🍒Черешката на тортата – сезон 15🍒

• 57 862
  • 1 062
  •   1
Отговори
# 870
Доколкото разбрах заведението е в комплекса, в който живеят.

# 871
Не съм впечатлена от вечерята им. Сготвиха, но някак манджа с грозде-супа със скариди и сметана, пуешко с портокали и то без никаква гарнитура, пай? с ябълки. Манчев дума не продума за основното без гарнитура. Паят има съвсем друга технология на приготвяне. Обикновен сладкиш с ябълки.
Добре, че изкараха коза с децата (талантливи и сладки) и всички се умилиха.
Чичака или го режат от кадрите, или си мълчи.
Някой каза, че момчето от утрешната двойка е готвач. Интересно ми е как ще се представят. Приятни са ми.

От колко време са заедно тези? Супер тъп ми се стори коментарът, че бившата му приятелка можела да прави само кафе? Като гледам голямата дъщеричка поне 6-7 години и още да я споменаваш. Този бих му праснала една точилка.

Последна редакция: чт, 17 дек 2020, 11:07 от Хоп-Троп!

# 872
Само на мен ли Нели и Сано ми идват малко в повече с постоянното държане за ръце дори и като са на масата.

Няма лошо хората да се обичат ама когато е толкова показно ми идва малко в повече и ми е фалшиво 🙄🤔

# 873
И на мен.  Някак изкуствено ми идва поведението им.

# 874
  • София
Само на мен ли Нели и Сано ми идват малко в повече с постоянното държане за ръце дори и като са на масата.

Няма лошо хората да се обичат ама когато е толкова показно ми идва малко в повече и ми е фалшиво 🙄🤔

Прекалено захаросани са ми. Кого убеждават не знам, нас ли, себе си ли? То държане за ръчички, коленца.

# 875
  • София

Това го прочетох като "изкараха козА..." Joy

Явно си трае чичакът, нали Наумови нещо си пожелаха пак да му се върнело настроението. Grinning

Пуешкото браво, прекрасно било, но наистина защо без гарнитура?

# 876
Blend bar and dinner, По снимките изглежда да е това заведение. https://m.facebook.com/BLENDbardinner/

# 877
Казаха, че живеят на шестия етаж, а на седмия имало заведение. Но май не казаха дали е тяхно.
Аха, мерси. Flowers Hibiscus

# 878

Това го прочетох като "изкараха козА..." Joy

Първо не видях, че си цитирала мен и аз го прочетох като козА JoyJoyJoyJoy и щях да се връщам да чета, кое е това мнение, че съм проуснала в какъв контекст се споменава козата.

За държането на ръце съм съгласна. Т и Н също нон стоп се държат, на масата май не.
Имам чувството, че скоро в Компроматите бях чела, че са се разделили Нели и Сано и се изненадах като ги видях.
Явно са били фалшиви новини или пък са се сдобрили и сега са във възход. Кой знае. Иначе не лош, не се взима много на сериозно, но доста лигаво на моменти инфантилно се държи. Професионално обаче няма забележки. Сериозен и отговорен е към поети ангажименти. Харесвам го.

Ох, ахахахах сега видях някой да нарича лелка Нели. Колко сме различни хората. За мен изглежда превъзходно за 47 годишна жена. Никога не бих използвала лелка и нея в едно изречение. Русото момиче, което ми стана безкрайно симпатично и е доста по-младо има по-лелски вид според мен.

# 879
В никакъв случай Нели не изглежда зле,но си е лелка..няма какво да си кривим душата.Жена на 47г как да я наречем? Слаба е,има стегнато тяло и затова изглежда по свежа/младолика,но в лице и гуша годините й личат.Още    повече,че е много слабичка и възраста повече си личи.
На нея й давам 44-45г като я гледам,обаче никога не бих дала на Сано 43г.Прилича на късните 30.

Не съм гледала епизода все още,не знам как са оценени Дичо и Карина,но от предишни участия на Дичо в Черешката и много добре готви.

Гласувах за Любе и Дафинка,защото са възрастни и всичките млади двойки,от фалшиво уважение,ще им дадат 10-ки.Манчев също няма да даде ниска оценка и така.

# 880
  • София

ТОЧКИ за вечерта
Скрит текст:

Черешката на тортата (16.12.2020)
Сезон 14 Епизод 8
 Дичо и Карина

Скрит текст:

и още
на МОБИЛНИТЕ, тези ЛИНКОВЕ се отварят без всякакви добавки,
   но за да се отворят в браузър на КОМПЮТЪРА

трябва  да се инсталира разширението

В спойлера е показано, как се отварят тези линкове.

# 881
Смятам, че най-тегава ще е вечерята у Любе, даже не съм убедена, че ще си я причиня. Само като си го представя как декламира и нарежда и от сега ми идва да си спра звука на телевизора.

Последна редакция: чт, 17 дек 2020, 00:25 от Не се сърди, човече

# 882
Нели е много красива и изглежда великолепно, дай боже всеки му да изглежда така на 48. Не е прост Иво Карамански...
Вечерята у Любе ще е тип Балкантурист, той целия прилича на соц. партиен лидер!
ПП ААА, някой напред писа, че жените в предаването тази седмица са симпатични - подкрепям. И Дичовата Карина ми допада, нежно бяло лице, светли очички, момиченцето и русия музикант също ми харесаха.Sparkling Heart  Мили семейни двойки, симпатични, без екстеншъни и изгъзици, и правежи.

Последна редакция: ср, 16 дек 2020, 23:54 от mimi.7299

# 883

Вечерята у Любе ще е тип Балкантурист, той целия прилича на соц. партиен лидер!
дали ще има розички от домат и лилии от репички?

# 884
Аз пък си мисля, че жена му на Любе ще е активната в тяхната вечер. Него нещо не си го представям да готви, по-скоро ще пречи.

Общи условия

Активация на акаунт