🐑''Фермата 6: Пътят на една мечта'' - тема 14 - ФИНАЛ /06.12 - 12.12/🐑

• 102 421
  • 3 432
  •   1
Отговори
# 1 050
  • София
Епизода с Мария в Смени Жената излъчван ли е?
И той се е прекуцал. Simple Smile
Тъкмо да го излъчат и БТВ свалиха от ефир няколко предавания,вкл.Смени жената.
Предполагам,че тази пролет ще го видим все пак.

# 1 051
Аз не мисля, че Надя и Мария са си самоизградили репутация на най-силните жени вътре.
Освен Надя някоя друга печелила ли е имунитет няколко пъти? А Мара винаги беше след нея.
Техните битки не бяха кой знае какво, бъркането на белтъци например, но все пак вътре нямаше по какво друго да съдят останалите жени кои са най-силни. И аз да бях вътре щях да ги считам за топ 2.
Нищо, че Ваня, Поли, Даяна имат по-спортни фигури. И така да е, не блеснаха на битките за имунитет.
Дая има повече имунитети от Надежда

Да, проверих. Ама пък Надя е била два пти фермер, правейки женски дуели и следователно не е участвала в битките за имунитет. Е, пак не мисля, че са се фукали, дори и да не ги харесвам.

# 1 052
На Милена фуканьето ѝ изяде главата и то два пъти. И тя се канеше много на Ванчето, а си тръгна.

# 1 053
Епизода с Мария в Смени Жената излъчван ли е?
И той се е прекуцал. Simple Smile
Тъкмо да го излъчат и БТВ свалиха от ефир няколко предавания,вкл.Смени жената.
Предполагам,че тази пролет ще го видим все пак.
И за да се реваншират са и дали място във Фермата. Ох, аман.

# 1 054
Аз не от неверие, а от възхищение и любопитство бих искала да разбера техниката на Даяна. Чува се по едно време, че казва 15 и слага най-дясната картинка на 3тия ред. Не може да съм сигурна че съм гледала всички интервюта с нея, но как един журналист не я запита каква е техниката, а само за Йордан и Петър питаха.
Илиян йогата ще си е организирал чоп за кой от финалистите да даде глас:grinning:

# 1 055
  • Вестерос
Спойлер за дуела

Скрит текст:
Днешния епизод е качен във войо, информацията е от него:

Скрит текст:
Стоян взима битките за 4 и 5 точки и печели дуела.

Така ли?

Тези луди ли са да го качат по -рано..... лелее

# 1 056
След тези постове съвсем скоро очаквам в нета да изникне заглавие и да ги изредят всички там, кой къде бил.
Доста се копира оттук наистина.

Ами нека да помогнем на "новинарите"! Като гледам това....
Скрит текст:

Можем да предложим апетитни заглавия. Да помислим до началото на дуела. Започвам аз:

Очаква се силен успех на нов модел мъжка дневопижама: Фенки луди по пижамата и спортния екип на участник в българско риалити - нова ниша на пазара.

# 1 057
  • Другата България
Аз по-скоро бих заложила на нова реклама на презерватив......неизползван.
Дано довечера да заприлича на използван.

# 1 058
  • София
Аз пък си спомням как Петър и Калоян седяха и коментираха Стоян, че не е за подценяване. Никой от тях не каза, че е по-слаб от някой от тях, по скоро че не са очаквали да се представи така добре. Явно са очаквали Стоян да е Асен2

# 1 059
Еми, и с асоциации да е, пак не мога да си го обясня. Все пак това са 25 фигури. Тя нали пише тук. Може ли да се включи и да обясни? Интересно ми е.
Е какво да се обяснява? Хората сме различни, с различни силни и слаби черти. Може го и това е.

Е, не ми се карай, де. Просто ми е интересно, защото аз не мога да помня, затова ми се струва невъзможно. По принцип обичам да решавам всякакви логически задачи, добра съм в математиката, но такова нещо да запомня ми се струва супер невъзможно. Затова ми е интересно как е възможно да се запомнят толкова картинки под камара топки и да се наредят от раз без грешка.

avicom, благодаря ти за обясненията. Flowers Hibiscus

Аз смятам, че Мария и Надя наистина са силни, не е било само заблуда. Например, във въпросната игра с картинките, Надя се катереше доста леко, докато Даяна едва креташе.

# 1 060
Кулинарното състезание Мастър шеф.

Ами окей, как може да гадаем какво ли значи, половината едва ли са се сетили, нищо не пречи да се напишат няколко букви повече "Мастършеф". Още повече в темата за Фермата не всеки знае какво ли значи МШ.

А Мария днес я гледах, като включиха мъжа й, нищо не му се разбира и на него. Трябват субтитри и на двамата Grinning Grinning Grinning

JoyJoyJoyJoyJoyJoyJoyJoy

# 1 061
  • София

Спойлер за дуела

Скрит текст:

Скрит текст:

Така ли?

Епизодът ще е наличен след 22и30, не е качен все още.
Просто някой знае и си избърсва ръцете с voyo.
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 09 дек 2020, 20:28 от Lucy_lu

# 1 062
  • София
Спойлер за дуела

Скрит текст:

Скрит текст:

Така ли?

Не го правят за първи път. Аз от поне 3 години си го гледам така предаването. В сайта не ги пускат по-рано, но поне моя доставчик на телевизия ги пуска около 4-5 часа по-рано с изключение на финала.

Скрит текст:

Последна редакция: ср, 09 дек 2020, 20:33 от Zverche84

# 1 063
Аз не от неверие, а от възхищение и любопитство бих искала да разбера техниката на Даяна. Чува се по едно време, че казва 15 и слага най-дясната картинка на 3тия ред. Не може да съм сигурна че съм гледала всички интервюта с нея, но как един журналист не я запита каква е техниката, а само за Йордан и Петър питаха.
Илиян йогата ще си е организирал чоп за кой от финалистите да даде глас:grinning:

Техниката на Даяна е много известна, но сработва само когато е в комбинация със силна зрителна памет и концентрация.  Не е нещо природно чудо, но си е тренирано умение. И това се учи, не е от ей-така. Тя още преди битката каза " това мисля да го направя отведнъж" или нещо подобно. Тогава разбрах, че тя е обучена в това умение. И ми спечели уважението пак. Млад човек, който се интересува и се мята на всякакви неща за израстване на личността. Мария или Надя дали разбраха изобщо какво направи Даяна, за тях тя си остава оная дето е много учена. ( на техния език). Според мен само Петър и Ванче разбраха и оцениха, какво е това.

# 1 064
Еми, и с асоциации да е, пак не мога да си го обясня. Все пак това са 25 фигури. Тя нали пише тук. Може ли да се включи и да обясни? Интересно ми е.
Е какво да се обяснява? Хората сме различни, с различни силни и слаби черти. Може го и това е.

Е, не ми се карай, де. Просто ми е интересно, защото аз не мога да помня, затова ми се струва невъзможно. По принцип обичам да решавам всякакви логически задачи, добра съм в математиката, но такова нещо да запомня ми се струва супер невъзможно. Затова ми е интересно как е възможно да се запомнят толкова картинки под камара топки и да се наредят от раз без грешка.

avicom, благодаря ти за обясненията. Flowers Hibiscus

Аз смятам, че Мария и Надя наистина са силни, не е било само заблуда. Например, във въпросната игра с картинките, Надя се катереше доста леко, докато Даяна едва креташе.
Не ти се карам. Останах с впечатление,че се съмняваш за манипулация или измама някаква. Но освен,че има техники, има и хора,които имат разни умения и дарби, като фотографска памет, например.

Общи условия

Активация на акаунт