Професионални серии за коса 143

• 43 407
  • 781
  •   1
Отговори
# 450
Момичета, търсих от ботокс терапиите за коса, но не намирам нищо 🙄 може ли да споделите име, линк, или изобщо някакво инфо

# 451
  • София
Момичета, търсих от ботокс терапиите за коса, но не намирам нищо 🙄 може ли да споделите име, линк, или изобщо някакво инфо

https://www.arlen.bg/category/891/botu-cure-za-mnogo-uvredeni-kosi.html
Аз я ползвам. На мен ми влияе много добре в 3те стъпки, но мирише доста силно и рядко я правя. Но пък след нея никога не съм имала зле изглеждаща коса - витална, с блясък, мека и подредена. Има и други момичета, които я ползват. Може и те да дадат мнение. 💐

# 452
kiticat, prolonger серията дава ли и блясък?
Да, дава блясък, защото заглажда. Шампоанът измива много добре и дава допълнителен ден на чиста коса. Маската също е хубава, може би единственият недостатък при мен е, че косата привиква и серията започва да идва тежка и да сплесква косата.
Същото е и с Абсолют Рипеър - серията, към която винаги се връщам. Много ми харесва усещането, което дава маската за по-твърда и жилава коса, защото от това имам нужда, но с времето става тежка и трябва да се сменя с нещо.
Та по това, което прочетох, може би Керастаз Архитект ще ми хареса и Редкен Екстрийм. Дават ли усещане за по-твърда, плътна и жилава коса? (Моята коса е крехка и мека като вълна, не е боядисана.)
Може би съчетани със серум за растеж. В момента използвам Loreal Serioxyl - хубав продукт, забелязвам израстване на нови косички от него, макар че не го нанасям всеки ден.

# 453
kiticat, Intense repair на L'Oreal ли имаш предвид? Тя отдавна не се продава.
Редкен Екстрийм ми правеше косата вяла, изтощена и без обем, а тя не е такава. Хем обича да усеща някакъв протеин.
Балсамът Про Лонгър може би ще е по-добре, щом маската утежнява.
Откакто не се боядисвам, ползвам балсами, а преди ползвах само маски.

# 454
Имам предвид  Loreal Absolut Repair маската, не златната, а класическата.

# 455
Вече спя и не съм прочела.

# 456
Легенди ще се спрегнат за моето купуване на малко шампоан.... оформям всичко във Аптека Промахон, стигам до плащането - само наложен платеж!!! WTF!?!? Тегля си една сочна сама на себе си, че не проверих първо и продължавам с бодра крачка към MakeUP.bg... оформям всичко, стигам до плащането, искат ми "дебитна карта"!?!? Дебитна??? Вкарвам кредитната, отказват ми поръчката.... изсъсквам и продължавам към Нотино, там само паролата си бях забравила. Рисетвам парола, оформям, плащам, връщам се в имейла си за да видя, че от МейкъпБГ ме уведомяват, че "Здравейте, регистрирахме нареждане за плащане за LA MAKEUP SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ (https://makeup.bg/). По всяко време можете да проверите състоянието на транзакцията:" - вече почвам да се смея с глас и да си представям как целият блок се къпе с Ниоксин 4.... слава богу, канселирано ми е състоянието Grinning

A сега трябва да купя и една прахосмукачка! Стискайте ми палци! Grinning Grinning Grinning

Редкен Екстрийм ми правеше косата вяла, изтощена и без обем, а тя не е такава. Хем обича да усеща някакъв протеин.
!!!???!!! Направо не мога да повярвам! Като основен шампоан ли го използвахте!?!

# 457
Да, като основен. Косата ми тогава беше боядисана с безамонячна боя, тъмна. И в добро състояние. Може би се харесва на малко по-третирани коси.

# 458
Да, като основен. Косата ми тогава беше боядисана с безамонячна боя, тъмна. И в добро състояние. Може би се харесва на малко по-третирани коси.
Хммм, да, може би не е добра идея шампоан за екстремно възстановяване на много увредена коса да се ползва и то не еднократно тук там, а като основен за коса в добро състояние. Тежката артилерия все пак е предназначена за тежките случаи.

Като стана на дума споделете основните си шампоани?

Аз лично нямам такъв, въртя поне 5-6-7 в рамките на един сезон, но се е случвало по изключение от 5 миенета 3 да са с един и същ.

Последна редакция: пн, 21 дек 2020, 01:02 от Agent Provocateur

# 459
  • Седмото небе
Аз също въртя няколко ш-на и най-много два пъти подред да се измия с някой, ако се е получила добра комбинация със следващите Б/М+финиш. За момента съм извадила за експерименти и довършване:
 - Керастас-Волюмифик(почти пълен), Олео релакс и Хрома рич(за по 2-3-4 миенета); новата ми любов Терапист за опознаване
 - L’Oréal Density advanced(половин опаковка)
 - и един дрогериен на Гарние с евкалипт и зелен чай за нормален към омазняващ се скалп, който много си харесвам
И поне още толкова май има в шкафа със запаси. Ужас... като някоя катерица пак съм станала... Тази и парфюмната тема водят със сигурност до пристрастяване и натрупване на сериозни количества Blush

# 460
Аз въртя няколко. В момента голям любимец ми е Ланза Стрент - резултатите с него винаги са страхотни Simple Smile

# 461
  • Някъде по Дунава
Здравейте. Чудя се дали са подходящи продуктите от серията Joiko K Pack Colour therapy luster lock, по -точно терапията и олиото, за сравнително здрава коса, боядисвана на два месеца и топлинни уреди сведени до минимум. Отдавна се боря с фриза и вече се чудя какво да взема.

# 462
Здравейте. Чудя се дали са подходящи продуктите от серията Joiko K Pack Colour therapy luster lock, по -точно терапията и олиото, за сравнително здрава коса, боядисвана на два месеца и топлинни уреди сведени до минимум. Отдавна се боря с фриза и вече се чудя какво да взема.

Според мен терапията може да ви дойде тежка, ако говорим за рядко боядисвана и неизмъчвана коса, но пък от същата серия има и спрей, много добър - Luster Lock Multi-Perfector Shine& Protect + олиото. Но честно казано, на моята коса тези два продукта не елиминират изцяло фриза, а ако сложа малко повече почват да ми утежняват тънката коса. Говоря за елиминиране на фриз на коса сушена с четка и сешоар.  Но при по-плътна коса може и да стане магията. Много е индивидуално!

Последна редакция: пн, 21 дек 2020, 01:17 от Agent Provocateur

# 463
  • Бургас/Пз
Аз в момента не съм затрупана с продукти, дори напротив явно реших, че съм с много малко - та поръчах някои неща. Цяла година почти въртях само и единствено Лореал Калър и Лореал Инфорсър. Дори лятото не ги смених и си карах с тях. В един момент реших, че вече искам с нещо да ги сменя и влязох в темата. Що ли ми трябваше 😂😂😂
Та засега вместо Лореал за боядисана коса ползвам Маракеш за боядисана, но нещо не мога да уцеля с какво до го комбинирам, та ще поръчам и балсама от серията.
Поръчах и ПроЛонгър, коледната кутия на Brave hair, както и един травъл сет на Керастаз Extensioniste.
На дневен ред ми е купуването на Genesis, както и някакви хидратиращи балсам или маска, които да са поне малко унивелсални /изобщо, ако  иа такова нещо/ и да мога да ползвам с повечето продукти.

# 464
Препоръчвам ти маската Ланза моа моа. Смело мога да кажа, че се съчетава добре с много продукти, дава добра хидратация без да ти сплесква косата. Има я на добри цени, мисля в Cocopanda Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт