Пациенти на клиники Бахчеджи Тема 11

• 74 565
  • 755
  •   1
Отговори
# 645
Болят малко докато се слагат , после мястото е леко болезнено за 24 часа . Просто следващата на съседно местенце и така , издържа се , свиква се ,минава и заминава. 😊

# 646
Здравейте! Може ли да ми кажете актуален телефон на координатор от клиниката? Преди контактувах с Хафизе, но сега тя е при др Тургут.

# 647
Здравейте! Може ли да ми кажете актуален телефон на координатор от клиниката? Преди контактувах с Хафизе, но сега тя е при др Тургут.
Хафизе Хаджиморад ако така се пише фамилията й е в Бахчеджи. Мисля,че го има номера в началото на темата. Ако го няма ми пишете на лично ще ви го напиша.

# 648
  • Пловдив
Здравейте! Ползвате ли някакви кремове за мазане на синините по корема от инженерите.

# 649
Здравейте! Ползвате ли някакви кремове за мазане на синините по корема от инженерите.
В аптеката ми казаха с Риванол компреси да правя и че имало крем Арника хомеопатичен.

# 650
В аптеката ми казаха с Риванол компреси да правя и че имало крем Арника хомеопатичен.

Преди около 3г в аптеката на Малинов си бях купила реванолов крем, в една кутийка беше и мажех от него. Лично една сестра от Малинов ме насочи, защото ми направи огромен хематом на ръката като ми спука вена. Помогна ми, но не знам дали го продават още.

# 651
Здравейте! Има ли някой успял инвитро с премахнати две маточни тръби? На мен сигурно ще ми се наложи да ги премахна и много се страхувам.

# 652
За инвитро маточни тръби не ти трябват. Те са нужни за естествено забременяване.

# 653
Здравейте, при мъжки фактор освен подпомагащите витамини други препоръки като начин на живот и хранене има ли за подпомагане. А за морфологията някой с някакви препоръки.Благодаря ви !

# 654
Здравейте, при мъжки фактор освен подпомагащите витамини други препоръки като начин на живот и хранене има ли за подпомагане. А за морфологията някой с някакви препоръки.Благодаря ви !
На на от клиниката не са ни казвали,единствено което изписаха на мъжа ми беше кломен и промен к.
Но във форума тук бях чела за една билкова смес в темите като напишете в търсачката ще ви излезе.

# 655
На на от клиниката не са ни казвали,единствено което изписаха на мъжа ми беше кломен и промен к.
Но във форума тук бях чела за една билкова смес в темите като напишете в търсачката ще ви излезе.

Бабини зъби и Мака.

# 656

Бабини зъби и Мака.
Ами доста неща имаше в сместа,както и мед и още някакви билки

# 657
Казват и "бърканица"
Иначе да се избягва стегнато бельо.
Горещи вани, алкохол.

# 658
Здравейте , аз съм омъжена от 2 години и от 1,5 половина правим опити, които са неуспешни.Тук в България поставиха диагноза на съпруга ми варикоцеле - 2-ра степен , трябва да се оперира, но след операцията има ли риск да загуби и това което има. Решихме да не рискуваме и да пробваме първо инвитро лечението. Чрез него да си гарантираме едното дете пък след това ще планираме операция и живот и здраве вече каквото се случи.Ходихме в Бахчеджи на преглед при уролога Проф. Бюлент Ерол  там излезе че бройката била достатъчна но морфологията била- 0. При мен не излезе проблем аз бях при Др. Карлъкая. Чета, че с мъжки фактор нещата ставали по трудно според вас ще имаме ли резултат има ли някой с подобни проблеми. Благодаря ви!

# 659
Уролога Проф. Бюлент Ерол какво ви каза имате ли шанс с ин витро?
Щом при вас няма проблем важно е какво ви е казала урологът.
До колкото знам в Турция са факири в мъжкият фактор.

Общи условия

Активация на акаунт