Изпитани сайтове за парфюми (декември 2020) - тема 36

• 101 614
  • 1 575
  •   1
Отговори
# 180
Не е до афинитет, а до неспособност на Спиди да изпълнят заявките си. И аз нямам проблем със Спиди в малък град, но на софийския ми адрес са ми късали нервите многократно, а най ме вбесяваше лъжата, че са били на адреса, звъняли са, а аз не съм им отговорила. Доста наглички са.

Да ви попитам, случва ли се с поръчки от Дъглас да канселират поръчка след ден поради изчерпана наличност? Моята стои като "разглежда се" от вчера, а междувременно артикулът е изчерпан днес.

Последна редакция: пн, 07 дек 2020, 13:41 от Фръц!

# 181
Мислех, че вече съм приключила с парфюмите за тази година, обаче като изскочи нещо от уишлиста на добра цена, отиде ми дисциплината...
Благодаря на милата съфорумка, която подшушна еднократно кодче за нотино! Когато го получих от нея, бързо отидох в кошницата и се оказа, че Bouquet Ideale е свършил в 30мл. Но днес пак се беше появил! https://www.notino.bg/xerjoff/casamorati-1888-bouquet-ideale-par … a-zheni/p-565317/

# 182
Jollie пазарувам от -spam292- над 15 години и никога не съм имал каквито и да било проблеми. Да не говорим колко пъти са ми доставяли експресно през уикенда за подаръци и т.н.

Накой път има парфюми, които не ги качват, но ги имат, трябва да се звънне по телефона и да се пита. Винаги са много отзивчиви!

# 183
  • Велико Търново
От -spam292- доставят ли в провинцията? Отдавна съм им хвърлила око, но на 1 стр. пише, че доставят само в София...в интерес на истината, не съм звъняла да питам.

# 184
  • ново
Само за София.

# 185
  • Стара Загора
От -spam292- доставят ли в провинцията? Отдавна съм им хвърлила око, но на 1 стр. пише, че доставят само в София...в интерес на истината, не съм звъняла да питам.
Звънях преди малко да попитам за Mon Intense , но ми отказа Sad

# 186
Вие в София наистина ме изненадвате с афинитета си към Еконт. Години наред и аз бях техен верен фен и клиент, но след като веднъж открих удобствата на Спиди, вече само чрез тях поръчвам (когато е възможно). Много по-бързи в обслужването, по-отзивчиви в комуникацията и с леко предимство е цените.

Кое им е евтиното на Спиди? 7.50 доставка от офис до личен адрес?! Мойте извинения..

Точно комуникацията и отзивчивостта на Спиди куца жестоко по мое мнение! Има много хляб да изядат докато стигнат нивото на Еконт!

Може би Спиди са по-добре за населените места извън София. Тук са трагични.

Току що си взех поръчката! 🎉
Седем дена доставка от офис в София до офис в София.

Направо ми е смешно като го пиша..

Да не ви обяснявам в какво състоятние беше кутията... дъвкана и изплюта, буквално! Имаше дори дупка в единия край!

Добре, че Елинор опаковат отлично и облепят отвсякъде. Личеше си, че парфюмът не е пипан.  

Благодаря на всички, които ме подбутнаха за Aoud Black Candy! Приказен е!

# 187
Нотино ми пратили поръчката от миналата седмица до офис, вместо на адрес 😠 Някой друг май имаше същия случай тия дни. Или спиди съвсем са изпушили вече. Умирам си да вися 5 часа на опашки...

# 188
A това без касова бележка не е ли незаконно - данъчна измама? Те сигурно затова не изпращат никъде, защото през Еконт и СПиди могат да ги хванат за данъци. Аз съм от Пловдив, затова -spam292- изобщо не го отварям, но и като гледам цените им могат да се хванат и по другите сайтове, с 35% ,които ми даде Дъглас - Infinissime на 140 лв за 50мл и Idole L'intense на 74лв за 25мл - положението е кажи речи същото.

# 189
  • София
Аз писах, че имах такъв проблем, tuali. Вместо до адрес ми бяха изпратили две пратки до офис. Добре, че беше близкия, а не някой в другия край на града.

# 190
Шокирана съм от написаното, но изобщо не го подлагам на съмнение. Явно тук, в провинцията сме облагодетелствани и нямаме подобни проблеми със Спиди. Нямам никакви претенции към Еконт - супер си работят хората, просто тук опашките са много по-големи, чака се много по-дълго и (явно е субективно) - служителите са доста по-малко любезни и отзивчиви. Естествено, както навсякъде, има и изключения. Цената, която цитирахте също ме остави "без думи". Явно е до късмет и личностни качества на служителите. Цените (в началото, когато смених приоритетната фирма) бяха с по 1.50-2-2.50 лв.разлика в полза на Спиди. Сега вече може и да са изравнени, не съм следила. Smirk

# 191
Аз писах, че имах такъв проблем, tuali. Вместо до адрес ми бяха изпратили две пратки до офис. Добре, че беше близкия, а не някой в другия край на града.

Ако не ми се налагаше да ходя по друг повод , вероятно щях да се разправям да ми я насочат където трябва на адрес, ама... А другия повод е друга поръчка, която в събота трябваше да е в офис, но спиди не я бяха доставили още дори там. Само дето губих време да вися 😠😠😠 И сега трябва пак. А се разбрахме с търговеца да е до офис, защото в събота не можело до адрес и ми трябваше бързо. Ако знаех, че ще се забатачат така щях да си я чакам днес-утре на адрес.

# 192
Момичета, куриерите са франчайз по градовете. Зависи коя фирма и какви хора са станали представители на СПиди или Еконт за съответния град. Различно е.

Да не съм офтопик. Чакам от makeup.bg парфюми за подаръци. Стандартна доставка до адрес, поръчала съм уикенда, пише ми сряда до петък до адрес със Спиди.

# 193
Точно от мейкъп поръчах снощи и днес ми звъннаха да ми кажат, че не сса сигурни дали ще успеят да изпълнят доставката до петък. Казах им, че не ми е спешно, момичето си отдъхна и после ми пратиха мейл с очаквана доставка другата седмица. Не ме притеснява, не бързам, но ако някой има точен ден е хубаво да има едно на ум.
От Нотино пратката ми вече е тук, ще я взема утре, пренасочих я. От двата адрес- служебен и личен са сглобили 1. Куриера като ми каза къде се намира и ме напуши смях...

# 194
Вие в София наистина ме изненадвате с афинитета си към Еконт. Години наред и аз бях техен верен фен и клиент, но след като веднъж открих удобствата на Спиди, вече само чрез тях поръчвам (когато е възможно). Много по-бързи в обслужването, по-отзивчиви в комуникацията и с леко предимство е цените.
Ами това за София и Спиди е нищо подобно! Тук работата с тях е адска! Днес получих две пратки, де, но едната е с DPD. Чакам ги от седмица. Иначе за доставката до офис + служителя в местния офис, който е съкровище - нямам забележки.
А с куриер Малинов от Еконт вече сме си приятелчета Grin в събота му се обадих да не се разкарва,  да складира и днес получих с Еконт ...6 пратки накуп. Без забележки. Само поръчката от Ремедиум не е дошла и не помня с кого идва.
Идола от Дъглас незнайно как съм го поръчала до офис на Еконт, Червеното Кавали пристигна, но не съм го отворила още.

Общи условия

Активация на акаунт