🐑''Фермата 6: Пътят на една мечта'' - тема 14 - ФИНАЛ /06.12 - 12.12/🐑

• 102 016
  • 3 432
  •   1
Отговори
# 645
За мен е странно каква потребност може да имаш да се запишеш в Смени жената? И изобщо да щъкаш по предавания като пеперуда.....

За мен, участие във Фермата, Сървайвър и може би Игри на волята /макар, че не го гледам/, си е чиста проба предизвикателство, което дава много на участниците. В смисъл, не само заради парична награда, пък и той кой ли влиза заради нея Rolling Eyes , както разбрахме напоследък. Но други - направо се чудя как има желаещи да участват. Но всъщност, като има зрители, има и желаещи - така де, затова имаме дистанционни в крайна сметка. Познавам  хора, които с удоволствие биха сменили канала когато започне Фермата.

# 646
  • София
След тези постове съвсем скоро очаквам в нета да изникне заглавие и да ги изредят всички там, кой къде бил.
Доста се копира оттук наистина.

# 647
За мен, участие във Фермата, Сървайвър и може би Игри на волята /макар, че не го гледам/, си е чиста проба предизвикателство, което дава много на участниците.
Желаещи и за Фермата,и за ИВ винаги ще има. Независимо, че в ИВ Продукцията ги скъса от кекс и през двата сезона участниците Simple Smile

# 648
На финала съм за Ваня, която ми беше изключително неприятна в началото, но напоследък ми се издигна. Шантава и хаотична е, но е искрена и е най-малко омаскареният образ от всички там.
Петър и Калоян, когато са отделно, са ми по-симпатични, отколкото заедно. Те са ми другите двама финалисти.
И четвъртия поради симпатии от началото... е Данчо. Но ми се искаше да видя изданието на Фермата от паралелната Вселена, в която Даяна не е била избрана и той е бил самостоятелен играч. Ама като го гледам какъв е, е щял да си намери някоя я Диана, я Даная... слаб му е ангелът.

# 649
Каза, че за пореден път повтаря една и съща грешка, която е направил с Камелия, сега и с Даяна. Когато участваха с жена му в Байландо, пък разказаха, че е имал сериозна приятелка, с която е правел заедно шоу програмите...

Байландо ме провокира да направя обобщение. Начиии, в този сезон имаме:
Актриса
Певица, слушана се не само у нас
участник в "Смени жената"
участник в "Съдебен спор"
участник в Българската Коледа и жена му в "Bailando: Сцена на мечтите"
и един, който се явява в клипа по случай 3-ти март на страницата "България ЕС" в youtube.

Кого пропускам?
Дана във фермер търси жена

# 650
Най-накрая епизода започна с интрото с всички участници! Музиката ми е любима!

# 651
  • Sunshine state
Като се замислиш наистина горе долу за всички се открива, че са участвали тук и там. Няма ли непознати по тези кастинги, че трябва навирани по предаванията хора да въртят и тук?

# 652
  • на село
Почна се, за Ванче съм, да се знае Grinning

А звукът, който приканва на арената ми е като на орките от Властелина, любим филм Blush

# 653
  • Другата България
Ужасна игра.

# 654
доста добре мина Юхуу по люлките като начало

# 655
Вчера не се разписах, но наистина супер представяне на Ваня на арената. Май ми се очертава като фаворит за спечелване на ферма.

# 656
Ее, доволна съм - днес подкрепят и Ванчето.

# 657
  • Велико Търново
На мен ми се струва, че в тези двубои няма отделни агитки.
Или пък снощи съм пропуснала нещо.

# 658
  • Стара Загора
И аз споделям мнението, че Даяна беше бижуто на фермата с изключителната си красота и харизма.
Данчо не може да има такава жена, колкото и да я омагьосва. Simple Smile
  И аз мисля по същия начин  и ще допълня, че освен красива, Диана е и умна , интелигентна и с феноменална памет. Не съм приемала "заигравките " й с момците на сериозно, а като част от играта и сценария . Това,  което ме дразни е дикцията й - говори с присвита уста и не много ясно. Обаче пък... винаги беше подходящо облечена във фермата ( поне тогава, когато съм гледала ).

# 659
9мин до момента, още две чувалчета и остават.
Мария има шанс в тази игра. Не е убедителна Юхуу

Общи условия

Активация на акаунт