🐑''Фермата 6: Пътят на една мечта'' - тема 14 - ФИНАЛ /06.12 - 12.12/🐑

• 101 632
  • 3 432
  •   1
Отговори
# 1 605
  • София
Коя е Велислава, която Калоян спомена? Преди не съм я чувала.

Починалата сестра на Петър.

# 1 606
Ехе, първият финалист се определя от този дуел. Много добре Simple Smile Според мен Боби ще избере Стоян просто защото вече каза че си представя в главата че ще е с Калоян на финал. А тази Надя винаги защитничка на онеправданите. Изведнъж видиш ли, вика за Боби и тя. Все да се набута тази женица.

# 1 607
  • София
Боби върви към рекордните 5 точки от един дуел за този сезон?! :о
3 точки от битките + 1 точна бонус за първи дуелист + 1 точка бонус за победа на НУЛА.

# 1 608
Хахах..., на Петър Боби му е виновен, че е слабак!!!

Хаха, Пешака е много смешен... Боби държал като гладно циганче. А, той какво очаква, че ще му пусне на мачото ли? Против Пешо съм категорично, лежа цял сезон, между капките. И той въртя лав сторита да си чеше егото, пък после другите смотани и неразбрали. Пълен въздухар. Ако беше ходил по-рано на арената, да си беше заминал досега от някой от другите мъже.
Ами изтощен бил човекът психически...

# 1 609
От самото начало си мисля, че Борислав ще спечели фермата, но на мен ми е изключително неприятен. Има нещо отблъскващо в погледът му, прикрит и лицемерен ми е... Винаги има "аз, аз,аз..."

Точво същото си мисля и аз. Има нещо в погледа му, лукав ми е, не ми допада.

Типично за етноса поведение - хитро, лукаво, подмолно.
Дано втора година поред не спечели представител на малцинствата, че прекалена ще ми дойда тая толерантност.

# 1 610
Пепчо бавен ми се струва

# 1 611
  • София
Оплете се като пате в кълчища
загуби дуела още тук

# 1 612
Не че харесвам особено Пешо,обаче играта с въжето беше абсолютно нечестна....И за това са виновни продукцията...Защо позволиха пускане на въжето??Мхмм...за да дотътрят отново циганина на финала...Аман...Прояви се циганското у Боби...А иначе щеше да обвини продукцията в дискриминация...Промени ми мнението за себе си....Хубава работа,ама сиганска,какооо....

И какво като е пуснал въжето?Някой да е казал че е забранено?Тази игра не е за дърпане със сила,  а за това кой ще я изиграе по-хитро.Ами надигра си го Боби отвсякъде.Пешо може да се сърди единствено на себе си.
Тогава просто могат да извадят въжето от сеното и да го хвърлят на земята, пък да си стоят върху макари те
Да.Разбира се че могат.Не е забранено.Ще спечели този,  при който маркера е по-близо.Какъв е проблема?Дали ви харесва,  или не ви харесва,  това са правилата на играта.

# 1 613
  • Другата България
Петър загуби.
Не трябваше да слуша тези тримата, това му загуби битката.
Аз започвам да наблюдавам Калоян.
Притеснена съм за него.

# 1 614
Охоо, за това време, Боби вече беше свършил с всичко. Мнного се омота Пепо.,никакъв шанс, но пък защо дадоха лампите на алманаха. Дали ще има пета игра..

# 1 615
Петър втори Даньо.
Не умее да губи.
Слаб физически, но с голямо самочувствие.
Докрета до тук благодарение на побратима и любовните истории.
Бавен, муден.
Няма да ми липсва, ако загуби.

# 1 616
Simple Smile
Играят примерно за купата на Краля Реал Мадрид срещу Реал Хаен. Дали победата е 1:0 или 15:0 е все победа, без значение на резултата Simple Smile

# 1 617
  • София
Петър е пътник, още на въжето замина.
Калоян ще спука вена, Ваня е все така безнадеждно влюбена... шматка.

Ще плачка Кано, само самочувствието му е множко на Петър

# 1 618
Май току що разбрахме кое е слабото място на Боби- равновесието, бързо му се завива свят. Представям си игра на финала- въртене около един огромен болт и после ходене по греда, ако може с яйце на прът. Само това е шанс да се победи “супер-татко”.

# 1 619
Петър цял сезон се мислеше за най-силния ама сега като го гледам друго виждаме

Общи условия

Активация на акаунт