Инсулинова резистентност и отслабване - Тема 34

• 37 650
  • 729
  •   1
Отговори
# 240
То не на бучки ама просто не е същото като не е течно вече. Но с аромата отначало с ентусиазъм си го сложих, после установих че не мога да помириша кафето в чашата, понеже мирише само на какаовото масло... Сега, кафето си е кафе, за мен трябва да мирише на кафе. Шоколад ще ям отделно, благодаря Grinning

# 241
Някой бронирал ли е кафе с какаово масло?
Да и много ми харесва вкуса. Понякога смесвам какаово и кокосово.

# 242
Какаовото масло е твърдо при по-високи температури от кокосовотоу така че трябва да се пие докато е топло. Аз лично пробвах веднъж, но не ми хареса.

# 243
  • София
Вече пробвах. Благодаря за коментарите.
Много ми хареса. Не съм блендирала. Разтопи се, когато залях с гореща течност. А и да се повтвърди, на мен не ми пречи.
Утре ще пробвам да добавя канела, ванилия. Нали боря да разкарам стевията.

# 244
Никога не съм пробвала какаово масло, май и не съм виждала.
Откъде го взимате?
Има ли го във Фантастико или Билла?

# 245
Аз съм взимала от Ремедиум аптеките. Ама не ми хареса вкусът изобщо. Ползвахме го с дъщеря ми лятото на плажа, чудесно се почернява с него Sunglasses

# 246
А там съм виждала, ама мислех, че е за маски. Примерно на Икаров.

# 247
Не, не. На Драгон е, като кокосовото масло. - в бурканче. Тия на Икаров са някви етерични.

# 248
В Кауфланд съм виждала какаово масло, за другите вериги не знам.

# 249
Ахаа, купувала съм, но досега в двете аптеки до мен само кокосово на тази марка е имало.
А какво е на вкус какаовото масло?
Сладко ли е? Има ли вкус на шоколад или какао?

# 250
  • София
Никога не съм пробвала какаово масло, май и не съм виждала.
Откъде го взимате?
Има ли го във Фантастико или Билла?

Аз от Билла го купих. Вкус и аромат на шоколад. Без сладък вкус.

# 251
Ахаа, купувала съм, но досега в двете аптеки до мен само кокосово на тази марка е имало.
А какво е на вкус какаовото масло?
Сладко ли е? Има ли вкус на шоколад или какао?
За вкус - не бих казала че има вкус на шоколад, обаче си има много силен и характерен мирис. Не като на какао, по-скоро като на бял шоколад ми мирише. Едно време харесвах някои такива, ама те отровно сладки ми идват и повече миризмата ме радваше Grinning Съответно и миризмата на маслото я асоциирам с нещо много сладко.
Тук съм си вземала от магазинче за био храни. Като цяло това с био продуктите ми идва измислено, но някои неща само на такива места ги намирам, та покрай тях загледах и какаовото масло. Имаха даже насипно тогава и си взех много малко количество да го пробвам. Ами, добре че не взех бурканче че сигурно щях да го подарявам почти пълно. Не е моето нещо. Така стои, ще взема ако правя някакви сладки по някой повод да го пробутам в тях да ми се маха от главата.

# 252
Мажи си кожата, много хубава и мека става. Ама трябва да го размекваш всеки път, или да го държиш някъде на топло, че е като камък.

# 253
Аз затова искам да си купя. Ще търся на Драгон. Те май са и за хапване.
С кокосово масло не ми допада хич.
Иначе мисля и да го опитам, не само да си го мажа на лицето Mr. Green

# 254
Купих си 2 кг мас и ще спя спокойно... Grinning
Какаово масло има дори в кварталните ни супермаркети (тези които съществуваха преди да има Лидъл,  Кауфланд, Била, Т-маркет...). Вероятно и в София е така...

Общи условия

Активация на акаунт