🐑''Фермата 6: Пътят на една мечта'' - тема 14 - ФИНАЛ /06.12 - 12.12/🐑

• 102 491
  • 3 432
  •   1
Отговори
# 1 035
Покрай Митко от МШ изгледах и Мария.

Какво е МШ? Пишете с цели думи, така не става ясно

# 1 036
  • София
МастърШеф

# 1 037
  • Разпиляна във въображението
Кулинарното състезание Мастър шеф.

# 1 038
Аз не мисля, че Надя и Мария са си самоизградили репутация на най-силните жени вътре.
Освен Надя някоя друга печелила ли е имунитет няколко пъти? А Мара винаги беше след нея.
Техните битки не бяха кой знае какво, бъркането на белтъци например, но все пак вътре нямаше по какво друго да съдят останалите жени кои са най-силни. И аз да бях вътре щях да ги считам за топ 2.
Нищо, че Ваня, Поли, Даяна имат по-спортни фигури. И така да е, не блеснаха на битките за имунитет.
Дая има повече имунитети от Надежда

# 1 039
  • София
За мен Стоян не е силен, той победи двама от най-слабите участници Митко и Кустев, на когото не му достигане въздух и даже сам се изненада колко е зле физически на фона на част от другите.
Не мисля, че Стоян има шанс срещу Боби или Калоян, за Петър може и да са наравно. Ваня обаче си се доказа, че е сред топ 2 най-силни жени, а най-вероятно и от Надя е по-силна.

# 1 040
  • при късмета
Е, довечера ще видим на Даньо възможностите.
После и тези на Петър.
Сравних ги само като физическа сила. А двамата един с/у друг, може и да не видим, това би било най-доброто сравнение. Още вчера вкъщи коменитрахме, че Данчо направи грешен избор, макар да си го бе намислил още преди да направи женския дуел, че ако дръпне Петър вместо Стоян има повече шансове. То и не знае предварително какви ще са битките, а това е от най-голямо значение и кой ги реди. А и хич не ми е зор Данчо да остава

# 1 041
Кулинарното състезание Мастър шеф.

Ами окей, как може да гадаем какво ли значи, половината едва ли са се сетили, нищо не пречи да се напишат няколко букви повече "Мастършеф". Още повече в темата за Фермата не всеки знае какво ли значи МШ.

А Мария днес я гледах, като включиха мъжа й, нищо не му се разбира и на него. Трябват субтитри и на двамата Grinning Grinning Grinning

# 1 042
Подценяват Ваня и Стоян защото са решили че те другите са велики и непобедим. Толкова са тъпи че изобщо не оценяват победите и на двамата. Дори и всички да ги опука Стоян за тях пак ще е най слабият. Само заради нарцисизма им

# 1 043
  • София
До момента ( след епизода от 08.12 ) моето разпределение на вота на фермерите

Боби - Данчо, Стоян, Милена(50%),Поли(50%)
Калоян/Петър - Калоян/Петър, Косъма, Жанета, Мария, Мирослав ( съдя по снимките ), Кустев
Надя - бай Анго, чичо Митко Иконата
Юхуу - Асен, Габи, Даяна, Дана, Милена(50%), Поли(50%)

Йогата нямам идея.

Надето ясна,обаче за Ванчето колко си ги наредил...Милена за Ванче?Дето й се хилеше и крякаше за морков?
Поли? В нож-гейт тя беше на крачка от ножа и после защити Марето.Асен? Че той въведе хейти-Ванче.Даяна?
Изключая Асен всички тези ще гласуват за Кало/Петър.На Милена се извини,поиска й прошка.
Изобщо всички фермери,които и сега са там единодушно почти посочиха Ваня за най-досадна.

# 1 044
Не съм гледала предишните сезони, как вота на участниците се отразява на финалния резултат?

# 1 045
  • при късмета
И аз писах Милена при подкрепящите Ваня. Дълго не можех да реша за кого ще гласува, но единствената линия, която не промени и при двете си влизания е, че искала да обедини жените, заради това, което им каза Габи. Това ми е основанието да я сложа там, мисля, че ще подкрепи жена и това при никакви обстоятелства няма да е мишата физиономия

# 1 046
Петър пък с какво е заслужил финал? Че и го причисляват към най-силните и достойни. А, да, 'щото се има за готин. Търтей!

# 1 047
  • София
Еми, и с асоциации да е, пак не мога да си го обясня. Все пак това са 25 фигури. Тя нали пише тук. Може ли да се включи и да обясни? Интересно ми е.
Аз имам обяснение,защото съм го правила.От всички тези картинки -25 си правиш изречения с асоциации-по 5.
Тя е актриса-има нужнният тренинг да помни бързо текст,
Затова,когато се качи горе тя хващаше картинка и я слагаше разбъркано-за първо,пето,трето изречение.Не й беше необходимо да ги търси конкретно,за да започне от ред 1.

# 1 048
Еми, и с асоциации да е, пак не мога да си го обясня. Все пак това са 25 фигури. Тя нали пише тук. Може ли да се включи и да обясни? Интересно ми е.
Е какво да се обяснява? Хората сме различни, с различни силни и слаби черти. Може го и това е.

# 1 049
Епизода с Мария в Смени Жената излъчван ли е?

Общи условия

Активация на акаунт