Към ДЕКЕМВРИ крачим със усмивка да прегърнем бебчо вече ни се иска!

• 16 868
  • 285
  •   1
Отговори
# 105
Ladybird,
това което знам от моята главна счетоводителка по въпроса е, че  болничния НЕ може да  е продължение (т.е. да се ползва старата база), ако е издаден с друго основание (диагноза), дори и да няма прекъсване между дните !!! Но за съжаление не зная къде точно го пише това в нормативните актове.

# 106
Virginity Пожелавам ви в съвместният ви живот,винаги да цари идилия!
Пожелавам ви винаги да бъдете завладяни от вихъра на щастието!
И нека винаги във всичко да бъдете рамо до рамо!

Как ви завиждам за дъжда. При нас е все още жега, мразя го гадното слънце (чак не мога да повярвам, че го казвам). За първи път се потя, за първи път ми е жега, все в банята кисна, мисля, че накрая ще ръждясам от толкова къпане  Grinning

Последна редакция: ср, 20 сеп 2006, 15:17 от shrew

# 107
Вержи , ти май верно ще си останеш мома ако не затвориш тоя нет.
За срещата може и да дойда, чакам главата на семейството да реши най накрая ще пътуваме ли или не ( ама ако на него чакам.... щех и аз да си остана стара мома).

# 108
  • Бургас
Ето ме пак  Hug
Обменната карта я дава гинеколога, мисля че в 36 седмица, тя ти е за болницата. В нея пише резултатите от изследванията, насока как да протече раждането /нормално или секцио/, ей такива неща. Споко, кат6о дойде времето гинеколога ти ще ти я даде.

Klemy Благодаря, страхотна си!
Абе въобще всички сте 6, просто знам, че винаги мога да разчитам на вас и за това ви обичам  Heart Eyes
Тук цял ден е приятно топличко, но се смрачи и май ще вали, ухх отива си лятото, идва есента  Cry, но заедно с това наближава зимата, а тя ще донесе щастие на всички нас!  baby_neutral   Simple Smile

# 109
Сещате се почти накрая! Изпуснахте толкова безценни бисери и гащите на Даниелчето и Шру. Но това си е за ваша сметка! Ха-ха!

Ти само това помниш......а за корема на pontes.....да, да, онзи дето намалява......това защо все го забравяте  Mr. Green

# 110
Ох, днес от времето ли е не знам ама много ми се вие свят. Sick
Като станах кръвното ми беше 70/50 пих течности и го вдигнах на 90/70, ама още ми се вие свят, не смея никъде да изляза.
Ох, извинявайте за мрънкането.
В Бургас още не е заваляло, само е мрачно.

# 111
Da vi se opla4a i az ve4e zao4naha da mi se podyvat krakata,a predi sedmica si pravih izsledvane vsi4ko be6e nared.Vie imate li takav problem i ne6to izpisaha li vi.

# 112
Здравейте момичета!!! Hug
Как сте днес? Май вече имаме една много прясна булка сред нас!!! Party
Nikki_Ivanova благодаря за инфото,много ми хареса наистина и си го преписах снощи Wink

Да се оплача и аз -от няколко дни бебчо не ме рита както преди,ами ми се струва едно много особено такова Embarassed-много ниско долу го усещам,все едно ще излезе крачето всеки момент и като че ли малко болезнено на моменти...На някоя от вас да се случвало?

Аз отивам в албумчето да разглеждам,разбрах,че има нови снимки  Wink
До скоро  Hug

# 113
  • Русе
EASpirit ,при мен е всеки ден така с ритниците,защото бебчо е напречно разположен.Чете ли в-к"Утро" - вече и в Русе има 3д ехограф?Само Пейкова преглежда на него, 40лв. е прегледа.

# 114
  • София
Сещате се почти накрая! Изпуснахте толкова безценни бисери и гащите на Даниелчето и Шру. Но това си е за ваша сметка! Ха-ха!

Ти само това помниш......а за корема на pontes.....да, да, онзи дето намалява......това защо все го забравяте  Mr. Green

Айде ся - корема на pontes намалявал - не към казвала такова нещо, твърдо отричам!  Blush

# 115
Шру, не съм я забравила Понтес, ама като я гледам на снимките с тия чупки в кръста и се реди за "А" група по шкембе.... Как ше намалява като почти не се вижда?

# 116
  • София
Верджи,честито  baloniДа се обичате много,много Two Hearts

# 117
  • сто акровата гора
Virginity честито, много любов ти пожелавам    loveuuu  от добро да не се отървете  family
EASpirit направо ми взе думите от устата  Crazy От 2 дни малката ми хубавица рита много особено, някак по-отвътре ако ме разбирате  Thinking и ниско долу, чак се притеснявах вече, но пък Майчето е отговорила вече, така че ще спра с притесненията, все пак тя има опит  Peace
Иначе с килограмите съм вече +7, как ли ще е за напред, явно отивам към слонче   261uu
Поздрави на всички  Hug

# 118
  • София
EASpirit аз също така ги усещам ритниците-ниско и понякога много неприятно Confusedне си единствената LaughingСара нищо чудно да ти помогне космодиска,майка ми е много доволна от него,тя все се оплаква от кръст,гръб.И на мен ми го е слагала и наистина май има ефект.

smile3521Да,бе вярно само наште гащи споменаваш smile3503Аз съм +11 кг. вече smile3511и всеки ден се заричам да съм на диетка и все се провалям -нещо все ми се хапва Confused

# 119
  • sofia
Здравейте тумбачета!  bouquet
  Virginity, как имаш ентусиазъм преди заветния момент да стоиш в нета бе човек!? Laughing Аз като се сетя за мойта сватба....стана ми лошо от вълнение преди да изляза от вкъщи точно като дойдоха ку- мовете Crazy  Ама ти две радости наведнъж тази година - хем маминка, хем  съпруга...ох, да  сте много щастливи и да постигнете всичките си мечти заедно! Heart Eyes
  Маминки, някой знае ли къде са открили този Хиполенд и ходил ли е някой вече там?
  И друго да ви питам - кога се взимат тези вагинални секрети за гъбички и бактерии, аз вече съм в 7 месец и никой не отваря на ЖК-то дума за това...
Soseress, щом ти си слонче с +7, аз с мойте +12 какво ли съм тогава....рекламното лице на Хиполенд Crazy

Общи условия

Активация на акаунт