Привет! Из поредицата от теми за инвитро процедури в Турция попаднах на изказване на една дама, че с нейният партньор са сключили граждански брак заради процедурите. Има ли такова "изискване" или не е проблем и съжителството на семейни начала?
Ние бяхме на преглед в Бахчеджи и ни казаха, че няма проблем да се извърши преглед, консултация и т.н.
Но ако решите да правите инвитро процедура е необходимо да имате сключен граждански брак.

# 401
Граждански брак ща инвитро е задължителен в турция

# 402
Да,така е. При започване на самата процедура ще ви искат акта от гражданския брак.

# 403
Здравейте мили дами нашия преглед мина в четвъртък бяхме първо при др Карлъкая и после при проф Ерол. И двамата лекари ни изписаха медикаменти много обнадеждаващи бяха. Направихме си и генетични изследвания които трябвали да бъдат готови след две седмици. Дано се открият сперматозоиди след лечение. Юли месец ще ни е стимулацията. Стискайте палци за добър финал. Толкова много желаем някой ден и ние да си имаме бебе, най голямата ни мечта.

# 404
Здравейте мили дами нашия преглед мина в четвъртък бяхме първо при др Карлъкая и после при проф Ерол. И двамата лекари ни изписаха медикаменти много обнадеждаващи бяха. Направихме си и генетични изследвания които трябвали да бъдат готови след две седмици. Дано се открият сперматозоиди след лечение. Юли месец ще ни е стимулацията. Стискайте палци за добър финал. Толкова много желаем някой ден и ние да си имаме бебе, най голямата ни мечта.
Ще имате! Всички тук сме силни и всички ще имаме! Доказателство затова са много жени в групата! Само вяра и търпение. ❤

Общи условия

Активация на акаунт