Нашето е на 2 месеца + 1 седмица и максимума му е 4 часа (само ако сме дали АМ). Плюс това заспива горе-долу към 21ч, а аз си лягам чак 22-23ч. Та повече от 3 часа непробуден сън май не съм имала досега.
Добричко бебенце си имамe. Щом има време да пиша във форума, всичко е точно.
Левият крак по-скоро не ми създава такъв проблем, а междукрачието... Днес излязохме за 30-ина минути с мъжа с количката (той я буташе), но по-бързичко ходихме, за да се върне на работа навреме. Очаквано кракът ми сдаде багажа и ми провали повторно излизане. Коремът още не мога да го напрягам особено. Ще си връщам формата кой знае кога... И дрехи, които да ми стават, продължавам почти да нямам.

Не знам сега откъде ще поръчвам пак такива яки и евтини дрешки. И George отпада.
има супер сладко крачета, ама са много големи, всички неща с крака долу са му малки и къси

Не знам сега откъде ще поръчвам пак такива яки и евтини дрешки. И George отпада.
Че то няма какво да се притесняваш, нашия значи е кълбовиден в сравнение с Божката!
Пу пу, да са здравички само.

Ама тя е младичка (към 40г и има 4 деца) и с доста модерно разбиране, според мен също се води по СЗО, а не остарелите практики. На 12ти януари сме пак на преглед, да видим дали няма да я шокираме тогава.
Баш и с такова не ми се занимаваше сега ама какво да се прави. На всичкото отгоре, ако не стане до 3 дни, после има такса 24лв на ден да ми държат стоката. Пишман станах, че поръчах. Препоръчани теми