Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 54/

• 28 137
  • 749
  •   1
Отговори
# 240
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Мерси, Алекс! Kissing Heart

Надявам се да няма спад в рейтинга, напротив. Simple Smile

Ето ви един прекрасник за настроение:

Дааам, вижте колко по-хубав е с по-естествена прическа!

# 241
  • София
Дано не съм права. Но подозирам, че епизодът ще е романтичен и забавен, но изненадата накрая няма да е приятна.
Може би, когато Еда отиде до апартамента на Серкан - или ще види Балджа, че там Fearful или ще види Балджа да си тръгва от там Fearful, или самата Балджа ще й отвори вратата Cold Sweat

Това не любов, а някаква мания. Как може една астроложка да командва животът ти и да казва какво да правиш ? Persevere

И не разбирам, как Серкан е толкова спокоен със Селин?
Нали искаше да съди този, който пуска слуховете и е довел до припадъка на Еда? Rage "Морална щета" Rage
Явно това не се отнася за Селин. Неприкосновената.

Нестига, че само върти номера зад гърба му, но и ще я остави на работа. А тя го гледа с благодарност и любов Tired Face

Цитирам част от написаното за Селин (автоцитат): "Онази изоставена на сватбената маса ревнива и жлъчна Селин се е превърнала в озлобена и нещастна жена! А озлобените и нещастни жени са най-опасните жени! Те не прощават нищо на никого! Те всячески се опитват да погълнат със себе си всички останали в пространството  на собствената си неудачност! Озлобените и нещастни жена са тъжна гледка и предизвикват негативни емоции, неприязън и негативизъм, каквито предизвиква у нас образа на Селин!". Определено втора героиня тип Селин - нещастни и неудовлетворени, които могат единствено да вкарат негативни емоции в сериала и като резултат отлив от фенове според мен не са добър вариант! Надявам се, силно се надявам да не съм права и да не стане така, както го виждаме в двата трейлъра и в описанието на епизода! Но аз съм човек, който през целия си живат е бягал от крайности/пристрастявания, а прилагателното "обсебена" е крайност, която ми навява усещане за нещо/някой свързано с неприятности, недоверие, негативизъм!

Последна редакция: ср, 09 дек 2020, 18:42 от nrgmama

# 242
  • Кърджали
Аз явно съм пила през нощта някакви силни успокоителни, но нещо не ме впечатлява. В смисъл, засега решавам да не се дразня на развитието. Ако ще удължават сериала - има нужда от нови герои, малко проблемчета. Въпроса е този проблем докато започне да създава проблеми нашите ще се съберат ли като хората - съберат ли се, ще се бута в стената госпожицата. Еда ще поревнува малко, но ще е досат глупаво ако реши, че Серкан може да обърне внимание на новодошлата.А тя /Балджа/ няма с какво да впечатли РоБо- такива стилни, умни, красиви са се бутали в живота му, но него го привлече пламъка, огъня на Еда. Другите му идват впечатляващи колкото може да е впечатляваща буца лед.
Пръстена така хубаво щеше да си седи на ръката на Серкан, ама Еда настоя да го свали..
Общо взето ще дочакам съботата и като мине серията ще видя какво ще мисля.

# 243
Абе на нея звездите й говорят, ама астроложката й не знае, че там горе вече има звезда с името Еда. Grinning

# 244
  • Пришълец
Тя хубаво се е увлякла по звездите момата, ама като нищо може да ги види посред бял ден Joy

Миси, за Керем и досегашните му партньорки все повече взех да се замислям напоследък, винаги ли му се получава с такава лекота и така реално да пресъздават любовта. Много убедителен, ама и Бамби не е никак скована Revolving Hearts

Последна редакция: ср, 09 дек 2020, 19:05 от Маргарита Н.

# 245
  • Кърджали
Абе на нея звездите й говорят, ама астроложката й не знае, че там горе вече има звезда с името Еда. Grinning
И че в крайна сметка става каквото каже тази звезда, а не някаква астроложка

# 246
Аз минавам да кажа, че имаме пуснат втори фрагмент на епизода. Поне това ми излезе в тубата. Обаче незнам как да го споделя тук.

# 247
Фрагмана е от вчера

# 248
Добре, нали имаше кастинг за 2 жени и 2 мъже ?
Сега какво излезе? Че двете жени са Балджа и Сузи.
Ами бабата ??????????
Да не би да са за малко тези Балджа и Сузи, така както стана с Ефе и да напуснат сериала и с тяхното напускане да дойде голямата бомба,а именно бабата? Вече не знам какво да мисля!

# 249
  • София
И аз идвам да споделя, че също като Алекс не съм нито впечатлена, нито притеснена след озета. В смисъл... доволна съм от развитието на сериала и не мисля, че ще ни разочароват. Триъгълник няма как да има. Балджа може да се бута, но няма кой да я допусне между нашите. Тя ми се вижда по-различна от Селин. Селин беше някак суха, скучна. Тази ще е по-дейна и енергична, но и луда, както предположих. Явно ще изляза права, че ще е обсебена от нашия, така че очаквам бързо да я разкарат. Така де... ще я погледаме няколко епизода и после bye, bye. Въобще не ми представлява опасност и не може да се сравнява с Еда. Дори съм сигурна, че Серкан ще е този, който ще я разкара, след като разбере какви мисли й се въртят в побърканата глава. Wink Пак казвам, не вярвам да ни вкарат в същия омагьосан кръг и да гледаме същото като досега, но вместо Селин да е Балджа. Серкан и Еда ще са заедно, ще заздравят връзката си и ще се справят с всяка трудност. Тази Балджа ще създава случки между тях, но нищо сериозно според мен. Истинските проблеми и евентуално раздяла или скок във времето ще дойдат с бабата. Дайте да гледаме в събота. Аз имам добро предчувствие и високи очаквания. Надявам се да изляза права. За рейтинга няма да мисля. Позакрепихме го. Дано се задържи такъв. Simple Smile

# 250
Според мен, появата на бабата означава максимум 3-4 серии до финал.

# 251
Аз пък не свързвам бабата с финал... според мен, тя ще създаде проблеми и трудно ще си даде благословията на младите.

# 252
Според SOMERA нашите са на 3-то място за периода 2 - 9 декември Simple Smile

# 253
Поиграх си малко да извадя рейтингите на Фокс за изминалата седмица.

Сериалите на FOX
Рейтинг total
1.Yasak elma 8,53%
2.Mucize Doktor 7,40%
3.Kefaret 6,57%
4.Baraj 6,05%
5.SCK 5,10%
6.Cocukluk 4,01%
7.Zumruduanka 3,78%

Рейтинг АВ
1.Mucize Doktor 7,88%
2.Yasak elma 7,33%
3.SCK 5,73%
4.Kefaret 5,23%
5.Cocukluk 4,36%
6.Baraj 3,33%
7.Zumruduanka 2,71%

Дано тази лудата да е за кратко там , защото от сега усещам, че няма да я изтърпя дълго Joy

# 254
  • Кърджали
Те младите щото са се засили да искат благословията ѝ.
Не знам защо, но и аз свързвам бабата с предстоящ финал. Е дойде, ще се разбере че акциите са нейни, ще се побунтува, но нито Еда ще се вслушва в мнението ѝ, нито Серкан. Мисля че и Айфер до тогава няма да има нищо против връзката на двамата, така че бабата и там няма да види подкрепа. Накрая като акт да поиска сдобряване с Еда, ще ѝ прехвърли акциите от холдинги и ще си замине за Мардин...

Общи условия

Активация на акаунт