Изпитани сайтове за парфюми (декември 2020) - тема 36

• 101 696
  • 1 575
  •   1
Отговори
# 270
Fiona1,
споделям разочарованието ти. Дъглас много често слагат двойни и тройни цени на някои не толкова популярни парфюми. От тях съм пазарувала парфюм само веднъж, беше над 80 лв, но не помня да са ми слагали мостри. Иначе си поръчвам серумите на ТО, но само когато ги няма в магазина им в мол Галерия в Бургас. Веднъж си бях поръчала гримове заедно с ТО и пратиха само тях, без въобще да ме предупредят, че точно тези ТО ги нямат в наличност.
Обичам да оставям коментари за това, което купувам, познай дали публикуваха отрицателния...
Не ги харесвам и бих продължила пазаруване от тях само в каен случай.

# 271
Дами, изтекоха ли всички кодове за Парфимо?Или сега заради безплатната доставка не ги отчита?

# 272
  • София
Копче, да имала съм ги и двата, разкошотия са подкрепям Лолито.ЕДТ е по- траен върху мен и винаги ме отразяват с него.Ако поръчам със сиг. ще споделя мнение тук за сайта със снимка.Animal Heart Eyes Cat
Аз съм имала 2 опаковки на Тендър преди време. Дублиране усещах с Гучи Енви Ми, който имах по едно време и нещо загубих интерес.
После излезе ЕДП и все се каня да подновя отново, но се чудя, дали добре познатото ЕДТ да си взема или да се хвърля в непознати води към ЕДП. 🤔

Имам Том Форд от сайта. Нямаш грижи с него! 👌

# 273
Fiona1, обадете им се. Ще ви изпратят липсващия продукт. Понякога се случват и грешки. От моя опит с Дъглас почти винаги има нещо липсващо, но след разговор с тях винаги са се поправяли и са изпращали липсите за тяхна сметка.

Последна редакция: вт, 08 дек 2020, 20:08 от лорелай

# 274
  • София
Чудя се дали да не си поръчам един Шанел от този пичага от Парфюми биз.Давате страхотни отзиви, но все още го мисля.

И аз обмислям. Видях, че Coco Noir e на добра цена. Но малко ме е шубе за Шанел. Но ако реша да поръчвам, ще пиша тук и може да пратя на някоя извън София, ако ще поръчва нещо.

Днес си получих Classique EDT от makeup. Май е окей.

# 275
Чудя се дали да не си поръчам един Шанел от този пичага от Парфюми биз.Давате страхотни отзиви, но все още го мисля.

И аз обмислям. Видях, че Coco Noir e на добра цена. Но малко ме е шубе за Шанел. Но ако реша да поръчвам, ще пиша тук и може да пратя на някоя извън София, ако ще поръчва нещо.

Днес си получих Classique EDT от makeup. Май е окей.

Никакви проблеми няма да имате, повече от шанелите ми (мъжки и дамски) са от там, тестерите всички са с капачки и кутии, както пише по книгите.

Брей нотино са намалили и Les Absolus d'Orient колекцията, но вече сте я изкупили. Все още има от любимия ми Bois Mystérieux Simple Smile

Последна редакция: вт, 08 дек 2020, 20:27 от Milen™

# 276
+ 1
В Дъглас имаше промоция над определена сума Мон Герлан ,получаваш подарък ароматна свещ от същата серия и все не ми я добавяше в кошницата.Запънах се 2 дена разговори с тях и опити и от тяхна страна и най-накрая след много опити успях да поръчам с подаръка.Пристига пратката без нея,звъннах извиниха се и пратиха за тяхна сметка на др. ден.

# 277
Fiona1, обадете им се. Ще ви изпратят липсващия продукт. Понякога се случват и грешки. От моя опит с Дъглас почти винаги има нещо липсващо, но след разговор с тях винаги са се поправяли и са изпращали липсите за тяхна сметка.
Да, ще говоря с тях. Дано да се поправят. Благодаря за споделения опит!

# 278
Дами, изтекоха ли всички кодове за Парфимо?Или сега заради безплатната доставка не ги отчита?

Днес пусках поръчка и onlinepromo11 работи.

# 279
  • София
Кристалче, благодаря!! Много обичам Galenic и си поръчах 4 продукта. В Нотино изтървах, изкупихте всичко Blush Guerlain имат и хубав подаръчен комплект за поръчка над 180 лв.

# 280
Пристига пратката без нея,звъннах извиниха се и пратиха за тяхна сметка на др. ден.
Явно се случва често, но в такъв случай, не разбирам - защо не си взимат бележка, да поправят нещо в процедурата, по която работят...

# 281
Явно не им пука.

# 282
В нотино е нереално и ще ни откажат поръчките, според мен

# 283
Изкупихте ли Герлените,че аз нищо евтино не виждам?

# 284
Изкупихте ли Герлените,че аз нищо евтино не виждам?
Значи, толкова съм задръстена и зарината с какво ли не, козметика и парфюми, и .... всичко, че гледах половин час и нищо не си избрах! Накрая купих само едни Метеорити и то за подарък!

Общи условия

Активация на акаунт