Професионални серии за коса 143

• 43 320
  • 781
  •   2
Отговори
# 705
А, дали има код за отстъпка в Notino?

# 706
Също така някой ползвал ли е на Биосилк коприната, която се води lite и нормалната за сравнение? Като поръчвах нямаше налична нормалната и взех леката версия, която ми свърши. Чудя се този път дали да не взема нормалната, но не знам дали не е твърде мазна и каква е разликата в действието като цяло

Весели празници
Аз. Разлика във действието няма - все пак това е един и същ продукт във вариант за плътна и за тънка коса, но "нормалната" ми утежнява тънката коса на мен.

# 707
Ако някой търси (големия) комплект Олаплекс 1&2 в момента в нотино е на 483 лв Simple Smile
https://www.notino.bg/olaplex/professional-salon-kit-kozmetichen-paket-ii/

# 708
Момичета, успях! От трети опит мисля, че се справих добре с изсушаването ☺
Косата ми е супер мека и приятна, много съм доволна!

Цвета изобщо няма да го коментирам, надявам се януари като правя корени и ме матират да стане една идея по-светъл и студен.

Качвам снимка на творението ми Wink

# 709
Тадааа https://www.ubuy.co.de/en/catalog/product/view/id/17346567/?variation=B07X6HCLK2
Ако се регистрираш за бюлетина ще получиш 15% отстъпка за първа поръчка.
Момичета, доколко ви се вижда ок този сайт за поръчка, ubuy,com? Аз поръчах вече два броя Wonder water де,но нещо не ми вдъхна доверие.. Дано греша, че ми е 26 евро доставката само.
Ванеса, шампоанът за който ми каза как да ползвам, Keratherapy Clean Start Pre-Treatment, много ми хареса всъщност. Ползвах както ми каза, преди боядисване, и преди следващото измиване ползвах като преуош една хидратираща маска, която иначе не усещам, дори май прехидратирах. Сега да те питам, този шампоан е с кератин, който си е протеин, това означава ли че е достатъчен като протеинов от време на време или е хубаво да си взема друг протеинов, който да става за по-често употреба според теб?

# 710
  • Бургас/Пз
Ани Банани, страхотно си се справила. Косата ти е прекрасна. Със сешоара на ОГ, нали??  Какво термо използваш?? Направо ти завиждам за гладката коса без никакъв фриз.

# 711
Ани Банани, страхотно си се справила. Косата ти е прекрасна. Със сешоара на ОГ, нали??  Какво термо използваш?? Направо ти завиждам за гладката коса без никакъв фриз.

Да, с ОГ сешоара и голямата четка - 55мм. Термо използвам Нектар Термик, но този път правих преуош с балсама Терапист и мисля, че заради това косата ми е толкова гладка и мека. Или просто си подобрявам техниката на сушене, не знам

# 712
  • Варна
MaNishma ти сериозно ли плати 26 евро за директна доставка? Ужас. Момичета ползвайте услугите на превозвач в рамките на Германия и Англия. Доставката до адрес на превозвач е безплатна,а от там до БГ  е 2-3-4лв. плюс таксата на Спиди ако не сте в СФ.

Ани Банани наистина много добър резултат.

# 713
prinzesata, платих ги, до Ирландия всъщност. Дори не ми е хрумнало да ползвам превозвач до тук, мисля няма и особен смисъл. Това, което по-скоро ме вълнува обаче е дали сайтът е редовен и ще си получа пратката. На мен ми се вижда нормално да е с висока доставка, защото го няма в Европа. Пък може и аз да съм объркала нещо с поръчката, з ам ли..

