Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 70

• 55 549
  • 741
  •   1
Отговори
# 360
Някой има ли опит с тази серия? 🐝

# 361
  • Стара Загора
Имам маската от тази серия, но не мога да кажа нещо за нея, освен че има много готин аромат като за зимата според мен.

# 362
  • Асеновград
Весела Коледа! Забравих да пиша на 24-ти, но и аз успях да си взема четките, то не беше за изпускане! Страхотни са, не съм ги пробвала още, но RT нямат грешка.

# 363
Някой има ли опит с тази серия? 🐝

Имам шампоана, не ми хареса. Косата ми е нормална, мия я 2-3 пъти седмично, но този шампоан сякаш не я измива добре. Усещам още под душа, но пък за честа употреба всеки ден или през ден, ще върши добра работа. Лек е, не дразни скалпа.
П.П. Предпочитам жълтата серия с мед, дава много хубав блясък.

# 364
Аз си я мия всеки ден и ми трябва нежен шампоан, който да не е за суха коса.

# 365
Матовото течно червило на Катрис е супер,не изсушава,не оставя следи.70 и 50 имам,70 ви го снимах,страхотен цвят,50 е малко тъмно и ми се връзва с черни дрехи и мрачно време.Но 70 ми е топ просто.

# 366
Здравейте! Кой душ гел имаше силен аромат и след като се излезе от банята? Благодаря предварително.

# 367
  • София
Това ми се е случвало само с душ-геловете на Фа, както и с един отдавна спрян на Фелче азура Sad

# 368
фелче азура отдавна не се внасят официално, но бях виждала някои продукти в магазини за паралелен внос преди време
класическият ми е невероятно любим

# 369
При мен миризмата на Tesori d'Oriente се задържа дълго.

# 370
Тезори да,и Фелче Адзура преди ги мярках в Елитис,ма скоро не съм ходила,нито мога да се размина в тая теснотия,нито да влязя нормално с количка.
Душ олиото на Балеа е разкош,много нежен аромат има и хидратира чудесно.

# 371
  • София
Фелче азура ги има в Ремедиум, а май и в Лили. Този беше в зелено оребрено шише, като че ли памук. Е няма го отдавна, има пак някакъв памук, изобщо не е същото. Що за идиотщина е това?...

# 372
успокоих се, има ги на разни места из нета Grinning
https://www.marstore.eu/tarsi?search=Felce+Azzurra
https://makeup.bg/brand/1094781/

# 373
Бубе, и аз в Елитис съм засичала Фелче Азура.
Инак траен аромат на душ гел имат Бетина Барти, ама и те такива цени изпращяха на продуктите си, сякаш злато и платина са ръгнали вътре. Винаги са били скъпички за дрогериен продукт, но напоследък съвсем се оляха.

# 374
Идвам малко да нахейтя 😀
Голям фен съм на Есенс  и Катрис , но с червилата Essence STAY 8h MATTE не се разбрах
Стават на петна, това е суоч на ръката ми 20мин след като са нанесени.

Общи условия

Активация на акаунт