Hustagil® сироп и балсам – при първи признаци на настинка или вирусна инфекция

• 13 734
  • 400
  •   1
Отговори
# 120
Първо започвам лекуването с чай , мед , лимон и "бабешки методи"( "лимонадка"-лимон,хл.сода и мед ; чашка от лук с мед ; ракия с мед и зехтин), но спазвам и препоръките на лекар или фармацевт.

# 121
  • Пловдив
С много чайове, лимони и мед. Гледам да се загрявам и да не стигам до сериозни лекарства.

# 122
Постоянно някой вкъщи кашля...лекуваме се с чайове, лимони, джинджифил, билкови бонбони и ако се налага някакви лекарства.

# 123
Чай с мед, сироп за кашлица и чак ако е наложително взимам лекарства.

# 124
  • Mediterraneo
Джинджифил, мед и лимон. Чайове всякакви.

# 125
  • БГ
Стоя на топло, топя краката в гореща вода с морска сол, пия билков чай с мед и лимон, вземам допълнително Вит С, хапвам супички, при необходимост и температура взимам парацетамол.

# 126
С чай, плодове, мед с лимони и орехи.

# 127
  • SF
Лимони със сода - лимонадка и сироп за кашлица.
Също и мед за смазване на раздраното от кашлица гърло.

# 128
Правя настърган джинджифил с мед в един буркан. Отделно много ми помагат и топла вода с лимон и мед.

# 129
Затоплям се, пия доста чай, лимони, разтворими витамин С и аспирин. Ако е лека настинка, обикновено помага. Ако се усложнят нещата - при лекар.

# 130
  • Пловдив
Правя си една бабина рецепта - сока на един лимон, 2 с.л. мед и 3 с.л. ракия. Всичко се разбърква и се пие по глътка-две 4-5 пъти през деня. Също така си мажа гърдите с мед, но не и около сърцето и така заспивам, като гледам да не прекалявам с меда, някъде към 1 ч.л., не повече.

# 131
  • София
Прахчета с парацетамол, витамин Ц, геломиртол.

# 132
Чай с мед и лимон и джонджифил.Сироп за кашлица не съм знаела че имате и под форма на сироп.Мажа мен,мъжа ми и сина ми с Хустагил балсам от години по препоръка на Личната Лекарка при настинка на гърдите и гърба.Винаги много ни е помагал.

# 133
  • На брега на морето
Лека настинка - много чай, витамини, масаж. Ако е нещо по-сериозно консултация с лекар и според предписаното от него лечение действам.

# 134
С чай и мед, затопляне на краката, зеленчукова супа, етерични масла за носа и дишането.

Общи условия

Активация на акаунт