# 714
Здравейте и Честита Коледа! Ще съм благодарна за мненията ви относно моята коса. За Коледа получих подарък възстановяваща терапия Mi amante и това ме накара да ви зачета. Опитвам се да разбера дали косата ми е напротеинчена, прехидратирана или нещо друго... Черна е, боядисвана,заради побеляване, къдрава. Беше на масури, но след 3 раждания стана по-скоро на вълни. Преди съм ползвала сериите на Керастаз Денсифик и тази за обем. Сега използвам Лалга, но резултата е плачевен. След баня косата е бухнала, къдриците не са дефинирани, след ден стават на клечки, дължините са сухи, корените се омазняват. От проченето и от мненията на VanessaDe реших да започна с Терапист и реконструктора на Афоджи и да се опитам да вдъхна живот на косата. Не знам дали да ползвам изобщо тази серия Mi amante или да я остава за друг път?
А така,и ако не ти се получи,да има кого да обвиняваш Grinning шегувам се
Трябваше преди да ги вземеш да питаш дали са за твоята коса.Макар че,Терапист е безобидна ако се ползва разумно,Афоджи още по. Не прекалявай с Терапист,не я ползвай на поредни миенета.Афоджи също,може лесно да си прехидратираш косата с него.Лалга шампоана изобщо не е мой,за да го изхабя го ползвам само след яко напротеинчване,в противен случай докарвам резултат като при теб.Маската по я бива,но няма да я коментирам за да не разбуня духовете пак.Изобщо от серията само ампулите бих повторила,спрея и него го мъча вече колко време.
Не познавам Ми аманте,за нея нищо не мога да кажа

MaNishma можеш да си проследиш пратката.Тези дни няма и да пристигне сигурно,но влез и виж как се движи.
Този шампоан аз не бих го ползвала често,за мен той е вид ДПШ,Ph-то му е 8,5,.Ползвай го максимум 2-3 пъти в месеца.Примерно за едно боядисване и две терапии.Да не си съсипеш косата,не за друго

# 715

Не ми утежнява повече от обикновен шампоан, дори напротив, може би държи корена по-дълго свеж и повдигнат. Но имай в предвид, че това НЕ Е ежедневен шампоан, трябва да се редува с друг (по възможност да не е и той Керастас защото са им тежки и груби шампоаните). Аз го ползвам 2-3 пъти месечно.

Благодаря! Поръчах travel size комплекта за проба,понеже прочетох мнения,че за някой е бил твърде агресивен към скалпа.
В момента използвам loreal sensibalance,дали е добра опция за редуване с Денсифик?

# 716
  • София
Понеже гледам, че се дъвчи Екзистенционисте на Керастаз - в нотино комплект е 89 лв., а Архитект - 83 лв. Не искам да подстрекавам никого, но очите ми станаха на понички 😄

# 717
VanessaDe, благодаря ти за отговора. Честно казано не знам кого да питам кое е подходящо за моята коса. Аз все още нищо не съм купила, обмислям и чета. Вече се чудя дали нямам нужда от някой ДПШ или пък може би да започна с по-балансирана серия? До сега съм гледала на шампоана просто като на измивен продукт, а сега с тези протеини и хидратации ме хвърлихте в ново измерение Laughing А нали Терапист и Афоджи са протеини? И с тях ли може да се прехидратира? Извинявам се за многото въпроси Blush

Сега вече се чудя и за концентратите на Алфапрф в комплект с елексира със стволови клетки, но тях с какъв шампоан трябва ги комбинирам-протеин, хитратиращ, сулфатен, безсулфатен? Scream

Последна редакция: пн, 28 дек 2020, 10:23 от MamaJay

# 718

Да, с ОГ сешоара и голямата четка - 55мм. Термо използвам Нектар Термик, но този път правих преуош с балсама Терапист и мисля, че заради това косата ми е толкова гладка и мека. Или просто си подобрявам техниката на сушене, не знам
Наистина страхотен резултат! Може ли да ми кажеш точно коя четка? Аз също днес ще поръчам, голяма, но те са няколко вида. И от кой сайт, може и на лично ако искаш Simple Smile

# 719
Pollinaa , поръчах си сешоар на Оливия Гарден, който имаше 2 четки подарък. Мисля че е тази
https://www.notino.bg/olivia-garden/ceramic-ion-tourmaline-krgla … -kosa/p-15792481/

Последна редакция: пн, 28 дек 2020, 10:17 от Ани Банани

Общи условия

Активация на акаунт