🐑''Фермата 6: Пътят на една мечта'' - тема 14 - ФИНАЛ /06.12 - 12.12/🐑

• 102 263
  • 3 432
  •   1
Отговори
# 1 935
  • Другата България
Изгледах и втора част на материала.
Няма го нашия герой, няма и къща в Летница.
Но какви къщи има, на тези, които са "подчинени" на организаторите, тоест, на майка му и на баща му.....ум да ти зайде.
Именно, нещо от рода на телефонните измамници и техните палати.
Някой беше написал, че къщата на Боби в Летница била като "от списание".
Дано не е с такива пари.
Видяхме, че Боби работи, много може, много умее, много се старае, дано това не е било само пред камерата на "Фрмата" за три месеца, а негово ежедневие.
Напълно го разбирам защо искаше толкова да се разграничи от етноса, защо се пазеше така стриктно, защо спазваше поведение и преекспонира накрая с това "супертатко" и рефрена за татковците.
Това обаче не може да ме накара да го харесам.

Давай, Ванче, май само за нея все още няма някакъв компромат.

# 1 936
  • София
Няма значение за мен случАено или неслучАено е излязъл компроматът точно сега. Достатъчно е да е достоверен.
Има неща, които по принцип одобряваш или не одобряваш, незаивисмо кога си ги разбрал.
Аз все пак вярвам, че има такива цигани, за какъвто се представя Боби. Дори познавам такива, на които съм се натъквала в чужбина. Най-големият им проблем е наистина, че колкото и умни и работливи да са, винаги отнкяъде изникват разни хора познати или роднини от етноса, които да им създават проблеми и да им напомнят откъде са тръгнали.

То всъщност в такава ситуация няма значение дали си циганин или не. Ако някой е тръгнал да изкарва на показ неща, които се опитва да забрави човек, още повече ако не е замесен по собствено желание, то иди го спри... Винаги ще се намерят доброжелатели, де.

# 1 937
И аз преди време се старах, не, не бях с предразсъдъци относно тоя етнос. А и човека също се беше интегрирал.
Говореше много добре
Облякох го, нахраних го, оставих му ключ от едно жилище, дето трябваше да се шпаклова само едно помещение.
И след седмица няма да ви казвам каква работа бе свършил и как/ какво не/намерих в  жилището.
Та хубава работа,  ама Миганска.

# 1 938
И не трябва, участието и до момента е достатъчно .
Но ми е втори фаворит въпреки това.

# 1 939
  • Другата България
И не трябва, участието и до момента е достатъчно .
Но ми е втори фаворит въпреки това.
Според мен, на фона на участието на някои от останалите, това на Ванчето си е китка.

# 1 940
  • София
Днес не ми върви с писането, половината неща си изтривам...

Аз искам да науча кое за Боби е вярно или не, единствено това ще ми обърне мнението или не за фаворита ми.
Калоян не ми се иска да побеждава, не е за тая победа той.

Ако не е Боби, май съм за Ваня.

# 1 941
На мен ми е все тая кой ще спечели парите.Но ми е интересно как се разсъждава за даден човек.Боби казва,  че има фирма и си изкарва парите с тежък труд в строителството.И изведнъж излиза този компромат.Добре,  родителите му са такива,  каквито са.Боби явно не е тръгнал по техният път.Какво е виновен той,  че родителите му са такива?Човек не избира родителите си.Някой ще каже,  че не го е разгласил това.Хайде да сме честни.Кой от нас ще се хвали пред непознати с недостатъците на  родителите си?Боби е като всеки друг.С предимствата си и недостатъците си.Не мога да разбера,  защо в коментарите на някое реалити се търси някой перфектен човек,  че да го спечели.Ами няма такива хора.Някой си бил направил или казал нещо,  за три месеца.Вие да не би да постъпвате поюединствено правилният начин,  или не сте казали нещо,  което други не биха одобрили.Нека бъдем малко по-толерантни към недостатъците на другите,  защото и ние не сме перфектни.

# 1 942
  • Другата България
За Боби никъде нищо не се е писало.
Някой беше писал, че къщата му е като от списание, така и не разбрах къде я е видял.

Материалът е за родителите му.

# 1 943
  • София
И на мен ми е вече все тая кой ще победи, само да не е Надежда.

# 1 944

Ето на какъв коментар попаднах.
https://m.youtube.com/watch?v=cs-ZG9czAZ8&t=33s

Скрит текст:
Намерих и видеото.

Нямам думи!
Хм, хм, Ангел Стефанов е баща му? Организатор на просешка група в Гьотеборг. А съпругата му проси пред "златно място" магазин за алкохол...тази женица, с коята Боби толкова се гордее, че ходила един ден на училище. Прилича на родителите си, дори тембъра на гласа е на баща му.

Интересно, че компромати за Боби не валяха. А Надя с този Съдебен спор я разнесоха навсякъде.
[/spoiler]

Трият се всички коментари с това видео.
тоба го бях гледала преди години помня го идеото,но къде да ми дойде ,че ушатко е в него     вижда се на 1-част на пазара и в 2 ра част в една от джипките на босовете седи отзад.......дайте му наградата на тоя,че да има още и още за бизнеса  си.....

