Плюсове и минуси на кварталите в София - 10-та тема

• 48 073
  • 808
  •   1
Отговори
# 465
Това е нещо, дето безусловно го има, но границите са размити. Същото е с гореща вода. Никой няма да отрече, че водата може да бъде гореща, но за един гореща е 37 градуса, за друг и 40 е хладка.
Та и с идеален център и широк център се казва нещо, което като цяло се подразбира и е все пак някакъв ориентир, но границите са размити, а не са фиксирани някъде.

# 466
Синята зона дава добра представа за границите на идеален център.

# 467
  • София
А топ център какво е тогава?

# 468
В общи линии е подобно. От центъра  ми харесват и някои (даже повечето) части на 10, 11 и 12 район. 

# 469
  • София
О, супер, къде го намери това разделение? Благодаря!
10, 11 и половината 12 са даже по-добре от 1 за мен.

# 470
О, супер, къде го намери това разделение? Благодаря!
10, 11 и половината 12 са даже по-добре от 1 за мен.
👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻.  Имаме тотално единомислие по въпроса.

# 471
На мен въобще синята зона не ми харесва за живеене.

# 472
Радвай се. В нея хубавите имоти струват цяло състояние.

# 473
Слабо ме интересува колко струват, а и във всеки квартал хубавите имоти са скъпи - просто смятам, че не е пригодена за живеене, а по-скоро има предназначение да обслужва административните сгради, бизнес сгради, културни обекти и т.н. И всеки ден съм там, ми мръсно и шумно ми е. Може би не харесвам района, защото прекарвам твърде много време там по стечение на обстоятелствата.

# 474
Слабо ме интересува колко струват, а и във всеки квартал хубавите имоти са скъпи - просто смятам, че не е пригодена за живеене, а по-скоро има предназначение да обслужва административните сгради, бизнес сгради, културни обекти и т.н. И всеки ден съм там, ми мръсно и шумно ми е. Може би не харесвам района, защото прекарвам твърде много време там по стечение на обстоятелствата.

Тук се присъединявам. Зелената зона за мен е за предпочитане.

# 475
НДК не е мръсно, а спалните гледащи към вътрешен двор не са шумни. Споделям личен опит.

# 476
Синята зона дава добра представа за границите на идеален център.
Както и пощенския код Wink

# 477
Да споделя известно развитие при определяне на кварталите в София Laughing

Това е от последните минути, цитирам:

"Градушка удари южните квартали в София, предаде ххх телевизия. Според хххх.bg става дума за кварталите "Овча Купел", "Люлин", "Младост" и "Орландовци".

Ха сега де, Smirk

# 478
Всичко на юг от Централна гара е южно... Laughing

# 479
  • София
Ей сега се наводни пазара с "Орландовци, удобен южен квартал" Grinning

Общи условия

Активация на акаунт