Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 53/

• 28 918
  • 745
  •   1
Отговори
# 360
# 361
  • Кърджали

22 серия
Серкан: Измислих как да те накажа
Еда: Какво ми е наказанието
Серкан: Право на три желания
Мело: Какво ще иска.Да помислим какво може да поиска
Еда: Какво ще поиска
Мело: Не знам, ще поиска ли
Еда: Кога ще ми кажеш желанието си
Серкан: Потърпи малко.Аз Заради теб от дни се опитвам да се променя. Заради това направих големи крачки и ще продължа да правя.
Новата: Според мен е глупаво да се опитваме да променяме хората
Айдан: Кое е това талантливо момиче, Еда
Еда: Балджъ.Новата ни пиарка
Еда: Прекалих ли? Принудих ли Серкан да се промени без да желае
Серкан: Щях да споделя нещо с теб
Еда: Кажи го тук

Ако им хванете спатиите на тези двамата...Сега Серкан говори за някакви наказания...

# 362
Новата е новия ПР. Явно или писмото се е загубила по трасето (може Лейля да се е намесила) или Серкан е теглил м@ната на написаното.
За финала мога да кажа само, че за пръв път Серкан целуна Еда. На брега когато й каза че я обича позата на тялото  му беше друга, статична, леко отдръпната. Малко като спъната, без страст беше, постна един вид.
Сега е друго, друго ,съвсем друго, особено от страна на Серкан/Керем.

# 363
# 364

-Намерих как ще те накажа!
-Как?
-Ще ми изпълниш 3 желания!
-Какво ще иска?
-Кога ще кажеш тези желания?
-Потърпи малко! От няколко дни се опитвам да се променя, заради теб. Направих големи крачки, за да го постигна и още го правя (Това изречение малко не го разбрах сякаш)
-Според мен е много нелогично да се опитваш да промениш един човек.
-Еда, кое е това момиче?
-Балджа Кочак. Новата ПР-ка на фирмата. Аз малко прекалих ли? Дали не накарах Серкан да се промени без да го иска?
-Исках да ти кажа нещо!
-Кажи го!

Ох, Алекс е превела. Ама нищо де, и без това едното изречение не го бях разбрала хубаво. Явно е било това, което си мислех

# 365
Алекс, какво казва Ефе на баба й в последния му разговор след като показа записа на Селин. Ако може да перефразирате. Благодаря.

# 366
# 367
Blush Ей, най после това, което чакаме 20 епизода! Сърцето ми прескочи два пъти!

Champagne Къде е това шампанско? Вадете кристалните чаши и наздраве! Kiss

# 368
  • Плевен / София

22 серия
Серкан: Измислих как да те накажа
Еда: Какво ми е наказанието
Серкан: Право на три желания
Мело: Какво ще иска.Да помислим какво може да поиска
Еда: Какво ще поиска
Мело: Не знам, ще поиска ли
Еда: Кога ще ми кажеш желанието си
Серкан: Потърпи малко.Аз Заради теб от дни се опитвам да се променя. Заради това направих големи крачки и ще продължа да правя.
Новата: Според мен е глупаво да се опитваме да променяме хората
Айдан: Кое е това талантливо момиче, Еда
Еда: Балджъ.Новата ни пиарка
Еда: Прекалих ли? Принудих ли Серкан да се промени без да желае
Серкан: Щях да споделя нещо с теб
Еда: Кажи го тук

Ако им хванете спатиите на тези двамата...Сега Серкан говори за някакви наказания...
Браво....Серкан
не мисля, че Серкан може да бъде накаран да направи нещо, което не желае....
Човек винаги се променя...с опита, с преживяното....
Благодаря за превода....

# 369
  • Кърджали
Че е притиснал Селин....Че е научил каквото иска..Нещо такова беше... Трябва да се върна да видя, защото този асаньор ми изтри паметта..
Ще преведа днес - утре по- добре повечето сцени...

# 370
  • In the light side of the Moon!
ще има наказания, ще има желания.... със сигурност и двете ще са романтични 😂

Момичета, благодаря за прекрасната компания, благодаря на Алекс и Али за помоща!

Имахме един страхотен епизод!

Днес  останахме без превод на 20 еп...
Много жалко!

# 371
Явно Серкан ще е научил, че Еда е знаела за историята на Селин и ще я тормози така. То па един тормоз.
Тази серия много бързо свърши, явно като знаехме, че ще има целуване и.. Ееех, така ще отидат и годинките..
neorum Най-накрая 😂 подай си чашата!
Бро не знам за кой е шита, но се чувствам като някоя привърженичка на по*ното 😂😂 ама го слагам само заради вас, да знаете, аз нямам зор да се целуват 😂😂😂😂 (като дадох "преглед" и все едно не съм аз това)
mi_si Благодаря от името на всички тук 😍😂🥂

# 372
  • Плевен / София
Blush Ей, най после това, което чакаме 20 епизода! Сърцето ми прескочи два пъти!

Champagne Къде е това шампанско? Вадете кристалните чаши и наздраве! Kiss

# 373
  • София
Точно така - човек се променя само и единствено, ако самият той поиска. Насила хубост не става! Wink Тази новата има излъчване на ку*ка или иначе казано “бич фейс”. Simple Smile Според мен ще е по-опасна от Селин. Не знаем дали ще хлътне по Серкан, но очаквам интриги от нейна страна. А нашите... нядявам се да ги гледаме заедно занапред. 21 епизода чакахме да се съберат и да са щастливи. Най-после искаме да я видим тази връзка, вече и приятели, и роднини ще знаят, без тайни, без някой от близките им да е против. Simple Smile

# 374
Ей така сме от вълнение Joy

Общи условия

Активация на акаунт