🍒Черешката на тортата – сезон 15🍒

• 57 861
  • 1 062
  •   1
Отговори
# 885

Вечерята у Любе ще е тип Балкантурист, той целия прилича на соц. партиен лидер!
дали ще има розички от домат и лилии от репички?
Задължително! Joy
Нее, Любето ще дава акъл, докато мацката готви...

Последна редакция: чт, 17 дек 2020, 11:42 от mimi.7299

# 886
Нели преди два месеца е навършила 46, не я състарявайте допълнително. Аз мислех, че е на не повече от 43, тъй като съм чела, че е родила много млада първото си дете. Изглежда чудесно наистина, особено в тяло, ама...никак не ми е красива. Мъча се да я харесам, има хубави черти на лицето, не ме дразни нищо конкретно, но не се получава. Може би е нещо студено в излъчването и липса на чар/ харизматичност, а и ми идва твърде обрана и статична. Сано ми е по-симпатичен и секси чисто визуално.
А за непознатата двойка, в която момичето мисля е актриса, ми прави впечатление колко много си приличат с партньора- зачудих се даже дали не е някаква изненада и да не окажат брат и сестра:) нещо много типично имат и двамата в излъчването, намерили са се хората.
Между другото, аз също си мисля, че с  мъжа ми си приличаме, наблюдава се при много двойки Simple Smile

# 887
Скрит текст:

Задължително! Joy
Нее, Любето ще дава акъл, докато мацкат готви...

ха, ха и аз това си помислих. Няма начин да не нарежда нещо.....Само да не почва с целувките, че едва го изтрайвам. Дърташка работа.

# 888
Цитат
Между другото, аз също си мисля, че с  мъжа ми си приличаме, наблюдава се при много двойки Simple Smile
И аз наблюдавам това. Когато двама човека се обичат и живеят заедно достатъчно дълго, те започват да си приличат дори и чисто физически. Simple Smile

Радвам се, че тоя път Дичката не беше злобен. Или поне не толкова. Simple Smile Вижда се обаче, че с жена му искат още един плакет, колекция ли са решили да правят, не зная...
Със сигурност предпочитам една от оставащите две двойки да спечели.

# 889
Само на мен ли Нели и Сано ми идват малко в повече с постоянното държане за ръце дори и като са на масата.

Няма лошо хората да се обичат ама когато е толкова показно ми идва малко в повече и ми е фалшиво 🙄🤔
По едно време така я беше грабнал, сякаш че е хукнала да бяга и той се опитва да я запре по всички възможни начини. Чак ми бяха смешни...
 Според мен това са някакви демонстрации. Но само те си знаят за пред кого ги правят

# 890
На мен пък Дичови не ми изглеждат хармонична двойка, даже напротив. Тази Карина ми е странна, Дичо се е запуснал видимо, уморен и вял. Карина злобничка на моменти. Дичката май и попийва изглежда.
А репликата за гаджето му как само кафе можела да прави, беше просташко и неджентълменско, ако пък е за Диляна, хептен.
Предобриха с това всичко ни е домашно, менюто категорично не ми харесва, Манчев е куку с тая висока оценка.
Наистина талантливото дете ги спаси, но това не е детски формат.
Не съм доволна.

# 891
  • София

Въх, недей така, че на Манчо ще му се изправи косата, дето я няма Laughing

# 892
Има хармония между Дичо и Карина според мен,от тези дългогодишните двойки,които си знаят всичко от-до.Тяхните целувки не ми изглеждат пресилени,както на останалите двойки.Да спрат да се наричат вегетарианци,защото не са такива!
От продукцията май ги карат все да се прегръщат и целуват.Изглеждат фалшиво.

# 893
Въх, недей така, че на Манчо ще му се изправи косата, дето я няма Laughing
Ще ръснат малко мащерка отгоре и на Манчев ще му мине. Simple Smile

# 894
Е, не е невзрачна Каринчето. Изглежда много добре и има характерна красота.
Дичо нали имаше заведение на морето, сега и градина, явно кулинарията му е страст.

Нели и Сано са чудни. Ето 2 от рецептите им от ИГ на Сано.
Скрит текст:

Може ли и втората страничка за пая Simple Smile

# 895
Тази седмица въпреки леките лигавщини ми харесва. Наблягат на готвенето, има уважение към храната и към гостите. Не претупват готвенето ей така да им мине номера. Готвят сами. Няма скандали и разни миски.
Не съм ги гледала друг път. Не знам на Дичо бившата коя е или как се е държал преди. Карина помня, че участва в Мастършеф. Патешкото изглеждаше добре и десерта ми хареса. Не е връх на кулинарното изкуство, но си го направи сама и се постара.
Като цяло приятно изненадана съм тази седмица. На Наум и Тея не съм им гледала блоговете, но и те се справиха добре. Като цяло тази седмица е приятна изненада и лъч надежда, от хората който по принцип ни показват в предявеното.
Някой да знае мелодията, която я свири това русото момче, от коя песен е?

# 896
Аз не разбирам невзрачна как се асоциира с тази жена, но си мислех колко са ми симпатични всички жени. Без джуки, без цици изливащи се в чиниите, без изкуствени къдри висящи съшити към косите им. И колко топлина и нежност виждам аз. Мисъл за деца, искрено вълнение за представеното от тях. Толкоз човешка група отдавна не помня. Не, че не се е случвало, но много по рядко, от набутващите ни в други вечеринки примати. Много се радвам на такава Черешка.

А, не тази Теа на Наум е с комплект смешни бомби 800куб. залепени на  телото !

Скрит текст:

# 897
И? Аз не ги видях "сервирани" в чиния, както съм написала. Но ако за теб е важно да си кажеш репликата, от която прозира желание за заяждане, не ми пречи. Пиши си.

# 898
Който помни сервираните гърди на Светлана Гущерова, знае за какво говорим. Още се възстановявам от шока.

# 899
Не знам на Дичо бившата коя е или как се е държал преди.

Бивша му е Диляна Попова. Щеше да стои нелепо до нея, както се е налял и заприличал на тираджия, а не на рокаджия.

Скрит текст:

Нито Дичо ми хареса, нито Карина. Нещо фалшиво има в тях, не ми допадат.
Кое му е "смешното" на гърдите на Теа? Ниго са огромни, нито са вулгарни и да, не преливаха от деколтето.

Общи условия

Активация на акаунт