Пациенти на клиники Бахчеджи Тема 11

• 74 630
  • 755
  •   1
Отговори
# 570
Здравейте момичета, от година и половина правим опити за бременност но така ли иначе не се получава.Аз съм на 30, мъжът ми е на 31.
Започнахме един път , в който нямам почти никаква информация.За сега имаме установена диагноза на мъжа ми -Азооспермия.Какво може да ме посъветвате, да се пробваме ли в България?
Като гледам и чета тук ми се струва, че шансовете ни са намалени или почти нямаме такъв.
Благодаря за съветите ви!
Здравей, ние също сме с мъжки фактор и същата диагноза, в България правихме 2 биопсии в различни клиники и не се откриха сперматозоиди, предложиха ни донорство и така се насочихме към проф. д-р Бюлент Ерол, след проведено лечение на съпруга ми от 5 месеца направиха микро тесе и откриха сперматозоиди, които замразихме, замръзихме и ембриони, първият ни трансфер беше отрицателен, при вторият имаше бременност за кратко, живот и здраве сега психически за трети трансфер, не си губете времето в България, излишно е. Успех! Flowers Four Leaf Clover

# 571
Божа работа,мила.Шанса за бременност,никога не е 100%,доктора направи каквото се искаше от него и по нататък вече няма силата.
След неуспеха ми назначиха допълнителни изследвания,всичко беше наред с изключение на ТСХ 3,30.Пих 1 месец еутирокс 25,свалихме го до 1,80 и пак заминахме.Тоя път съм бременна вече Blush макар и да не съм ходила на лекар още,поне тестовете показват така и днес вече и ми е лошо Head Band
Не се плаши от неуспеха,рядко става от първият път.
Като изпратите изследванията от 2ри ден на цикъла,те ще ви изпратят схема за естрофема и ще ви кажат кога ще ви е прегледа.
Първият трансфер ме извикаха на 11 ден след прием на естрофем,вторият трансфер ме извикаха на 10 ден след първият прием на естрофем.
Здравейте,може ли да споделите колко дни преди трансфера ви казаха  да бъдете в Истанбул? Поздрави на всички 🍀
След неуспешен трансфер поне имат ли предположения защо се е получило така или не ти казват нищо 😟

# 572
Здравейте момичета, от година и половина правим опити за бременност но така ли иначе не се получава.Аз съм на 30, мъжът ми е на 31.
Започнахме един път , в който нямам почти никаква информация.За сега имаме установена диагноза на мъжа ми -Азооспермия.Какво може да ме посъветвате, да се пробваме ли в България?
Като гледам и чета тук ми се струва, че шансовете ни са намалени или почти нямаме такъв.
Благодаря за съветите ви!
По добре отидете в Турция и не си губете времето и парите тук в България. Професора в Бахчеджи е много добър уролог и дано имате късмет и намерите сперматозоиди само след прием на добавките, които предполагам ще ви назначи уролога на Бахчеджи. Успех.

# 573
Здравейте, и аз искам да споделя и да се включа в групата.Преди 3 месеца  бяхме на преглед при проф. Бюлент.Беше ни предписал 3 месечно лечение, което вече свърши.Прегледът ни беше минал много добре там си направихме спермиограмата и ректалната сонография, за да се видят каналчетата,  направихме го в “Фуля Ачък Емар”.Минаха трите месеца,  вече започнахме стимулацията при др.Карлъкая. Стискайте палци всичко да се развива добре.Дано при ТЕSE се открият сперматозоиди. Сега поне ми е спокойно, вярвам на тези лекари.

# 574
Стискаме палци, не се безпокой сигурна съм че ще мине добре.И моят мъж премина през подобно, не е леко, но когато се налага.И най-важнното е да сте при опитни и добри специалисти, и сте се насочили в правилната посока. Ще успеете!

Здравейте, и аз искам да споделя и да се включа в групата.Преди 3 месеца  бяхме на преглед при проф. Бюлент.Беше ни предписал 3 месечно лечение, което вече свърши.Прегледът ни беше минал много добре там си направихме спермиограмата и ректалната сонография, за да се видят каналчетата,  направихме го в “Фуля Ачък Емар”.Минаха трите месеца,  вече започнахме стимулацията при др.Карлъкая. Стискайте палци всичко да се развива добре.Дано при ТЕSE се открият сперматозоиди. Сега поне ми е спокойно, вярвам на тези лекари.

# 575
Разбира, се че дават информация за неуспешен трансфер.Но не винаги има отговор на този въпрос изобщо в медицината.Понякога просто не става и трябва да се приемат нещата такива каквито са и да се гледа напред.

