Изпитани сайтове за парфюми (декември 2020) - тема 36

• 99 465
  • 1 575
  •   1
Отговори
# 1 185
😂😂😂
Соарето не го познавам, но Tobacco Vanille много харесвам. И все му се каня...

# 1 186
А аз съм уморена от TF, по едно време всичко живо се поливаше с рефанската имитация и.....аман.

# 1 187
  • София
Лирена, твоите съмнения и притеснения край нямат!
Моят код на Шанел Тендър, който снимах по назад в темата също е 5801.
2012г. Е, и?! Ужас! Аууууу!
Бе пръскай се с кеф и му се радвай! Отпусни я вече тая душа! Няма драма!!

Последна редакция: пн, 21 дек 2020, 22:22 от kopche

# 1 188
Определено предпочитам Табако Ванил.

# 1 189
Milen, ако щеш ми вярвай, онзи ден последно поръчах от Нотино козметика, гледах, рових... половин ден! Ниииищо не ми грабна носа (парфюмно) и накрая от немай къде, поръчах един Артистичен Ирис на Avon Grinning Аз, лично, се преситих за момента.

# 1 190
  • София
Скрит текст:
Milen, ако щеш ми вярвай, онзи ден последно поръчах от Нотино козметика, гледах, рових... половин ден! Ниииищо не ми грабна носа (парфюмно) и накрая от немай къде, поръчах един Артистичен Ирис на Avon Grinning Аз, лично, се преситих за момента.

Азалия - дано те зарадва този избор Simple Smile За мен, тази линия на Avon е прекрасна/без да познавам ууда/.

# 1 191
  • София
Чакам и аз 15-20% намаление от Нотино на нишови. Grinning Вчера гледах, търсих, чудих се какво да си поръчам и се отказах.
Milen, още един глас за Тобако Ванил от "посипаната с черен пипер". Joy
В Елинор има Oud Blanc Van Cleef, но цената не е много ниска. Ако се сложи нещо допълнително за 2 лв., за да станат два продукта, може да се ползва 15% намаление - https://elinor.bg/product/van-cleef-arpels-collection-extraordinaire-oud-blanc.

# 1 192
Азалия не с лошо, от тая напаст има отървия и тя е само когато и се отдадеш! Simple SmileSimple SmileSimple Smile

Голямата ми любов тази година остава The Moon на FM, чакам си 10 мл. отливка да му се отдам. Догодина ще мислим за шише.

Сега искам да пробвам някак си тези красоти на Gucci :

A Midnight Stroll
The Voice Of The Snake

Също бях ви питал за това: Gucci Guilty Oud Никъде не го видях да го пробвам, но ако fragrantica не грешат наподобява на Gucci Guilty Absolute pour Femme, а аз него го обожавам.

# 1 193
Скрит текст:
Азалия - дано те зарадва този избор Simple Smile За мен, тази линия на Avon е прекрасна/без да познавам ууда/.
Ти си "виновникът", така че ще ти разкажа Grinning

Milen™, не се притеснявай, всички тук сме с циклофрения. Временно е, просто го съобщавам тържествено! Laughing От мен глас "против" ТВ... сори!

# 1 194
.... срокът му на годност е изтекъл преди 3 години. Все пак, реших да го тествам, ароматът и течността са такива, каквито ги познавам. За трайност нищо не мога да кажа, тъй като го тествах преди 3-4 часа. За сега все още го усещам в/у китката си, но по- слабо.
Чудя се да го задържа ли, или да го върна.
Това, което знам аз е че ако парфюмът е имал празен ход и не е бил отварян, то годността НЕ започва да тече. Годността започва да тече от момента, в който пръснеш, когато разваляш вакума, който са направили, както е при кремовете и козметиката.Поне аз така съм чувала. Моят Шанел е 5401 и в двата сайта излиза 2020, но различни месеци. Според мен не го връщай!

# 1 195

Също бях ви питал за това: Gucci Guilty Oud Никъде не го видях да го пробвам, но ако fragrantica не грешат наподобява на Gucci Guilty Absolute pour Femme, а аз него го обожавам.

Обожавам този парфюм ( Gucci Guilty absolute ) просто е страхотен .
Можеш ли да препоръчаш подобни аромати ?

# 1 196
  • София
Милен, казвах аз, че е още рано да мислиш за пролетта..
Чакам бърза поръчка на комплекти Ритуал от Дъглас. За подаръчета в последния момент. За себе си нищо. Направо съм си за окайване😢

# 1 197
+1 за Табако Ванил от мен, Гранд Соар ме души и дразни.

# 1 198
  • при морето
Веднага ще кажа Grand Soir,разбира се,другият е ,поне за мен,по-еднакъв,твърде популярен,и ординерен.Мое мнение.

Последна редакция: пн, 21 дек 2020, 23:46 от Winter fairy

# 1 199
Сливче, хайде бе жена, къде се изгуби. Simple Smile Тънеш в онези авентус-ананасови блаженства на мъжа ти и не идваш да дадеш един глас.

Отливаката си я бях поръчал  още преди да изрека пролетно-лятното заклинание, да сме наясно! Simple Smile Ще видиш много скоро какви смокини и портокалови цветя съм поръчал за новия сезон. Simple SmileSimple SmileSimple Smile

Момичета много благодаря, беше ми изключително важна вашата гледна точка за двата аромата.

Общи условия

Активация на акаунт