Лазерна епилация и електроепилация – 8

• 48 260
  • 737
  •   1
Отговори
# 480
  • Mediterraneo
В моето студио и да искам, не мога да си запиша час за след месеци. Вадят график само в рамките на 2 седмици. Т.е. сега за края на март не мога да се запиша. И винаги сама съм решавала кога да ходя на процедури, никога не са ме викали, не настояват за определен момент.

# 481
Отзиви за студио Only?

# 482
Здравейте, насочила съм се към клиника Белисимо за лазерна епилация, някой има ли отзиви от там ? Simple Smile

# 483
Тъй като писах в темата за естетичните процедури относно лазерна епилация, а не е там мястото, бих искала да споделя тук своя опит.
Първоначално пробвах с Alma лазер - зона подмишници и интим, наистина опадваха след процедурата, но после пак се появяваха, тъй че след 8 направени процедури за подмишници и 2 за интим имах намаляване съответно 50% за едната зона и 10% за другата.
Миналата година смених клиниката и съответно лазера - ходя в Дерма Акт. Направих 2 процедури и на 2-те зони и резултатът беше 90% за подмишници и 80% интим. Ходя на поддържащи през 2,5 месеца процедури, в които си махам единичните косми, които са останали на триъгълника и ако съответно нещо евентуално изникне на подмишниците, но там вече са толкова малко - например 3 косъма тук, 5 там и толкова фини и тънки, че не си записвам отделна процедура за това.
Не мисля, че смяната на лазера е повлияло негативно, точно обратното. Аз миналото лято се правих 1 път, но все пак това са зони, които не се излагат директно на слънце, тъй като трябва поне 20 дни да ги пазиш.
Тази зима почнах ръце и крака, но ще си направя само още по 1 преди лятото, защото аз съм нон-стоп навън и няма как да ги опазя тези зони, а пък обичам и да се пека.
Надявам се, че съм била полезна с тази информация.

# 484
  • Mediterraneo
Поддържащи през 2 месеца и половина не са точно поддържащи Simple Smile Аз ходя на поддържащи веднъж годишно( онзи ден правих на лицето само, от миналия март нямам процедура на друга зона).

# 485
Поддържащи през 2 месеца и половина не са точно поддържащи Simple Smile Аз ходя на поддържащи веднъж годишно( онзи ден правих на лицето само, от миналия март нямам процедура на друга зона).

А за да се стигне до поддържащи веднъж годишно колко процедури направихте? Аз към момента имам 8 общо с новия лазер.
Просто последните 5-6 наистина са ми за някакви единични косми или по-скоро мъхчета, тъй като много се изтъниха и станаха като мъхчета.

# 486
Момичета, тези от вас които ходят в Дерма акт, доволни ли сте? Доктори ли извършват процедурата?

# 487
  • Mediterraneo

А за да се стигне до поддържащи веднъж годишно колко процедури направихте? Аз към момента имам 8 общо с новия лазер.
Просто последните 5-6 наистина са ми за някакви единични косми или по-скоро мъхчета, тъй като много се изтъниха и станаха като мъхчета.

Честно казано, спрях да си водя справка кое- какво. На лицето са упорити, но ми е предостатъчно, че мога да ходя веднъж годишно. Там имам най- много процедури. На краката имам най- малко, а най- добре се повлияха.
Като видиш, че са се разредили толкова, защо ходиш на 2 месеца? При мен дори се е случвало да прескочат зона, ако преценят, че в момента няма нужда. Например, вземам час за цяло тяло, а не ми правят мишниците.
Дъщеря ми има 4 на мишници, мислех да разреждаме ходенето вече, но ни посъветваха юни да направи още една и след това да преценяваме как да се движи.

# 488
Аз смених Версус с Дерма акт и съм доволна. Процедурите до сега са ми правени там само от доктори, сега започнах нова зона ръце и само там ще я правя и ще видим как ще са резултатите.
Бях един път в Белисимо на 1/2 ръце и не съм доволна, падналите косъмчета бяха около 10%, което за първа процедура според мен е крайно малко.

# 489
Аз смених Версус с Дерма акт и съм доволна. Процедурите до сега са ми правени там само от доктори, сега започнах нова зона ръце и само там ще я правя и ще видим как ще са резултатите.
Бях един път в Белисимо на 1/2 ръце и не съм доволна, падналите косъмчета бяха около 10%, което за първа процедура според мен е крайно малко.

В Дерма акт със същата честота ли ви викат? Беше по-ниска цената, но искаха по-чести процедури и пак същото става от финансова гледна точка...

# 490
С кой лазер работят в "Derma-Act", в крайна сметка, че ми стана любопитно?

# 491
  • София
Аз ходя в Дерма акт на интим и съм доволна. С бяла кожа съм и светло окосмяване, имам 5 процедури и окосмяването видимо намаля, изсветля, изтъня, но предполагам ще са ми нужни пвоече от препоръчителните 7 за по-траен резултат, защото косъмчетата са светли, а на места са много, много руси и не разчитам да се повлияе особено. Лазера, с който ме правят е Cynosure Elite IQ. Всеки път процедурата ми е правена от лекар, като след 3тата процедура смених операторката и съм много по-доволна.  При мен  /за разлика от някои менения/ с всяка процедура резултата е много по-голям, по-видим и по-продължителен.

# 492
Тарталета ти къде ходиш на лазерна епилация?

# 493
  • София
Я чужбина, но на мен щв ми е интересно да сподели с какъв лазер я работят. Simple Smile

# 494
Виждам, че доста от вас ходят на процедури в Дерма Акт. Избрах тази клиника за първата ми процедура някога и се изненадах като ми казаха, че косъмчетата трябва да са наболи 2-3мм т.е. неизбръснати от 6-7 дни. Досега по-скоро бях чувала, че се изисква обратното - да се избръснат непосредствено преди процедурата или възможно най-скоро. Доколкото разбирам работят с качествен лазер, който и други известни клиники ползват. Знаете ли на какво се дължи това изискване за дължината?

Общи условия

Активация на акаунт