🍒Черешката на тортата – сезон 15🍒

• 57 834
  • 1 062
  •   1
Отговори
# 975
Дичо май се беше омотал с домашната ракийка, как примижваше само. Joy
И преди не го харесвах, сега съвсем. Заприличал е на дебел застаряващ чичка на който битовия алкохолизъм не му е чужд. И за който вегетарианството е някакво екзотично състояние. Прилича  на някой, който не знае значението на дадена дума, но понеже му звучи сложно и засукано я използва при всеки удобен случай и се тупа в гърдите: Вегетариан! Вегетариан!, докато нагъва "жилавата" пуйка. Бай Ганьо Вегетарианец. Joy

# 976
  • Sofia
При предишно негово участия беше правил раци и май жаби 🤔😳
Можеха да кажат,че избягват месо или рядко ядат такова.
Истински вегетарианец не би пробвал дори.

# 977
Кого заблуждават, че са вегетарианци? Имах период в студентските си години, когато почти три години не ядох никакво месо и нищо, добито след смъртта на животното. По здравословни причини започнах отново да ям. Още помня, че първото, което опитах беше пилешко. Бях изумена, че не усещам нищо, все едно ям вестник. Толкова безвкусно нещо не бях яла, все едно авокадо без нищо, неутрален вкус. След третото хапване вече се върнаха "спомените" ми какъв беше вкусът на месото и към днешна дата това е любимата ми храна, но по онова време "само да опитам" - абсурд! Та защо така се излагат, идея нямам.

# 978
На мен ми хареса соса/гарнитурата с бекон за пуйката, иска ми се да го пробвам. Освен бекон, шалот и соса от пуйката, още нещо имаше ли?

# 979
  • София
Има някаква изкълчена мода да се седи с шапка на масата. Даже Евгени Минчев беше с бомбе и буквало изглеждаше като някакво чучело на масата.

Всъщност според мен Дичо има някакъв проблем на главата (например белег) или пък си е набил някакви комплекси (да речем защото вероятно е плешив) и затова е постоянно с шапка.

За слънчевите очила нямам идея защо ги е сложил, предаването се записва с камери и силни прожектори и нищо чудно да е имал проблеми с очите. Аз например съм носил 6 месеца слънчеви очила навсякъде (навън и навътре) по здравословни причини.

# 980
  • ВАРНА
Тъй като няма тема  пък е много близка  пиша тук -
 Ловци на храна  на Шеф Токев което се излъчва всяка  неделя на обед 12.30 ч.  - ще има извънредно коледно издание на 24 декември от 12.30 часа по би ти ви! 
Даже не знаех,че има такова, сигурно от десетина години не го гледам бтв-то. Бтв пусках само за Мастършефа, ама последния след отлагането не го догледах.Сетих се да пусна края на финала.

Много добро готварско шоу е.  Ходят  из българските градове и правят ястия от района на България - където са. 
  За 24 декември май че ще бъде извънредно  от дома на шеф Токев.

# 981
  • София
Дичо Е плешив от доста години и за това носи шапка. На мен тя не ми пречи, но седенето с очила на масата е друга работа. А след като веднъж може да е без очила, значи не е проблем.

Предаването на Токев е интересно много, ама тематично за Бъдни вечер бе хубаво да го дадат по-рано, че ако нещо ни хареса, да може да си го сготвим. Но ще го гледам така или иначе Simple Smile

# 982
На Дичо шапката му е като запазена марка.
Лично аз не бих го възприела без нея.
Както съм свикнала и с на Сашка Васева шалчето на врата, и с други подобни примери.

# 983
  • ВАРНА
Предаването на Токев е интересно много, ама тематично за Бъдни вечер бе хубаво да го дадат по-рано, че ако нещо ни хареса, да може да си го сготвим. Но ще го гледам така или иначе Simple Smile

Е на обед след новините 12.30 ч. извънредно другия четвъртък 24 декември ще е шоуто на Токев...питка някаква меси на рекламния спот...има време 13 часа да се почне до 16 ч. готова.

# 984
Дичо не бие на нищо, не че Карина много хубав ее.
Тия са вегетсщарианци колкото съм и аз. Банално стават вече с тва опитване и злобното рязане на оценки.
На мен Калоянчо ми харесва много 😊😊😊 имя нещо в него което ми допада😁.

# 985
Точно така. Вманиачени вегетарианци не е хубаво нещо, но тези всяка вечер ядат месо!

Kaкво ще рече вманиачени?
Или не ядеш месо и си вегетарианец,или ядеш месо и не си вегетарианец.Тези двамата не са вегетарианци от момента,в които са сложили месо в устите им.
А Дичо и Карина страхотно много ми паднаха в очите с оценката "ама нали има и състезателен елемент' и бааам 9т.
Злобен,дебел гном.
Манчев също се изложи,но той отдавна за мен не е авторитетен готвач и неговите думи и съвети за мен са безтегловни.15 сезона - "слагайте подправки,пресни подправки,мащерка до втръсване",дойде един човек,който добави подправки и Манчо "Аа,много подправки сложи" 6т.
Калоян много се раздаде,работи момчето,показа интересни гозби,които досега не са правени.Научихме и за сирената.Не заслужаваше толкова ниска оценка.

Още снощи след като изгледах епизода,се бях засилила да пиша,но бях афектирана от подигравките на Манчо и Дебеланчо.
Много се надявам Дафинка и Любе да победят,само и само Дичо да не вземе плакета.Не заслужава.

# 986
Вманиачени са тези, които се опитват да накарат и другите хора около тях да не ядат месо и демонстрират отвращение или агресия, когато видят някого да яде месо.

# 987
Проблема е че постоянно се изтъква как Дочо е вегетарианец от 20 години. Кой вегетарианец от 20 ще му хрумне да опитва месо и то всяка вечер.

# 988
Вманиачени са тези, които се опитват да накарат и другите хора около тях да не ядат месо и демонстрират отвращение или агресия, когато видят някого да яде месо.

Аз такова поведение никога не съм виждала,но обратното - многократно.
Месоядни да гледат с насмешка хората,които по ред причини са избрали да се хранят със суровоядство или да бъдат вегани/вегетарианци.Спомням си,че първата година на моето вегетарианство,майка ми и баба ми говориха,че имам хранително разстройство,че хората умирали от вегетарианство или пък че било модерно и затова не консумирам месо.Моят избор беше добре обмислен и си заставам зад каузата,че животните са за обичане,а не за ядене.
И ми е обидно като ги гледам тези псевдо "вегетарианци" Дичо и Карина как ядат месо всяка вечер и безобразно се наричат вегетарианци.Как не ви е срам?!

# 989
Не знам от колко години се излъчва този формат,но за първи път ми харесват и то много почти всички участници.
Аз също съм между нехаресващите Дичката.И жена му не ми харесва.
Предполагам,че победители ще бъдат днешните участници.

Общи условия

Активация на акаунт