Лакове за нокти - 146

• 35 279
  • 728
  •   1
Отговори
# 450
Ани, къде го пише това или имаш код? Grinning
Агент, много харесвам такива нюанси на синьото Blue Heart А и ти отиват!

# 451
Агент, изненада ме с този лак, свикнала съм да си в друга гама, но и синьо ти отива много.
Снощи поднових лака и аз, но не се харесах особено, няма да показвам;)

# 452
  • Измир
Агент, много снежно се е получило.
Георгиева, доста си скъсила ноктите, но така ти отиват и тъмни цветове и "твоята гама" 😘.
Мери, честито и чакаме да покажеш.
Лейди, пясъка е много хубав.
Долче, елхичките на ръка ли ги рисува? Много сладки.
А и на Мамето снежният човек ми хареса.
И снежинките  на Фифи ❄
Един Johnny Deep

# 453
  • Пеликания
Малеее влюбих се в това Johnny  Heart Eyes ... и перфектно нанесен.
Трябва да го търся задължително. Не съм го забелязвала.

# 454
Олгарита, да, на ръка с клечка за зъби. Мързеше ме да търся точкатора...на лявата ръка е "ваденка" (върху хартийка от ежедневна превръзка, но не ми се получи добре отлепването и доукрасявах  Joy ), на дясната ръка е рисувано направо с клечката...А твоето сиво е разкош! Heart Един от любимите ми сиви нюанси!

# 455
Агент, много харесвам такива нюанси на синьото Blue Heart А и ти отиват!

Агент, изненада ме с този лак, свикнала съм да си в друга гама, но и синьо ти отива много.

Отиват ми, вярно е, а много ми отива и да рина сняг със сини нокти Grinning
Цял Януари ще ме гледате във синьо, всякакво червено ще ми е писнало ужасно!

Измъчи ме проклетата перла докато я докарам да изглежда полуприлично, но цветът ми харесва много! Да не казвам в какъв вид са ми ръцете след снегориненето (и студуването!)

# 456
  • Стара Загора
Мери, честито и чакаме да покажеш.

Оо , не чаках , веднага се лакирах. Това е Crown Jewels.В шишенцето кафенее , но на нокът изглежда така .
Малко трудно , но мисля ,че успях да уловя красотата му .

# 457

Оо , не чаках , веднага се лакирах. Това е Crown Jewels.В шишенцето кафенее , но на нокът изглежда така .

Мноооого красиво и изпипано!

Последна редакция: сб, 19 дек 2020, 00:22 от Agent Provocateur

# 458
  • Стара Загора
Благодаря !  💕

# 459
https://www.instagram.com/p/CI99P8njSnR/?igshid=iceg1vxvcciq

От мен едно златно, което е на 100 години сигурно Grinning

Много хубави пак последни страници! Супер празнично е в темата Heart

# 460
  • Варна
Вчера пробвах огледалното китайче от Али. Утре смятам да го трия и да слагам друг. За една нощ му се поизтъркаха връхчетата. Ако се сложи топ лак се матира и се губи ефекта. Наживо е по-огледален, не мога да го хвана на снимки. Като цяло ми хареса, съхне доста бързо, само че е много течен и ако не се внимава много се разлива по кожичките. Тук е на един слой:

А тук - на два:

# 461
  • София
Аз имам един огледален на OPI, от серията на Гуен Стефани. Ами...с поглед пада, въпреки че към него  има специална база. Пък и лакът отразява всяка неравност по нокътя. По едно време го ползвах за печати.

# 462
Дойде ми поръчката от Лакодом. Без проблеми, без мито, успях да мина между капките. Сложили са ми и подарък водни стикери, ръчно написана картичка, доволна съм.

Скрит текст:
Това са намалените Есита, едното не е било налично и ми върнаха парите и успокоиха малко гузната съвест

А това са лаковете от последните дни от коледния Еси календар

# 463
  • Варна
Margolotta, честито, много са хубави лаковете от Лакодом!
Pepe le pew, и този е със специална база към него. Сега открих, че и доста цапа, пада му "металното" покритие. Значи ще издържи 1 ден макс и то не в перфектен вид. Ама пък е ефектен и нямам друг такъв, така че не съжалявам. Grinning

# 464
  • София
Margolotta, честито, много са хубави лаковете от Лакодом!
Pepe le pew, и този е със специална база към него. Сега открих, че и доста цапа, пада му "металното" покритие. Значи ще издържи 1 ден макс и то не в перфектен вид. Ама пък е ефектен и нямам друг такъв, така че не съжалявам. Grinning
Моля ти се, за какви съжаления говорим...само отбелязвам, принципно не са трайни.
И да попитам Margolotta колко излиза доставката от лакодом? И за колко време дойде, макар че преди Коледа всички обезумяват и това едва ли е меродавно Wink

Последна редакция: сб, 19 дек 2020, 14:01 от pepe le pew

Общи условия

Активация на акаунт