# 1 945
За кратко тук писа някаква потребителка от Летница : все не много ОК неща за Супертаткото и как той няма добро име в Летница. Писа нещо за фирмата му и други факти от родното му място. Естествено, не беше отразена ,а малкото хора, които й обърнаха внимание, доста грубо я скастриха.
Инфото излиза сега, защото Боби сега го видяхме- беше незабележим до преди дни.

Последна редакция: пт, 11 дек 2020, 17:06 от ellis

# 1 946
Не схващам какво значение има кой какъв етнос е? Чета от няколко страници и се хващам за главата. Как може да има такова деление. Хората са хора. Нас ни интерерсува кой как се представя във Фермата.  И мисля, че в предишни сезони Мустафа и Нури са били доста добър пример.  А Веселка, въобще не ме интересува дали е циганка или не,  тя ме дразнеше с определени свои постъпки, а и не бях съгласен наградата да отива в семейство, при което бащата е пияница и посяга на децата (това го видяхме всички при краткото му гостуване във Фермата, на мъжа на Веселка с децата). С две думи: видяхме "цигански номера" и от доста българи този формат. Така че няма значение кой какъв е. Борислав ме дразни с някои постъпки, особено в последните дни. Но като цяло е обран и не се е впускал нито в скандали, нито в любовни афери, нито в клюки и интриги. За разлика от доста други

# 1 947
Тези спойлери убиват кефа.

Не мога да упреквам Боби, че не изразява шумно мнението си или пък бяга от конфликти. Разбирам го защо е такъв. Ако цял живот се стремиш да се впишеш в една среда, към която не принадлежиш още с раждането си, то гледаш да не изпадаш в крайности, а търсиш златната среда. Затова и тук е част от масовката. Иначе мнение си има и все пак го изразява, но внимателно, деликатно, точно както направи забележка на Косъма - "извинявам се, моля ви, сложете по една шапка".  По същия начин си каза мнението и на Даяна. Имаше си такова, но не е отишъл да и каже "слушай, поведението ти изглежда така и така". Напротив, мълча си човекът и се изказа едва, когато го попитаха, макар да знаеше, че Даяна няма да хареса чутото.

Аз се загледах в предаването на доста късен етап, затова питам - целта на това предаване е хората вътре да изразяват открито мнението си, поискано или не? Гласуват ли хората по това в колко спречквания си се забъркал и как си оплюл противника? Нещо не мога да ви схвана логиката.

Ами то аз съм като Боби, въпреки че не съм циганка, идвам от добро семейство и имам самочувствие. Но никога не бих изразила негативно мнение, ако никой не ме е питал. И да - ще се опитам да се впиша в обстановката, ще бъда любезна с всеки. Просто от възпитание. Не виждам кое в това е лошо. Но ако ме попита Даяна какво мисля за нейните прояви, ще й отговоря честно. Реално обаче това не е моя работа и никога не бих отишла да й се обяснявам колко е неморална според моите принципи.

Аз Боби го харесвам. Приятно съм изненадана, защото е циганин. Пак казвам, не съм гледала много от предаването, но от това, което съм хващала, че той се изразява много по-добре от Дияна, която се има за "умна"л Говори за "win-win", ама нещо или не знаеше значението му, или .нещо се оплете и не успя да се изрази правилно.

Ако бяхте следили темата, щяхте да знаете, че за Боби често се пише, че е неутрален, безличен, незабележим и не изразява мнение. Затова пиша, че за мен това не е негатив. Не го упреквам за това какъв е той.
А каква сте вие и как сте възпитавана не мога да знам. Коментирам само участника в предаването.

# 1 948
  • Другата България
За кратко тук писа някаква потребителка от Летница : все не много ОК неща за Супертаткото и как няма добро име в Летница. Писа нещо за фирмата му и други факти от родното му място. Естествено, не беше отразена ,а малкото хора, които й обърнаха внимание, доста грубо я скастриха.
Ясно.
Изпуснала съм, то и няма как да съм все в темата, а и време нямам да препрочитам всеки.
Е, нормално да "се скастри" човек, който пише неприятни неща за фаворит.
Това боде очите, не гали ушите.
А и винаги може да се каже, че не е вярно, че може да има някаква лична неприязън между двамата, съседски спор или друго.
Или пък, че жената е измислен персонаж от Долно Нанагорнище, пък пише, че е от Летница.
Това е било така винаги, когато същите неща се изнесоха за Надка, тук ги нищихме една седмица.
Ама Надка е най-мразения участник, за нея може.
Сега се донесе нещо за фаворита на половината тема, и вече е компромат.
Нищо ново под слънцето, ама наистина нищо.

# 1 949
  • София
Ангел от репортажа ли е баща на Боби? На мен ми е все тая кои са родителите му за представянето му, но съм отвратена от това какви схеми съществуват.

Общи условия

Активация на акаунт