Изпитани сайтове за парфюми (декември 2020) - тема 36

• 99 413
  • 1 575
  •   1
Отговори
# 1 215
Близък и до двата парфюма е https://www.fragrantica.com/perfume/Christian-Dior/Santal-Noir-48378.html, който имам и нося, защото той е най-фин от трите и е най-носим за жени, според мен.
veka страхотен е този Santal Noir на CD! Обожавам го,  има и лека препратка към любимия ми и мразен от всички дами Egoiste.

Нямам сили да стигна до Oud Ispahan и Rouge Trafalgar, а толкова искам. Simple Smile

Ombre Nomade според мен е малко надценен, но все пак това е Louis Vuitton.

# 1 216
  • София
Вече имам съобщение, че до два часа ще е при мен Santal Royal. Нотино са бързи. Забравих да кажа, че го познавам като аромат благодарение на размяна на отливки със съфорумка Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 217
  • Бургас

veka страхотен е този Santal Noir на CD! Обожавам го,  има и лека препратка към любимия ми и мразен от всички дами Egoiste.

Обожавам Егоист Платиниум, не зная дали са близки с първообраза, но е много класен и трудно може да се сгреши с него дори и при сляпа поръчка. Купих го преди години за съпруга ми и след това поръчах е още два за подарък.

# 1 218
  • София
И от мен един глас за Grand Soir - и върху мен, и върху мъж.
Харесвам Тобако ванил, имам го и го нося, но както казаха и други момичета покрай безбройните му имитации реално е масов, и това не ми харесва особено.
Grand Soir е по-особен, но пък върху правилната кожа се развива безкрайно красиво.

# 1 219
  • София
Близък и до двата парфюма е https://www.fragrantica.com/perfume/Christian-Dior/Santal-Noir-48378.html, който имам и нося, защото той е най-фин от трите и е най-носим за жени, според мен.
veka страхотен е този Santal Noir на CD! Обожавам го,  има и лека препратка към любимия ми и мразен от всички дами Egoiste.

Нямам сили да стигна до Oud Ispahan и Rouge Trafalgar, а толкова искам. Simple Smile

Ombre Nomade според мен е малко надценен, но все пак това е Louis Vuitton.

Ако Santal Royal е богат арабин, то Oud Ispahan е арабски шейх, който е живял и учил в Париж, а след завършване на университет се е завърнал да управлява богатството си. Имам малко количество от старата формула, но мога да го нося, ако навън е -10' С и по-студено. Тези два парфюма мога да нося само 2-3 пъти в люта зима, защото насищат сетивата за дни. Възхищавам се на всяка жена, която може да ги носи по-често.
Забравих да дам моето мнение за ТВ на ТФ и ГС на ФМК - определено първия. Тествах втория няколко пъти, но за мен е по-скоро мъжки и отделно е супер монотонен, без развитие, без някакви интересни преливания, просто една сладка амбра.

# 1 220

veka страхотен е този Santal Noir на CD! Обожавам го,  има и лека препратка към любимия ми и мразен от всички дами Egoiste.

Обожавам Егоист Платиниум, не зная дали са близки с първообраза, но е много класен и трудно може да се сгреши с него дори и при сляпа поръчка. Купих го преди години за съпруга ми и след това поръчах е още два за подарък.
Яна за съжаление двата нямат нищо общо. Simple Smile

Аз говоря за Chanel Egoiste

Последна редакция: вт, 22 дек 2020, 09:52 от Milen™

# 1 221
За колко време си получавате пратките от Парфимо?Поръчката ми е от миналия понеделник,и днес също няма да я получа.Започвам да се безпокоя,че мм ще хартиса без коледен подарък Simple Smile

# 1 222
kg, имаш ли товарителница?

В смисъл, че един живот не стига ли?  Wink

# 1 223
За колко време си получавате пратките от Парфимо?Поръчката ми е от миналия понеделник,и днес също няма да я получа.Започвам да се безпокоя,че мм ще хартиса без коледен подарък Simple Smile

Аз съм доста изненадана. Пуснах поръчка средата на миналата седмица от Парфимо и вчера беше тук.

Но пък за сметка на това, преди 10 дни пуснах поръчка от Oysho с коледни подаръци и трябваше да бъде доставена вчера, а Спиди са я отложили със 7 дни за получаване на 29-ти... Rolling Eyes

Последна редакция: вт, 22 дек 2020, 11:23 от Anika ❤

# 1 224
  • Бургас

Но пък за сметка на това, преди 10 дни пуснах поръчка от Oysho с коледни подаръци и трябваше да бъде доставена вчера, а Спиди са я отложили със 7 дни за получаване на 29-ти... Rolling Eyes
не е ли възможно да я получите в офис ако пренасочите пратката?

Милен, разбрах те, но не познавам твоя Hands Punch. Горещо обаче препоръчвам версията Платиниум.

# 1 225
От Нотино чакам само две мостри, на Rose of No Man's Land и  Lady Vengeance. Чух нетрайни били Byredo, ами да любопитство любопитство Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 1 226
  • Бургас
никой не ми отговори в другата тема, така че ще попитам и тук:
Момичета и момчета, Burberry Sport for Men Eau de Toilette струва ли си, че ми трябва нещо дребно за допълване на поръчка? А дамската версия?

# 1 227
Момичета и момчета, Burberry Sport for Men Eau de Toilette струва ли си, че ми трябва нещо дребно за допълване на поръчка? А дамската версия?

За допълване на поръчка става, но имай предвид, че е много нетрайно и леко, разбирай пролет - лято. Вече не помня кога за последно съм го мирисал, но знам за какво става дума. Simple Smile

# 1 228
# 1 229
Някой питаше за козметика от Нотино. Аз миналата година по това време получих един доста скъп комплект на Shiseido с изтекла годност. Върнах го неразпечатан.
Сега поръчах Филорга, чакам я днес.

Общи условия

Активация на акаунт