Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво означава, ако холестеролът ви е нисък?
Какво показват нивата на холестерола HDL и LDL?
Какви са причините за нисък хемоглобин и желязо?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво означава, ако холестеролът ви е нисък?
Ниският холестерол може да се дължи на консумацията на твърде много растителни мазнини вместо животински мазнини. Съотношението на омега-6 към омега-3 мастни киселини също е важно. Това може да обясни ниските нива на холестерол при консумация на мазни храни като свинско месо и следване на млечни продукти с високо съдържание на млечна мазнина.
-
Какво показват нивата на холестерола HDL и LDL?
-
Какви са причините за нисък хемоглобин и желязо?
-
Какви са препоръките за хранене при нисък хемоглобин и желязо?
-
Какви са препоръките за хранене при висок холестерол?
.
продължавам си аз с режима, и се чувствам прекрасно. Започнах да не чувствам глад?!?!? това за първи път ми се случва, ама честно, аз все съм си гладна. Но за сега си ям 2 пъти на ден в 12-13 и 18-20, няма нужда да прекалявам, може би е несъзнантелния стрес в каква ситуация съм се подредила или пък режима оказва влияние, ноооо няма да се прекалява.
Сармите бяха с една част ориз и една част карфиолен "ориз"+ кайма. Основното за НГ бяха печени пилешки бутчета с гарнитура картофи по селски. Имаше и домашна руска салата (част от картофите бяха заменени с ряпа дайкон), луканка, сладки, фъстъци, по чаша шампанско и малко ликьор тип Бейлис. А, да, и малко баклава имаше която също остана за 1-ви
И на мен ми се събират по около 15-16 ч фаст, съвсем естествено- до следобед не ми се яде.