Изпитани сайтове за парфюми (декември 2020) - тема 36

• 99 340
  • 1 575
  •   1
Отговори
# 1 350
Интересно защо сте в темата тогава 🤔
За да получа мнение.

Мнение за кое? За трайност и пирамиди на парфюмите има друга тема. Тук се обсъждат покупки от сайтове, които 98% са български или оперират на нашият пазар, и които вие твърдите че продават ментета. Та затова ми стана любопитно какво очаквате да чуете, след като сте вече предубедена.

# 1 351
  • София
В темата се обсъждат и немски сайтове.
Може да се възползвате и от пазаруване от там.
Сигурна съм, че с интерес ще проследим развитието на парфюм на Хюго Бос от немски сайт и от Нотино. Ще направим паралел между базата сутрин и вечер. Ако има разлика, ще задраскаме и Нотино и магазина му в Парадайс.

# 1 352
  • Седмото небе
А сега сериозно вече... Всичко напазарувано от Парфимо и Елфрагранс вече се ползва и ми звънят хората пак да благодарят за подаръците. Обмислям поредна поръчка от вторите на 28, че да си сложа и аз нещо под Елхата, поне за Нова година. И наистина край с поръчките вече. Догодина живот и здраве пак Wink
И между другото Честита парфюмна Коледа на всички адекватни и прекрасни дами и господа тук в темата. Бъдете здрави и заобиколени само от най-хубавите, оригинални, трайни и качествени парфюми Wink

Последна редакция: сб, 26 дек 2020, 10:20 от bubanka

# 1 353
  • Пловдив
При условие, че домакините масово са убедени, че праховете за пране, омекотители и тоалетна хартия са ментета и некачествени, щом са произведени за България, какво ви учудва, че и за парфюмите има такива съмнения. Попаднах в една тема и свят ми се зави колко е сложно да си купиш оригинален Ариел.

# 1 354
  • Пловдив
Аз се интересувам от къде да поръчам мостри на Memo....
И ако трябва да избирам на сляпо кой от всичките да избера,синът ми иска да ми направи подарък,трябва само да кажа името на парфюма:smirk:

В официалния сайт има единични мостри и дискавъри сетове в различни комбинации, доставката обаче е солена.

# 1 355
ЧЕСТИТА КОЛЕДА!
Кате, Нотино имат мостри на Мемо, обади им се не вярвам да откажат. Иначе бих стреляла на сляпо с French Leather или Italian Leather.
И да не е спам, в петък взех последната поръчка за  тази година от Парфимо The Black Rose,Тrussardi. Без забележки и комплименти, слава богу!

Последна редакция: сб, 26 дек 2020, 10:19 от bubanka

# 1 356
  • Пловдив

Кате, Нотино имат мостри на Мемо, обади им се не вярвам да откажат

Нямат.

# 1 357
  • by the sea
acer Относно Eternity казвате, че сте го имала преди - кога преди, може да е реформулиран, не е задължително разликата да идва от  продавача.

# 1 358
acer Относно Eternity казвате, че сте го имала преди - кога преди, може да е реформулиран, не е задължително разликата да идва от  продавача.
Имах го преди десетина години, сега се присетих за него. Не знам дали е преформулиран,  но като си измия ръцете със сапун по-дълго миришат, отколкото пръснатото на китката.

# 1 359
  • Седмото небе
Редактирах се, не съм дочела... извинявам се за което... Че се ядосвам и обърквам като се почнат тия писаници и за трайност, оригиналност и т.н.
Щом четете тук не питахте ли първо за отзив? Не само да се хвърлят думи в пространството, да се подеме някаква дискусия и да се правят някакви странни обобщения, че видиш ли по сайтовете или реалните магазини в България едва ли не нещата не стават и хубавите парфюми са само в чужбина.
Не писахте ли на сайта? Не помолихте ли друг да се напръска? Само вие ли не си го усещате парфюма?
И ще помоля администратор да не ми съкрати и този пост, понеже мисля, че няма нищо излишно и е точно по темата. Иначе ще си помисля, че се трие избирателно...

Последна редакция: сб, 26 дек 2020, 15:56 от * SUPERGIRL *

# 1 360
Мине не мине някоя тема и се появи потребител с велики съмнения и подозрения, че тук нещо ни мамят с неоригинални продукти. Насочете се тогава към Дъглас. И ако и там не мирише силно, значи и там ментета вкарват. Другият начин е да си направите ПСР тест, да хванете самолета и право в Париж. Изгодно е.

# 1 361
Това е от страницата на Douglas във Фейсбук... Така че психозата за оригиналност има и по-тежки прояви! Няма да ги убедите тези хора, аз вече само се смея на подобни постове. Теория на конспирацията има навсякъде своите поддръжници и Земята даже е плоска! Wink
Хората искат да миришат по 2 дни!...
Весела Коледа! 🎄😆

# 1 362
Аз не разбирам защо не приемате, че може да има и недоволни. Щом сте доволни, ползвайте, купувайте, но аз се разочаровах и споделям, не натрапвам на никого мнението си!
Майка ми също го пробва и при нея няма трайност. Май наистина е добра идеята, другият ми парфюм да е от Париж,  а не да плащам за вода!

# 1 363
Аз си имам брандове, чиито творения не усещам при никакви условия. Списъкът е дълъг и CK е част от него.

# 1 364
  • Пловдив
Наистина не мога да разбера защо някои хора си мислят, че оригиналът винаги е траен. Толкова много хора са на това грешно мнение. Това няма нищо общо. Или кожата ви е такава, или носът ви не регистрира силно, или просто ароматът е лек!
Имам имитации (да не се бъркат с ментета), които са по - трайни от някои оригинални. Къде ви е логиката?

Общи условия

Активация на акаунт