🐑''Фермата 6: Пътят на една мечта'' - тема 14 - ФИНАЛ /06.12 - 12.12/🐑

• 101 656
  • 3 432
  •   1
Отговори
# 1 410
  • София
Даньо го даваха по БТВ в Преди обед, ама ми беше доста криндж и прехвърлих канала. Не мога да го гледам и секунда повече.

# 1 411
Хм, хм, хм...
Не му е лесно на Петър. Толкова влюбени в него, и то натрапчиво влюбени. Не знам навън как ще се откопчи от братската прегръдка на Калоян. Все ми се струва, че може би чувствата на гвардееца не са така споделени, както му се иска. Кое е това същото, което трябва да чувства Петър?

# 1 412
Данчо само в своята глава е интересен. И тези вечни номера на неразбрания шоумен и дълбока личност... скука.

# 1 413
  • БГ
Като гледам отношението на Калоян към Петър - имам чувството че първия изпитва повече от приятелски чувства. То не бяха прегръдки, то не бе чуди. Реагира като влюбена девойка.

# 1 414
Гледам Даню при Деси и Сашо.И ми писна, като зрител, всеки да обяснавя,че това което виждаме ,не е това ,което всъщност се е случило.Айде стига вече си оправдават глупостите .Ясно ми е,че може да има монтаж,изрязване,не всичко ни се показва, но както е казал народът Магаре застанало,магаре излязло.
   А навън ,сега,Калата и Пешката поддържат ли връзка?Не виждам много общи снимки,май.Ще е жалко,ако Калоян остане излъган в приятелството си към Петър.Макар че а не виждам много общо между тях.

# 1 415
  • София
В прекрасни взаимоотношения е с Камелия, не са се оженили, аз мисля че ти си го е изритала и затова спича и не иска да говори.

# 1 416
И сега Данчо и Камелия заедно ли са?
Дана, я кажи някоя клюка, бе моме Grinning Не се срамувай, всички сме клюкарки (повечето де) Hug

# 1 417
Ах, на Данчо не му стигнало ефирното време във Фермата. Че накъде повече тази досада!

# 1 418
  • София
Според мен му е била шута.

# 1 419
Много са жалки такива обяснения. Опитвайки се да си излъска ореола от една страна изкарва предаването нагласено, от друга  зрителят  пълен баламурник. И смята, че това ще му помогне да бъде харесван повече? Хах...Още по-жалко, ако наистина това, което видяхме накрая от Йордан, е истинското му лице. Аз вярвах, че макар и безгръбначен, лигав и егоцентричен, е добър човек. Но след безславното му напускане, а и след гнусарските му статуси в инстаграм,  вече не съм убедена и в това. Още от публикациите му си личеше, че злобно ближе рани. Вместо той да надхитри играта, тя му го натресе...на два ката.

# 1 420
Хахаха, Деси с искрено отвратено изражение изслуша как детето на Данчо гледало всеки ден, ама битките и смешките, не друго. Жалък тип.

# 1 421
После ще го изгледам Дани. А дъщеря му в България ли живее с майка си?

# 1 422
  • I want it all and I want it now.
Калоян и на мен ми е странно поведението кьм Петър то обяснения, надписи 😜 Точно, като влюбена девойка го раздава.

# 1 423
Хах, обаче има нещо особено спЙешъл в числото ПЕТ за Калоян.
Даже и ПЕТър започва с ПЕТ Satisfied

# 1 424
После ще го изгледам Дани. А дъщеря му в България ли живее с майка си?

Може би не, защото още не се е виждал с детето.

Общи условия

Активация на акаунт