Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 70

• 55 534
  • 741
  •   1
Отговори
# 375
Момичета, вчера видях, че са пуснали новата брошура на Лили в пощата. Моето любимо Catrice Demi Matt е намалено през Януари на 5 и нещо. Аз го взех по препоръка от темата, затова реших, че ще е полезно да споделя.
Пак по ваша препоръка си взех лосиона за тяло с какао на Биотен, доста добре хидратира. В пъти по-добре от Балейските, там даже не бих казала, че има хидратация, но пък им харесвам ароматите, а още повече опаковките, хаха.

# 376
Момичета, вчера видях, че са пуснали новата брошура на Лили в пощата. Моето любимо Catrice Demi Matt е намалено през Януари на 5 и нещо. Аз го взех по препоръка от темата, затова реших, че ще е полезно.
Може ли да я наснимаш, ако е удобно?

# 377
Кремът за коса на Балеа с манго много ми харесва,лесно разресва,термозащитен е и мирише супер свежо и лятно.
Деми мат е супер,имам три или четири парчета .

# 378
Най вероятно дм и през новата година ще продължат с кампанията трайно ниски цени поне така разбрах от имейла им за края на бейбибонус...Unamused

# 379
Момичета, вчера видях, че са пуснали новата брошура на Лили в пощата. Моето любимо Catrice Demi Matt е намалено през Януари на 5 и нещо. Аз го взех по препоръка от темата, затова реших, че ще е полезно.
Може ли да я наснимаш, ако е удобно?
Скрит текст:

# 380
За това на Catrice ли говорите? Ще взема да пробвам и аз, че ми е трудно с матовите.

# 381
Търся покривна прахообразна пудра ,бананова , която да не прави комедони, загледах тази за революшън, дали бива ? Има май и на алверде някаква 🤔

# 382
Търся покривна прахообразна пудра ,бананова , която да не прави комедони, загледах тази за революшън, дали бива ? Има май и на алверде някаква 🤔
Catrice Glow illusion, озаряваща, прахообразен, с лек цвят (не е бяла). Търся я усилено да си я подновя, но изчезна от магазините. Ако я намериш, пробвай я.

# 383
За това на Catrice ли говорите? Ще взема да пробвам и аз, че ми е трудно с матовите.

Да, тук много се харесва от момичетата. Аз го взех по препоръка от темата и ми е любимо.

# 384
Момичета ,препоръчайте ми моля ви ,матиращ тоник за лице и по-бюджетен вариант и по-скъп.
И какво ще кажете за тези тоници?
Вършат ли някаква работа и има ли смисъл да си купувам?

# 385
Здравейте, дами! Имате ли наблюдения върху този продукт и ако може мнение?

# 386
Май не съм срещала положителен коментар за този продукт.

# 387

И аз се засилих към нея, че е и намалена 😀
Но мой близък приятел (добър гримьор) ме отряза тотално. Каза, че не е достатъчно финна и не върши работа.
Препоръката му беше тази
Скрит текст:
А Бюджетният вариант тази
Скрит текст:

# 388
Аз се заинтересувах преди време от този продукт, стори ми се на доста висока цена за Нивеа. Една "инфлуенсърка" Joy Todorova го рекламираше, но тя си работи с Нивеа, та под поста й в инстаграм имаше не особено хубави мнения.

# 389
И друг път са питали в темата за този къшън на Нивеа. Не си харчете парите. Всички мнения бяха негативни. За тези пари и още малко отгоре можете да си купите къшън на Миша. А доколкото разбрах това било нещо извънземно добро. Така че може да се насочите към него.

Общи условия

Активация на акаунт