Пациенти на клиники Бахчеджи Тема 11

• 74 630
  • 755
  •   1
Отговори
# 555
Здравейте момичета имам щастието да споделя че след дълго чакане Хафизе ми предаде информация че имаме 2 генетично здрави ембриони и следващия месец ми предстои трансфер. В България никъде не го видяме това отношение освен че мъжът ми беше с диагноза азооспермия че имахме и проблем в кариотипа му. Благодаря от сърце на др Карлъкая и др Бюлент за това което направиха за нас. Силно се надявам и след трансфера да имам щастието да споделя хубав резултат от ЧХГ...

# 556
Поздравления, много хубава новина, стискам палци за успешен трансфер и големи стойности на ЧХГ .Екипът е страхотен, в добри ръце си , всичко ще е наред!

Здравейте момичета имам щастието да споделя че след дълго чакане Хафизе ми предаде информация че имаме 2 генетично здрави ембриони и следващия месец ми предстои трансфер. В България никъде не го видяме това отношение освен че мъжът ми беше с диагноза азооспермия че имахме и проблем в кариотипа му. Благодаря от сърце на др Карлъкая и др Бюлент за това което направиха за нас. Силно се надявам и след трансфера да имам щастието да споделя хубав резултат от ЧХГ...

# 557
Здравейте момичета, днес пиша за да си споделя мъката, за жалост и този път няма да е нашият, чхг от 231.43 днес е 140.38.. Живот и здраве с нови сили след нова година отново ще опитаме

# 558
Здравейте момичета, днес пиша за да си споделя мъката, за жалост и този път няма да е нашият, чхг от 231.43 днес е 140.38.. Живот и здраве с нови сили след нова година отново ще опитаме
Не се отказвайте и ще успеете 🙂

# 559
Много съжалявам Disappointed
Но сте близо и то много,събирайте сили за следваш опит,вашият ще е  Hug

# 560
qwerty9000, VDimitrova111 благодаря ви момичета, наистина се надявам да съберем сили по-скоро и да успеем следващият път, благодаря ви също че през цялото време бяхте до мен, аз ще продължа да ви чета и да стискам палци за всички тук:heart:Flowers Four Leaf CloverHands Pray

# 561
Точно така - горе главата и напред.Неуспехите само ни правят по силни и опитни.

# 562

Здравейте, Koleva457 много е добър професионалист е в работата си проф Бюлент. Ние ходихме при него с пропоръка от наши близки приятели и те са били техни пациенти и сега си имат близначета. Всякакви надежди бяхме загубили  в България и ни казаха че сме за донорски материал. Но след лечение при моя съпруг професора успя да открие сперматозоиди. Сега скоро очаквам цикъл и започваме подготовката за трансфер. И ние страшно много сме бллагодарни на клиника Бахчеджи...

# 563
Здравейте,може ли да споделите колко дни преди трансфера ви казаха  да бъдете в Истанбул? Поздрави на всички 🍀

# 564
Като изпратите изследванията от 2ри ден на цикъла,те ще ви изпратят схема за естрофема и ще ви кажат кога ще ви е прегледа.
Първият трансфер ме извикаха на 11 ден след прием на естрофем,вторият трансфер ме извикаха на 10 ден след първият прием на естрофем.
Здравейте,може ли да споделите колко дни преди трансфера ви казаха  да бъдете в Истанбул? Поздрави на всички 🍀

# 565
Здравейте момичета, от година и половина правим опити за бременност но така ли иначе не се получава.Аз съм на 30, мъжът ми е на 31.
Започнахме един път , в който нямам почти никаква информация.За сега имаме установена диагноза на мъжа ми -Азооспермия.Какво може да ме посъветвате, да се пробваме ли в България?
Като гледам и чета тук ми се струва, че шансовете ни са намалени или почти нямаме такъв.
Благодаря за съветите ви!

# 566
Като изпратите изследванията от 2ри ден на цикъла,те ще ви изпратят схема за естрофема и ще ви кажат кога ще ви е прегледа.
Първият трансфер ме извикаха на 11 ден след прием на естрофем,вторият трансфер ме извикаха на 10 ден след първият прием на естрофем.
След неуспешен трансфер поне имат ли предположения защо се е получило така или не ти казват нищо 😟

# 567
Здравейте момичета, от година и половина правим опити за бременност но така ли иначе не се получава.Аз съм на 30, мъжът ми е на 31.
Започнахме един път , в който нямам почти никаква информация.За сега имаме установена диагноза на мъжа ми -Азооспермия.Какво може да ме посъветвате, да се пробваме ли в България?
Като гледам и чета тук ми се струва, че шансовете ни са намалени или почти нямаме такъв.

Здравейте, според мен недейте да губите време в България. На нас в България ни казаха, че сме за донорска програма, защото не се откриваха сперматозоиди. Направиха биопсия на мъжа ми и казаха, че няма живи сперматозоиди. Така се насочихме към Бахчеджи при др.Карликая и уролога др.Бюлент. Там направиха микро тесе и се откриха сперматозоиди, имаме си замразени ембриони и отделно замразени сперматозоиди. Юли месец ми беше трансфера, за съжаление резултатът беше отрицателен, но аз вярвам, че другият път ще успеем.

# 568

Здравейте, според мен недейте да губите време в България. На нас в България ни казаха, че сме за донорска програма, защото не се откриваха сперматозоиди. Направиха биопсия на мъжа ми и казаха, че няма живи сперматозоиди. Така се насочихме към Бахчеджи при др.Карликая и уролога др.Бюлент. Там направиха микро тесе и се откриха сперматозоиди, имаме си замразени ембриони и отделно замразени сперматозоиди. Юли месец ми беше трансфера, за съжаление резултатът беше отрицателен, но аз вярвам, че другият път ще успеем.

Здравейте, аз също бих ви посъветвала да идете в Турция. Ние нямахме мъжки фактор, но наши много близки приятели бяха с такъв. От тях знам, че др.Бюлент е много добър специалист. Беше назначил на мъжа 2-3 месечно лечение, след което имаше доста подобрение в спермата и не се наоложи да се прави разрез, а с помощта на спринцовка аспирираха сперматозоиди. Наистина са много добри специалисти в Турция.

# 569
Благодаря ви много , за Бахчеджи има много добри отзиви сигурно ще се насочим там.
Препоръчвате  др. Бюлент, в най скоро време ще уредим нещата за прегледа. Мъжът ми много се страхува от операцията, надявам се да не налага но в предвид диагнозата има голяма вероятност.

Общи условия

Активация на акаунт