Професионални серии за коса 143

• 43 431
  • 781
  •   1
Отговори
# 390
На Лореал серията за боядисана коса е много тачена в групата Simple Smile

# 391
И аз съм за Витамино серията!

Някой ползвал ли е този спрей? Как е?

# 392
Здравейте, момичета ! Имам няколко въпроса ... Серията на Chi Infra хидратация ли е или протеин ? И след ползване на шампоана за силна хидратация на Philip Kingsley ако не използвам маска и не го комбинирам  с нищо ще има ли въобще някакъв ефект ? И ако не, с каква подходяща маска мога да го съчетая ?

# 393
  • Бургас/Пз
ani_d,
Всички серии на Marrakesh са с протеин в състава си. Тази за боядисана коса си е с растителен протеин. Отива си към перфектен баланс. Най-добре комбинирай с балсама. Аз ги ползвам само заедно, не съм пробвала шампоана с друго.
Ще взема и балсама значи. Не знам дали от моментното състояние на косато, но определено не усетих протеин в шампоана. Обикновено като усетя протеин няма начин да остана само с шампоан, а слагам задължително балсам или маска. С Маракеш обаче не ми се наложи и останах само с Ш, а след него сложих само крема на Миаманте. Много добре се подреди косата и си запази обема. Само дето след втория ден вече беше за миене. Sad

Ще се побъркам с тези сешоари, направо тотално се изгубих Simple Smile

# 394
Сега разглеждах сешоари Ceriotti в Рибката, намалени са с 20% и най - скъпия е 140лв. Пак са мощни и тежки около 450гр, както Парлукс, но знам ли..
Някой с впечатления?

Аз сега точно нямам нужда от сешоар, но все си мисля, че един хубав сешоар и хубава четка е в пъти по-добре от въртяща Ровента

# 395
Какъв ви е критерия за избор на сешоар?

Аз скоро си купих един с йонно загряване, малък , но доста мощен. За мен размера е вежен, защото имах голям професионален сешоар, който почти не можех да ползвам на главата си...
После дизайна му е супер. Приставките се държат на магнит, което е интересно..
Но не е нещо  от специализиран магазин...

# 396
Аз искам да е лек, защото тепърва ще се уча да се изсушавам с четка и сешоар; а също така да е по-тих по възможност, защото винаги като си оправям косата поне едното дете спи.
Иска ми се да е професионален, смятам че има голяма разлика в качеството за професионалисти и за домашна употреба.
Старата ми преса беше Филипс, доста скъпа, доволна бях. Когато изгоря си взех Upgrade, ами разликата е огромна, косата ми става супер гладка и лъскава, също и не ми щръкват антенки при най-малката влага

# 397
  • Варна
Критерият ми е да е с добра йонизация и то истинска не само на думи и да НЕ тежи! При добрите модели мощността е по подразбиране тъй,че  там не съм се задълбавала.  Моят е Babyliss PRO Black Star 440гр. и е на няколко годинки вече. Служи ми вярно и съм доволна от него. Щерката има Айлон-хубав е да спор няма и е със същото тегло 450гр.  Някой ден ще си взема Перфетто защото това вече е друг клас техника,но ще бъде по-скоро глезотия не жизнено необходим.

# 398
Критерият ми е да е с добра йонизация и то истинска не само на думи и да НЕ тежи! При добрите модели мощността е по подразбиране тъй,че  там не съм се задълбавала.  Моят е Babyliss PRO Black Star 440гр. и е на няколко годинки вече. Служи ми вярно и съм доволна от него. Щерката има Айлон-хубав е да спор няма и е със същото тегло 450гр.  Някой ден ще си взема Перфетто защото това вече е друг клас техника,но ще бъде по-скоро глезотия не жизнено необходим.

Според теб кой от двата е по-добър?

# 399
  • София
Да обаче купуваш задължително Ш,Б и маската и поне първите 5 измивания ползваш и трите като предполагам знаеш,че балсама всъщност е терапия преди шампоана.

prinzesata,
Може ли да ми разясниш за балсама, за първи път чувам за това, че е преди Ш Confused

Благодаря предварително!

# 400
  • Бургас/Пз
Принцеса, благодаря за отговора за сешоарите. Може ли малко повече да споделиш за йонизацията. Как да разберем дали е истинска, а не само на думи. Моите критерии са същите - хубава йонизация, по възможност лек, да не пари докато суши и в същото време да е достатъчно мощен.

# 401
  • Варна
За мен разлика чак драстична между двата няма.  И като удобство при ползване и като ефект върху косата. Да си кажа обаче,че и двата на силна степен си горят сериозно кой каквото и да говори.  Хубавата йонизация някак затваря косъма,дава блясък и покорност.

apolonia Балсамът Терапист е доста коментиран и харесван в тая тема. Ти попита за серията и ти отговорих конкретно за нея,но после се почувствах малко винова-признавам си Grinning......
За човек не ползващ осъзнато профи козметика никога не съм препоръчвала Терапист защото не са серия за постоянно ползване. Ако косата е наистина зле-да първите 5 измивания с цялата серия ще са ОК и ще се види незабавно и видимо подобрение,но в дългосрочен план ще трябват и други неща.
Балсамът се нанася на мокра коса/намокрена и подсушена с хавлия/ преди шампоана както се ползват повечето преуош терапии и далеко от скалпа. След него се мие с малко количество шампоан нанесен само по скалпа. Дължините не се търкат и перат. Те се почистват от стичащата се по тях вода с шампоан. 
Маската също далеко от корените без да се прекалява с количеството с масаж на дължините по посока на косъма.
 За описаната от теб коса задължително хубава термозащита. Винаги препоръчвам тая на Напура защото е универсална. Става и за сешоар и за преса.

# 402
prinzesata,
Може ли да ми разясниш за балсама, за първи път чувам за това, че е преди Ш Confused
Не съм Принцесата, но  Б Терапист се слага на влажна/мокра коса, аз лично стоя 10 минути и след това се измивам с Ш, следва маската за 10 мин и изплаквам. При мен резултатът е обем и плътност. Не стои мека, а по-твърда. В частта където е здравата част изглежда доста добре. Обезцветенитен дължини стоят по-сухи. Но съм правила само 2 поредни измивания.
Ето това е начинът на употреба от производителя: Нанесете на мокра коса преди измиване с шампоан. Изплакнете и нанесете шампоана. Продуктът може да се използва и след шампоан за подхранване на косата и лесно разресване.

# 403
atom4e, при мен също косата след Терапист става една идея по-твърда, и не ми харесва. Вече 2 пъти след маската слагам и  хидратираща маска/защото нямам балсам в момента/ за 1мин, резултата е плътна, но и мека копринена коса

# 404
Аз мислех, че моята коса не обича протеин, но след Архитект е чуууудна 🙂 обожава го.

Общи условия

Активация на акаунт