Любители на Котки - Тема 153

• 32 693
  • 753
  •   1
Отговори
# 540
Имам нужда да кажа, че едната ми котка ме побърква днес. 😒 Не знам какво му става, наистина. Нищо му няма физически. Просто е в настроение да ме дразни максимално. 🙄🙄🙄

# 541
  • Страната на чудесата
Ухааа, Щастие е истинска красота 😍
Най-вероятно е стресирана от новото място, ще се адаптира и пак ще си хапва нормално.
Демон подивява вечер, когато ние си лягаме. Стоят отворени всички врати, за да може принца да си избере помещение, иначе кръстосва от врата на врата и драска с нокти. За капак първо отива, набива кучето и после доволно триумфално се прислонява в някое легло.

# 542
Аз имам въпрос... Колко вода трябва да пие котката?
От вчера ми се струва, че Кара пие твърде много. Поне 50мл е изпила от снощи.
По принцип сме на смесено хранене - сутрин консерва, вечер гранули, но вчера и днес е само на гранула, дали това има значение?

# 543
  • Между гори и планини
Ама как ги следите, колко изпитват дори... Моите са четирима с една купичка вода. Лятото имат и един голям леген пълен с вода на двора.
Ходят и пият вода и от каменното корито с вода на кокошките.

Последна редакция: ср, 30 дек 2020, 11:51 от Доня Дафина Черешова

# 544
При мен е лесно защото е само една, а и категорично отказа да пие от купичка. Има си стъклен буркан на мивката от който пие и тъй като знам до къде го пълним, виждам и колко в пила. А и съм си вкъщи и я виждам като пие.

# 545
  • Варна
Ами консервата е голям процент вода, в гранулите няма изобщо. Естествено е да пие повече вода, щом не може да си я набави с храната.

# 546
Хванахме го най-накрая да не гледа злобно Пантича, не му обръщайте внимание на шкембето, то е от празниците. 😂🤣

# 547
  • София
Нашето дворно коте вече си има постоянно име- Чарла/Чари (дойде от Рошла и Чорла- беше преди Муки, Муци, Писи), допадна на всички.
Направих й леговище (от дебели стиропорни блокове) в детската къщичка,

заведох я там, обясних й, че тук ще живее...

Май разбра и хареса мястото...

Последна редакция: ср, 30 дек 2020, 22:22 от AnyHr

# 548
  • София
Моето коте пие дневно около 200/250 мл. Хапва един път дневно пауч, но не цял, а около 45 гр. Останалото е гранула.

# 549

Привет, така ли се присъединявате към групата? С данък "снимка" Simple Smile

Да ви представя Ивачно (косматия) и Марийка (дебелата). Имат и по-официални имена, ама на кратко караме така Simple Smile

# 550
  • Между гори и планини
Иванчо и Марийка са прекрасни 🥰
Добре дошли!

# 551
Кайн и Кая

# 552
# 553
  • Страната на чудесата
Днес уредих демонистия с нова драскалка и люлка за парното, дано я хареса. Сега само пробва да легне на радиатора, ама му е жега и е като нестинарка😂

# 554
Ох, няма как просто да не споделя тази снимка с вас 🤣 луд Панта🤣🤣😂

Общи условия

Активация на акаунт