Като изпратите изследванията от 2ри ден на цикъла,те ще ви изпратят схема за естрофема и ще ви кажат кога ще ви е прегледа.
Първият трансфер ме извикаха на 11 ден след прием на естрофем,вторият трансфер ме извикаха на 10 ден след първият прием на естрофем.
Здравейте,може ли да споделите колко дни преди трансфера ви казаха  да бъдете в Истанбул? Поздрави на всички 🍀
След неуспешен трансфер поне имат ли предположения защо се е получило така или не ти казват нищо 😟

# 576
Здравейте, започнахме един прекрасен ден в Истанбул, духа си прохладно направихме си лека закуска на босфора  и в 11 имам преглед в Бахчеджи.Нямам някакви оплаквания всичко си върви нормално някой момичета се оплакват от болки но това явно е субективно или от хормоните.Надявам се всички, които са на лечение да им мине леко и неусетно.Успех на всички.

Последна редакция: вт, 21 сеп 2021, 11:20 от didka232

# 577
Никой не си е помислил обратното, естествено че се продължава! Питането е във връзка с това,че често не са направени някои допълнителни  изследвания и точно от там идва неуспехът. Изследванията ,които ако например доктора назначи става по-лесно,отколкото всеки сам да се лута и чуди какво да си пусне или направи. За това си помислих,че може да имат лекуващите доктори по-конкретна инф. към състоянието на пациента и проблема.Всяка история е идентична,не мисля че са малко жените,които казват че са забременели от първия път.

[/quote]
Разбира, се че дават информация за неуспешен трансфер.Но не винаги има отговор на този въпрос изобщо в медицината.Понякога просто не става и трябва да се приемат нещата такива каквито са и да се гледа напред.

# 578
И ние сме в Бахчеджи ,ще попитам . На вас кой доктор ви каза за това PGD? И на каква цена е?

# 579
Не мога да разбера защо от Бахчеджи и Момарт , представат клиниките, като успешни за пациентки над 40+
Отговор:.За да ги залъгват и после  да кажат, "колко възрастни са" и затова няма резултат! Забравих парите!

# 580
О, наистина ли? След като бях попарена като с вряла вода от истината им и се отказах, и отидох в Аджъбадем Маслак две години по-късно и родих на 42?

[

# 581
Здравейте ! Интересува ме  дали има начин да си поръчам лекарствата за симулация от Турция (имам рецептата). Нямам познати , които да ходят до там , за жалост, за да ми ги закупят. Всяко съдействие ще е ценно за мен !
Благодаря предварително!

# 582
Здравейте отново мили мои съпричастници, понеделник ми беше пункцията и операцията на 
мъжа ми -ТЕSE.Всичко мина слава богу, много ме беше страх да не се открият сперматозоиди, но златните ръце
 на Др. Бюлент направиха чудо. Изкара за моите яйцеклетки, имах 12.Останалите замразихме.
Имаме вече оплодени 9 надявам се да се развият, хубавичките ще ги замразят за малко и после ще имаме подготовка за трансфер.Аз мислех , че упойката ще ми действа много зле но се събудих още в операционната
и нямах никакви оплаквания, направо супер си бях. Щастлива съм и най-вече спокойна.
Много, безкрайно много БЛАГОДАРЯ на БАХЧЕДЖИ   вие сте и бъдете все така успешни и отдадени на
 професията си.

Последна редакция: ср, 29 сеп 2021, 12:22 от didka232

# 583
Здравейте отново мили мои съпричастници, понеделник ми беше пункцията и операцията на 
мъжа ми -ТЕSE.Всичко мина слава богу, много ме беше страх да не се открият сперматозоиди, но златните ръце
 на Др. Бюлент направиха чудо. Изкара за моите яйцеклетки, имах 12.Останалите замразихме.
Имаме вече оплодени 9 надявам се да се развият, хубавичките ще ги замразят за малко и после ще имаме подготовка за трансфер.Аз мислех , че упойката ще ми действа много зле но се събудих още в операционната
и нямах никакви оплаквания, направо супер си бях. Щастлива съм и най-вече спокойна.
Много, безкрайно много БЛАГОДАРЯ на БАХЧЕДЖИ   вие сте и бъдете все така успешни и отдадени на
 професията си.
Най-добрите са!!! 🍀🍀🍀🌈

# 584
Вчера чухме тупкащо Heart
Д-р Карликая е нашият чудотворец.Да бъде жив и здрав,той и всички в Бахчечи,които ни подариха бъдещето.

Общи условия

Активация на акаунт