Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 70

• 55 581
  • 741
  •   1
Отговори
# 345
Имате ли отзиви за тази спирала?
Четката изглежда обещаваща...

# 346
  • Асеновград
И аз така ги искам тези четки, вчера ги гледах, май в пинк панда бяха намалени, ама такова намаление няма никъде.. днес ще мина през някое лили да проверя, ако има веднага ще взема, някой виждал ли ги е в Пловдив? Жалко че онлайн са изчерпани..

# 347
  • Ланкър, планините Овнерог
А на Фитокод продуктите има ли ги в някои дрогерии?
Розовата вода от Би Фит си я взех https://befit.bg/ съвсем близо са ми, но като гледам, в цялата София само две дрогерии имат.

# 348
Търся си четка за сенки, може ли да ми препоръчате някоя?
По-бюджетна.
Не им разбирам много коя форма за какво е.
В Лили гледах ето тези, имате ли някоя от тях и какво ви е мнението за тях:

B-MAX Четка за сенки 2,89 лв.
Идеален за нанасяне на прахообразни сенки . Бихте могли да използвате нашата четка за преливане на цветове.

AURA SMUDGING Четка за сенки за очи. 4,15 лв.
Четка за сенки smudging изработена от гъст естествен косъм от пони. Специално проектирана за бързо нанасяне на грим в зоната на клепачите на очите. Формата на четката, сравнена със стандартна четка за очи, улеснява равномерното нанасяне и преливане на ню
ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ Лесно разнасяне.
НАЧИН НА УПОТРЕБА За нанасяне на грим.

AURA SMALL ANGLED Скосена четка за сенки за очи. 4,25 лв.
Четка за сенки контурираща - small angled четка със скосен връх за постигане на изключително прецизни линии. Изработена от синтетични влакна с подходяща твърдост, тази четка позволява нанасянето на прахообразни, течни и кремообразни продукти. Може да се и
ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ Лесно разнасяне.
НАЧИН НА УПОТРЕБА За нанасяне на грим.

LLUMS Четка за сенки за очи двойна 1бр. 5,25 лв
Двойна четка за нанасяне на сенки за очи. Препоръчва се за постигне грим с опушен ефект. Опаковката съдържа 1 брой.
От единия край е четката с естествени влакна групирани във форма подобна на върха на молив, което я прави идеална за прецизно нанасяне на течни, кремообразни и прахообразни сенки. Благодарение на уникалната си форма идеална е за постигане на прецизни линии. От другия край е четка с естествени влакнана гъсто подредени и служи за нанасяне на сенки на понямаголяма повърхност на клепача и за блениране.

TITANIA Професионална четка за сенки 2922, 1 бр. 5,29 лв. 6,29 лв.
Изчистен дизайн. Четка от фини, специално разработени синтетични косъмчета. Изключително подходяща за хора с алергии. Дължина 18.4см. Продуктът се предлага опакован с цип. Защитен от външни влияния и повреди.
За нанасяне на сенки. Удобна за държане и лесна за употреба. Бюти съвет: Редовно мийте четката, за да избегнете разпространението на бактерии.

AURA Двустранна четка за сенки за очи. 5,99 лв.
Двойна четка за сенки. Контур и разнасяне. Идеална за нанасяне на очна линия и сенки. В единия си край, естествените, нежни влакна на четката са подредени така, че наподобяват връх на писалка, поради което тази четка е известна и като "четка-молив". Именн

KILLY'S Комплект четки за грим, 5 бр./оп. 6,19 лв. 7,29 лв.
К-тът четки за грим: апликатор за сенки, четка за очна линия, четка за устни, четка за пудра / руж, четка за сенки,чантичка. Идеални за пътуване или за дамска чанта.
ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ Нанасящо

AURA BLENDING Четка за сенки за очи. 6,25 лв.
Четка за сенки - блендинг. Използвайте четката за по-лесно нанасяне и постигане на по-добро преливане на сенките. Идеална за постигане на плавен преход между нюансите на грим продукти за очи с интензивна пигментация. Изработена от изключително нежни синте

KILLY'S Комплект четки за грим, 3 бр./оп. 7,09 лв. 8,39 лв.
К-кт четки за грим за сенки - 3 бр.

BEAUTY PLANET Четка бамбук за прецизен грим 7,69 лв.
Лесно нанасяне на грим./ Лесно нанасяне на козметичен продукт.

BEAUTY PLANET Четка бамбук за сенки 7,69 лв.
Четка бамбук за сенки. Изработена от висококачествен бамбук и синетични влакна.

KILLY'S GOLD Комплект четки за грим, 3 бр./оп. 11,35 лв.13,39 лв.
К-кт четки за грим: две четки за сенки - плоска и кръгла, четка за пудра от синтетичен косъм в красива подаръчна опаковка.
ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ  Нанасящо

ECOTOOLS Сет от 2 четки за вежди 1607 13,19 лв. 14,69 лв.
Идеален комплект от две четки за създаване красив грим на очите
За нанасяне на декоративна козметика

ECOTOOLS К-т двустранни четки за грим за очи 1217, 2 бр. 19,99 лв.
Комплект от две двойни четки ,който ви пести място и едновременно ви улеснява. SHADE&DEFINE нанесете базовият цвят върху целият клепач с облата пухкава четка след това завъртете и подчертайте линията на окото с очна линия или сенки. BLEND&SMUDGE разнесет

# 349
ECOTOOLS К-т двустранни четки за грим за очи

Имам този и за цената си е супер, 4 броя са реално. Много добро качество и лесно нанасяне/преливане.

# 350
ECOTOOLS К-т двустранни четки за грим за очи

Имам този и за цената си е супер, 4 броя са реално. Много добро качество и лесно нанасяне/преливане.

Добре, че ги открих тези четки. Цена качество са страхотни.

# 351
Маската на Миосотис в ДМ има ли я?

# 352
Отзиви за Аква серума на Балеа някой има ли?

# 353
  • София
Честито Рождество Христово!

Вчера успях да взема последната бройка на четките за грим на Real Techniques  и съм много доволна. Simple Smile Цената на сета вече е 49.99лв.

# 354
Честита Коледа! 🙂

И аз успях да взема от четките на RT. За пръв път ще ги ползвам. Купих и комплекта на Ebelin с трите блендера. Ама единия, който е розов не мога да разбера за какво е, понеже е малко по-различен от стандартните блендели на допир. Grinning

# 355
  • София
Честита Коледа! 🙂

Може ли линк към тези блендери или снимка!? Simple Smile

И аз успях да взема от четките на RT. За пръв път ще ги ползвам. Купих и комплекта на Ebelin с трите блендера. Ама единия, който е розов не мога да разбера за какво е, понеже е малко по-различен от стандартните блендели на допир. Grinning

Последна редакция: пт, 25 дек 2020, 18:02 от Amiamo

# 356
Amiamo, ето това е.

# 357
  • София

Бкагодарq! Средната я нямам, другите две са много добри.

Последна редакция: пт, 25 дек 2020, 18:04 от Amiamo

# 358
Ще се изям от яд за четките хаха. Дано пак ги пуснат на такава промоция някъде, но едва ли. Grinning

# 359
Отзиви за Аква серума на Балеа някой има ли?
Аз си го бях взела за лятото. Супер лек, хидратиращ, нанасях го сутрин преди грим.. Но.. забелязах че ми излизат пъпки от него по бузите, има много силен парфюм и може би точно това дразни моята кожа и спрях да го използвам.. Наскоро отново реших да му дам шанс.. и пак се изприщих.. Ако кожата ти е чувствителна като моята - не го препоръчвам.

Общи условия

Активация на акаунт