Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 70

• 55 610
  • 741
  •   1
Отговори
# 330
Аз обаче в нашите квартални Лили-та никога не съм виждала Real techniques. Моля споделете като отидете до вашето, дали ги има по принцип.
Благодаря и успех! 👍

# 331
Аз съм ги виждала във всяко Лили. Обикновено са заредени 1-2 комплекта и няма много количество.

# 332
Аз съм много доволна от онлайн магазина. Правя втора поръчка, реагираха сравнително бързо като се има предвид лудницата с куриерите. Поръчах на 21, вчера ми я доставиха до адрес за 3.50 (не се класирах за безплатна доставка, която е над 60лв, трябваше ми спешно слънцезащита и взех даже последната бройка от желаната). За мен този вариант за поръчка е по-удачен, защото нямам работещ магазин наблизо, а и винаги продуктите, които ми трябват по закона на Мърфи не мога да намеря във физическите магазини...

# 333
Sun_ladyyy, от Нотино. Миналия месец го поръчах.

# 334
Видях тази розова вода, има и лавандулова в Лидл. Някой да е използвал и да даде мнение?

https://remedium.bg/balgarska-roza-naturalna-rozova-voda-h250-ml-69992/p

# 335
  • Стара Загора
Аз я ползвам в момента като тоник. След като се измия с гел и мина с мицеларна вода, я нанасям при последната стъпка в почистването. Не е лоша, но не е само розова вода. Мирише приятно, не щипе на очите.

# 336
Sun_ladyyy, от Нотино. Миналия месец го поръчах.
Изчерпано е

# 337
Възползвах се от промоцията на Real Technics, има си я и във физическите магазини. За момичетата от Варна мога да кажа, че най-много бройки има във филиала, който е в сградата на Била до Колхозния пазар. Първо бях в този на Владислав, но там нямаше и ме упътиха към Колхозния. След мен останаха 4 броя.

# 338
Момичета, мнения за матиращия фондьотен на Лумене?

# 339
Дам, в нашето Лили нямаше. Момичето каза, че са били 2-3 бройки само.

# 340
Видях тази розова вода, има и лавандулова в Лидл. Някой да е използвал и да даде мнение?

https://remedium.bg/balgarska-roza-naturalna-rozova-voda-h250-ml-69992/p
В коша отиде,а и състава е кофти.Мирише гадно и ми пресушаваше лицето.

# 341
  • Ланкър, планините Овнерог
Розова вода последно взех на Фитокод за около 5-6лв, само розова вода е по описание и не мирише химически. Харесва ми. Сега я ползвам като първа стъпка на почистване, като съм изсипала едно шишенце от 30мл с масло от жожоба в нея.
https://www.phytocode.bg/produkti/kozmetika-za-lice-seriq-rose-k … ozova-voda-detail

# 342
Мерси, че споделихте за четките. Взех си един комплект, има още бройки в Лили до Пирогов и ВМА.

# 343
А на Фитокод продуктите има ли ги в някои дрогерии?

# 344
Ехх,тези четки така да ги искам Confused Обаче са изчерпани за онлайн поръчки...много ме е яд...

Общи условия

Активация на акаунт